Топ 3 зодии, които са най-опасните врагове

Вижте кои са те
27 авг 2020 21:40, Ивета Иванова
16
Топ 3 зодии, които са най-опасните врагове
Снимка: Pexels

Дори най-милите, разбрани и невинни хора си имат врагове. Според астрологията, има няколко зодии, които могат да ви вгорчат живота и са наистина опасни противници, пишат от "StyleCaster" Внимавайте, ако някой от враговете ви е от тези зодиакални знаци.

Телец
 
Символът, представящ телеца, е разгневен бик - още от това си личи, че не бива да влизате в конфликт с тези зодии. Телците са уравновесени, сериозни, лоялни и отговорни хора. Но в определени ситуации могат да станат много избухливи и ядосани.
 
А още по-лошото е, когато се опитват да скрият яда си и стават пасивно-агресивни. Тогава са наистина опасни. Отказват да признаят, че се борят срещу вас и всъщност са ви врагове, правят се, че не им пука, но таят гняв. Ще ви се усмихват, няма да признаят, че между вас има напрежение, няма да ви обиждат, но въпреки това, вие ще сте под пара и няма да се чувствате комфортно, защото усещате на какво са способни.
 
И точно, когато не очаквате, ще ви сразят.  Ще са подмолни, ще ви откраднат приятелите, ще настроят близките ви срещу вас. Телците са много умни и знаят как да ви го върнат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 3 години
Аз съм теле,мъжът ми е рак.От 8 години сме семейство,но все още не ме е видял извън контрол,когато се скараме.Казвам му аз да не ме предизвиква,че свърши ли ми веднъж търпението,ще стане лошо.. :))
12
0
 
1
 
! Отговори
б преди 3 години
До ХахаПоздравления, че казваш че имаш приятелка. Мъжете които се правят, че нямат приятелка ме отвращават. Или такива които не мислят за децата си.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХахаВероятно имаш Луна в Риби или асцендент.
10
0
 
7
 
! Отговори
близнак преди 3 години
До Един Близнак до 1Ние сме безобидни, великодушни и гледаме напред, а не назад като раците и скорпионите, като последните са по-отмъстителни и от дявола!
9
0
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Лъв съм и преди 5 месеца се запознах с един Козирог, който вече е сред най-близките ми приятели. Такива от над 10 години. Какво се е объркало? Да ми кажат астролозите.Също приятелката ми е Риби. Пак нещо не е наред и как сме съвместими умът ми не го побира!
8
3
 
5
 
! Отговори
пиша ви от Шпунц преди 3 години
До 5Глупости на търкалета. Близнаците всички единодушно признават, че са най-интелигентната зодия. Просто прекалено бързо ни минава и не сме отмъстителни, затова се заблуждаваш, че не можем да навредим на някой друг. А че сме бездарни е най-голямата смешка. Виж Боко, уж *** бил, такъе-онакъв, ама вече 11 години управлява, преди това кмет на София, министър на МВР. Май, май по-скоро е хитър, дето само се прави на ***
7
0
 
1
 
! Отговори
Разделяй и владей преди 3 години
А топ 3 на зодийте ,които; разделят хората няма ли да направит!!!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по- опасни от Телеца, казвам го от опит!Скорпионите бледнеят пред тях!На мен сестра ми е Телец и ми съсипа здравето от завист и алчност!!!
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Близнаците са мpъcни по природа, но слава Богу са нефeлни да навредят, защото са бездарни в мнозинството си.
4
1
 
9
 
! Отговори
Един Близнак до 1 преди 3 години
И аз се учудих, че Близнаци ни няма на първо място като най-опасен враг. Как може подобен пропуск???
3
1
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Телето е враг на целиот свет, и не се занимава с отделни частици12007
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии
1
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЛИЗНАЦИ