Зодиите говорят: Кои са най-умните жени?

Вижте мнението на специалистите
7 ное 2021 19:56, Екип на Tialoto.bg
27
Зодиите говорят: Кои са най-умните жени?
Снимка: iStock

Астролозите смятат, че някои са родени интелектуалци. И ако усъвършенстват умствения си потенциал, ще достигнат невиждани висоти. Все пак представителките на няколко зодии се отличават.

Скорпион

Жените Скорпион са едни от най-умните. Те са готови да „се гмурнат“ във всяка тема, колкото е необходимо, докато не разберат всичко напълно. Скорпионите ще упорстват, докато не получат това, което искат. А мистериозното им държание е идеалното прикритие за „усилена работа в мълчание“.

Риби

Тези жени имат невероятна способност лесно да анализират и сравняват различни данни и гледни точки. И също така Рибите винаги се стремят да се развиват. Тази важна черта им позволява да усъвършенстват ума си. Освен това жените Риби са не само умни, но и емоционално зрели – дори в млада възраст.

Козирог

Жените Козирог са много отдадени на своята кауза и няма да се спрат пред нищо, докато не постигнат целите си. Те са умни и рационални. Козирозите не обичат да губят време за ненужни разговори и неща, които ги отвличат от основното. Жените Козирог са и отлични мотиватори, които успешно насърчават другите да действат и работят – те са истински локомотиви, които са готови да влачат целия екип заедно със себе си.

Кои са другите две зодии, под които се раждат най-големите интелектуалки, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?
19
1
 
2
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Съпругата ми е зодия Лъв.Много е умна с аналитичен ум.Беше влязла във ВМЕИ "Ленин" с бал 36 от 36 възможни.Имаше окромно количество грамоти от участие и места в олимпиади по математика и физика.Характер твърд,безкомпромисен,целенасочен,работохоличка,работи и взима правилни решения под напрежение.Няма "художествено" мислене.Добър ръководител ,много организирана.Следва безотклонно поставената цел.Без нея съм загубен ,във всякакъв смисъл.Който както иска да го разбира
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои са най-умите жени? Тези, които са ходили на училище вместо да тичат след батковците?
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жена - еволюирал тип Стрелец - жена - мечта.
16
3
 
7
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Тези, които свирят на шефовете!
15
13
 
9
 
! Отговори
философ преди 2 години
Тема за размисъл:Добре,омъжила се,и още от 1-ия ден сред сватбата,започва да крои с майка си, и някоя приятелка,как да хитрува спрямо мъжа си-да му иска пари,да му се налага,да хитрува,да капризничи,да му се противопоставя.На втория месец вече си мисли как да се закачи за някой любовник.Познат сценарии,нали?И това г-да е в резултат на безконтролността на жената.След това идва манията как да вечно слаба,да бъде харесвана,да не иска да ражда деца.Тези жени са дори и сред родата ви.
14
6
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До 4 ри.За Раците си прав.Жената ми бившата бе Рак.След 10 г започна с най добрия приятел той дойде и ми каза.Имаме 2 деца изкарах я морално пропаднала и до днес си живея с децата. .Внимавайте като си избирате жени
13
4
 
11
 
! Отговори
Професор Ког преди 2 години
Повечето мъже наистина в днешно време не искат нито обвързване, нито пък деца! За едното удоволствие и нищо повече! Такива са времената...
12
5
 
10
 
! Отговори
ф преди 2 години
До гневен мъжЧак толкова не се гневи. Щото не е полезно. Но понякога жената не може да бъде майка. Дори и много да иска. Причини мноооого и едната е мъжът.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интелектът зависи от датата на раждане? Чудя ви се откъде преписвате подобни глупости.
10
10
 
7
 
! Отговори
Виктория Попова преди 2 години
За себе си мога да кажа, че след два спонтанни аборта, успях да се сдобия с мечтано и уж планувано дете. С мъжа ми не искахме второ, понеже и двамата преследвахме кариера. Родих на 31 г. Докато ние преследвахме кариера, развитие, родителите ни изгледаха малкия ни син, и след като порасна, жестоко посегна към алкохола и цигарите, но поне изкара професия! Да видим занапред!
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само за везните съм съгласен. Някои не са умни, но изглеждат такива.
8
15
 
11
 
! Отговори
гневен мъж преди 2 години
Кажете кои жени раждат най-много деца,и не се занимавайте с дивотии.Нашия европейски християнски свят, ще плати жестока цена заради глупостта си да подменя вековни морални ценности.Жената е ценност защото е майка,но не е ценност,когато отказва да бъде майка.Писна ми от бръщолевенията за женско образование,женска проф.кариера и пр.дивотии.Само дето вече деца няма в нашия свят.Опровергайте ме ако греша.Стара мома до стара мома,но съпруги и майки-не.Вероятно ще ме изтриете.
7
15
 
8
 
! Отговори
Проф. Вундермайер преди 2 години
Жената е създадена, за да бъде лоша! Тя винаги трябва да командва и прави скандали на мъжа до себе си! Както и да се отнася зле с околните! Просто това й е заложено от астрала! Не случайно повечето хора, които правят магии, са именно жени.
6
7
 
7
 
! Отговори
Няма такива преди 2 години
Всичко зависи от лунният цикъл и за най-умната.
5
13
 
18
 
! Отговори
Няма умни жени. преди 2 години
Зад всяка "умна" жена стои един глупав мъж, който яиздържа.Няма "специалисти" по астрология. Това не е наука.
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как кои, блондинките.
3
9
 
5
 
! Отговори
Свидетел преди 2 години
Майка ми е зодия рак, много начетена, юрисконсулт, но и много строга! Не признава роднини, донякъде и нас! Погледът и е дяволски, не общува почти с никого! А уж раците били чувствителни и разбрани, дааааа бееее!
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Които не четат хороскопи?
1
3
 
11
 
! Отговори
СЗО да го дууха преди 2 години
Сертификат имат ли, умниците