Най-голямото удоволствие за всяка от зодиите

Всеки си има изкушение, на което не може да устои
12
Най-голямото удоволствие за всяка от зодиите
Снимка: IStock

Повечето хора са убедени, че няма по-голямо удоволствие в живота от секса и вероятно е така. И все пак, макар сексът да е напълно уникално преживяване за всеки човек, нека си признаем – всеки един от 12-те знака в зодиака си има и по едно друго неустоимо изкушение, което би сметнал за не по-лошо от самия секс.

Ето и кое е това удоволствие, базирано на зодията ви:

Овен: Победата

Конкурентните хора от зодия Овен са на принципа: „Всичко, което правя, е за да печеля“. Няма нещо, което да възбужда Овена повече от усещането за трудно постигнат триумф. За хората от този знак първото място е най-доброто място. Предизвикателството при изкачването на върха на тях им носи най-голямата тръпка в живота. Ако сте истински Овен, мисълта за спечелването на състезанието би трябвало да разпалва най-горещата ви страст.

Телец: Лукс

Признайте си, Телци – вие процъфтявате, когато можете да се отдадете на най-фините удоволствия в живота. Вие не се притеснявате да се наслаждавате на материалните земни наслади и можете буквално да прекарате часове, фантазирайки как ще изразходите съдържанието на кредитната си карта. Факт е, че знаете точно какво искате и сте достатъчно упорити, за да го постигнете, по какъвто начин е необходимо. В крайна сметка се оказва, че диамантите наистина са най-добрият приятел на жената, особено ако тя е от зодия Телец.

Близнаци: Разнообразието

Многото опции и отворените възможности са това, от което Близнаците имат нужда най-много в живота си. Те имат желание за постоянна тръпка, а разнообразието ги кара да процъфтяват и им носи най-голямо удовлетворение. Те често живеят двойствен живот, именно защото той им носи тръпка. Това е и една от причините често Близнаците да искат това, което не могат да имат и да пренебрегват онова, което вече имат. Близнаците просто на всяка цена се стараят да запазят опциите си (в повечето области от живота) максимално отворени.

Рак: Емоциите

Хората от зодия Рак буквално биха се удавили в собствените си сълзи, ако можеха. Те са свръхчувствителни и мисълта, че някой емоционално може да се „съблече“ пред тях, понякога ги възбужда повече от опцията за самия секс. Те са пристрастени към драмата. В крайна сметка те са готови винаги да влязат в ролята на грижовни майка и/или баща на друг човек, който да им изповядва тревогите си, а те да бършат сълзите му. Хората от зодия Рак буквално захранват душата си от споделените емоции и чувства, но пък са готови да проявят емпатия във всеки един момент.

Вижте кое е най-голямото удоволствие за останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
abe az prikazvam sas nykoi zidii te ne kazvat taka tozi pisatel pishe ot imeto na vsicki tuk aaa iskamu se taka ako se hvaneem aaaaaaaa
5
1
 
5
 
! Отговори
даас преди 3 години
Девите обичат 'дивия'
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки има право да мисли и да си фантазира колкото иска това си е човешко право и мечтите и фантазиите са безплатни
3
2
 
7
 
! Отговори
dakotabg преди 3 години
С жена водолей,не ти трябва любовница!
2
3
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
До Анонимен 1:А с...жена -зодия Близнаци е за...предпочитане.
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж-зодия Близнаци - за нищо на света.