4 зодии, от които околните се възползват

Вижте кои са те
30 апр 2020 16:00, Ивета Иванова
10
4 зодии, от които околните се възползват
Снимка: Pexels

Тези зодии имат добро сърце, помагат, обичат силно, но затова и много лесно биват наранявани. Имат чувството, че хората постоянно се възползват от добрината им и страдат често. Ето кои са те.

Рак
 
Най-чувствителните в зодиака. Те се раздават за околните, особено за роднини и приятели. Обичат да дават любов и искат да получат такава в замяна. Грижовни са, изслушват ви и опитват да ви помогнат. Харесва им да са влюбени и ценят много близките си. Но често не получават същото в замяна - не всеки е готов да ги изслуша и не всеки се влюбва толкова силно, колкото тях. А ако някой не ги обича толкова силно и не е толкова лоялен, тяхното сърце е разбито. Ако искате да покажете на Рака, че го цените, не се възползвайте от добротата и любовта му.
 
Скорпион
 
Скорпионите често изглеждат дистанцирани и хладни, но това е, защото крият чувствата си, не позволяват лесно някой да ги опознае и пазят сърцето си. Те също са много раними и чувствителни, предателствата, лъжите, загубавата на доверие могат да ги разстроят много лесно. Другите често се възползват от силната любов и от лоялността на Скорпионите. Те са най-верните зодии. Но не понасят някой да се подиграва с тях или да ги отхвърля. Това много ги наранява. Те обръщат внимание и на най-малките детайли, разбират кога ги използвате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В характера на мъжа "Риби" има нещо неприемливо. Мух.льо ли е, страхлив ли е, егоист ли е, склонен към жестокост спрямо някой по-слаб /нямам предвид партньорката до него, а по-низшестоящ човек или дори животно/. Не познавам мъж "Риби" в чийто характер да липсват всички тези черти. Поне една от тях е налична.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За рибите вече не е актуално Планетите се преместиха и рибите разбраха , че са по умни и можещи от останалите Времето да вземат всичко което искат от живота дойде Напред и нагоре
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не общтуваите тогава
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои от кого се валспоза маи забравиха някои хора обичам ви
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се възползаваш от Скорпион?!?
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Злобата не ходи по хората разбира се
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я да погледнем себе си парво зшто ако ние кажем няма да дойдат на себе си но да се радват че има добрина все някои хора
2
0
 
5
 
! Отговори
абсолютно точно,1 преди 4 години
Не са психопати,а големи интересчии!До сега съм си имал работа с трима,все едно една майка ги е раждала!Даже на третия като му казах от тук нататък кви ще ги върши,и направо блокира,опули очи,и ни приема,ни предава!:))
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скорпионите са бруталисти няма добри и раздаващи се. При тях има интерес докато има интерес всичко е супер.Дори изглеждат влюбени романтични милички може и някоя сълза да пуснат изобщо много са убедителни.И после когагто интересът свърши- аре чао,ти къф беше ?Тва са най-големите психопати в зодиакът.Не не са зли защото обичат злото.Просто са си такива.Психопати.. или психопатки.