Марс в Телец - какво чака всяка зодия?

Астрологична прогноза за периода
8 яну 2021 13:45, Ивета Иванова
6
Марс в Телец - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Марс влезе в знака на Телец на 6 януари и ще остане там до 3 март. Това ще донесе много промени в живота на някои зодии, както и вълнуващи събития. Какви предизвикателства ви очакват през периода и кои желания може да сбъднете, разкриват от американското издание на "Cosmopolitan".

Овен
 
В последните месеци Марс беше в знака на Овен и тези зодии бяха напрегнати и заети. Сега ще се насладят на по-спокоен период и ще си починат. Нека често релаксират, но когато усетят, че дойде решителният момент - да действат и да се впуснат в играта. Периодът ще се отрази добре на финансите им - ще изкарват повече пари, но трябва и да спестяват.
 
Телец
 
Ще усетят енергията на планетата Марс веднага. Самите Телци ще имат много повече сили, ще станат по-енергични, мотивирани и ще копнеят за интимни ласки. Светът е в краката им сега, да се възползват от всеки шанс. Може да сбъднат и най-смелите си мечти в периода. Просто трябва да се заемат със задачите си.

Близнаци
 
Тези зодии ще усетят, че идва краят на определен цикъл от живота им и ще разберат кои хора са им били тайни врагове. Може да открият, че колеги и приятели са говорили лошо за тях зад гърба им. Бивши гаджета или бивши приятели може също да се върнат в живота им, и отново да създадат хаос. Близнаците може да се захванат и със стари задачи и проекти. Нека скъсат ненужните връзки и се освобядат от това, което не им трябва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Х.. в П....
1
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
celuvki