Мъжете, които оставят жените им да ги командват след брака

Някои знаци позволяват повече да ги управляват половинките им
14 окт 2020 04:00, Екип на Tialoto.bg
16
Мъжете, които оставят жените им да ги командват след брака
Снимка: IStock

Животът като част от двойка обикновено променя индивидуалността на човек така, че той максимално да се нагоди към своя партньор. След като си намерят сериозна половинка, хората обикновено стават по-толерантни, по-склонни към компромиси, по-търпеливи, по-сговорчиви и т. н. В същото време има индивиди, които са по-властни като характер и много държат да доминират над своя партньор, било то жена или мъж.

По принцип повечето жени предпочитат партньорът им да ги слуша и да се съобразява с техните нужди и желания. Но пък не всеки мъж се оставя да бъде управляван от нежната си половинка.

Вижте кои представители на силния пол са най-склонни да живеят „под чехъл“, базирано на техния зодиакален знак:

Лъв

Този огнен, горделив знак, по принцип се смята за господар във всяко едно поприще от житейския си път. Лъвовете обикновено не позволяват друг да диктува правилата в живота им..., докато не се оженят. След като решат да се обвържат сериозно, мъжете от този знак са склонни да посветят целия си живот на своята половинка. Ако любимата жена не харесва нещо в мъжа Лъв, той ще се опита да го промени. Лъвовете са любящи и грижовни съпрузи, които отдават цялата си любов на нежната си половинка. Толкова много ѝ угаждат, че тя да няма от какво да се оплаче.

Козирог

Мъжете от зодия Козирог са много упорити, старомодни и решени да правят нещата по свой начин. След като се оженят обаче, тонът им се променя значително. Козирогът мъж започва да съобразява всичко със своята нежна половинка, защото иска съвместният им живот да върви гладко. Представителят на тази зодия е склонен да цени връзката си много повече от своята свобода, его и/или лични цели. Веднъж сключил брак, мъжът Козирог започва да подчинява живота си на идеята за постигането на хармоничен семеен живот, дори това да значи, че ще трябва да слуша жена си.

Кои други се подчиняват на жените си след като сключат брак, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: астрологиязодиивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като цяло - деца няма да има, разводи бол, всеки се е окопал сам и не поема никаква отговорност, то няма и смисъл, де, с тия хора. Кой както иска да се спасява, но все пак който има пари определя музиката и минава по лесно по пътя.... Като сложим егоизма, мързела, лайфчето и мурв-авеенето и..... Ясно е как са нещата и какво следва. Лошо няма. Лошо е, но не е трагедия. Ще си командват масово кучетата и така.... Ще се чувстват използвани и захвърлени и така.... Ще са си самодостатъчни, ние също.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Росен Банов
11
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
"-Чакай мъ Радке година и половина, кога на Стамбул да ида, да продам бяла пшеница, да зема жълти жълтици, да дода, да съ оженим.-Либе Иване, порасла мома не чака, нито от ден до пладнина, камо ли цяла година, година и половина."За мен мъжете се делят на плашип.тарници и не такива.
10
0
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Така са 90% от българските мъже. И нашите жени, па са недоволни то нас. затова търсят чужденци, ако мой да са и по-чернички тъй, машаллах;)))
9
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така трябва да бъде. Жената е шефът в къщата на който не му отърва - ВЪН.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен тия не са мъже
7
3
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Ами нека да се раждат само момчета, то на тези тарикати точно ще им се затрие родът, защото нали се сещате при кого ще идат малкото жени - при богатите, а бедняците ще зя.пат! По темата - не трябва да се командува, а да се разсъждава и говори върху темите, иначе не е семейство!
6
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
И за мен е голяма загадка за това, че искат само момчета, а какво ще правят после тези момчета? Цели провинции в Китай си търсят жени другаде поради дисбаланс в половете, дори вземали и виетнамки, вече се наблюдава и в Европа някъде подобна ситуация. Трябва да се забрани на лекарите да посочват пола и да се правят аборти на женски зародиши, и да се приравни с престъпление това!
5
0
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Лъв под чехъл - звучи доста мъжествено наистина...
4
1
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
А защо не пробвате да гледате гадни и криви старци, а преди това вечно пищящи, сърдити и болни деца, след това тийнеджъри, дето дори не знаят какво искат? Искам да ви видя колко мнооооооого ще поумнеете от това, защото, както знаем, мъжете минават по допирателната, хайде стига, то жените са си доста умни при тези условия? По темата - никого и не искам да командувам, животът си е на всеки и да си взема решенията сам!
3
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Има ги всякакви - и умни, и не толкова, и от двата пола. Но съгласен, че мъжете са с привилегии. Неслучайно повечето се тръшкат, като им се роди момиче. 90% ОТ ПОЗНАТИТЕ МИ ИСКАТ САМО МОМЧЕТА, А НА ВЪПРОСА МИ КАК ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАТ РОДА, И ИМЕТО, на което толкова държат, гледат като отровени.
2
2
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Съгласна съм, че жените не са достатъчно умни, но това си има сигурно обяснение - векове липса на елементарни права, и неписани такива за забрана на образование, да не говорим са изключително затъъъъъпяващата домашна работа и отглеждане на обикновени криви и капризни деца, но как ще ми обясните за не дотам умните мъже при всичките ви привилегии? И много ви моля, не ми казвайте, че за няколко поколения жените трябва да стигнат мъжете, много добре знаете, че привилегиите им са и до днес?
1
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Глупости, повечето жени са толкова тъ..пи, че си въобразяват, че като мъжът им ги оставя да кажат какъв килим искат, значело, че ги командували!? И това се отнася до всеки на практика ненужен пар.цал, но като толкова им е акълът..... Лично аз предпочитам никой да не ме командува, но и аз да не командувам, а да се мисли преди решението.