Хороскoп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Телец

Годишна прогноза за следващата година
22 дек 2021 19:00, Екип на Tialoto.bg
32
Хороскoп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Телец
Снимка: Pixabay

За Телеца следващата година ще бъде най-важният период в живота, тя ще положи основата за развитие за следващото десетилетие.

Годината на Черния воден тигър ще промени коренно живота на Телеца, оставяйки приятен послевкус. Вторият знак на зодиака, трудолюбив и реалист, ще изчисти тялото и ума от ненужните мисли и дейности през първите месеци на годината. Телецът ще успее да избегне любовните изкушения и желанието да се обогати нечестно, замесвайки се в съмнителни финансови измами. На преден план ще излязат въпросите за семейството и отговорността към хората.

През 2022 г. ще има две слънчеви и две лунни затъмнения по оста Телец-Скорпион. Те ще засегнат:

- първият дом на хороскопа, който отговаря за същността на личността и нейното положение в обществото

- дом на брака, партньорствата.

Затъмненията ще осигурят мощна енергия за трансформиране на живота. Уран ще играе своята роля, който ще се свързва с наталното Слънце на Телец при преминаване през него транзитно. Най-вече Уран ще засегне живота на хората, родени от 30 април до 12 май. Цикълът на Уран е 84 години, това означава, че суровата енергия на планетата ще предизвика промяна през целия живот.

Слънчевото затъмнение през април ще се случи в знака на Телец и ще бъде съдбоносно за всички, родени от 30 април до 4 май. През този период можете да отправите желанията си за години напред и да помолите Вселената за помощ за тяхното изпълнение.

През пролетта и есента на 2022 г. животът ще ви изкуши под формата на връщане към миналото. Старите навици ще напомнят за себе си, но Телецът ще се справи с тях. Телецът ще може да обуздае недостатъците, които са му пречели да живее. Завистта към успехите на другите хора ще се замени с уважението и желанието да ги повторят.

Пристрастяването към храната ще стане толкова очевидно, че ще ви принуди да преминете на диета и да доведе до по-здравословен, по-хармоничен начин на живот.

Агресивността ще се стопи в доброта и състрадание към света. Ще има съзнателно желание за учене и развитие в личен и професионален план. Оптимизмът и вярата в собствения ви успех ще ви насочат към целта и няма да ви позволят да паднете духом. Толерантността и деликатността ще бъдат ваш спътник.

Използвайте здравия разум, когато планирате живота си, тогава няма да ви се налага да гасите огъня и 2022 г. ще бъде по-гладка, по-спокойна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: зодия Телецхороскоп 2022
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
И още нещо: преди 2 години
Сбъркаха понятието "комунист", сбъркаха, че играя хазард, сбъркаха адреса, че го пратиха на работа и ми сбъркаха и името!Как е Николайчо Василев?8:0
8
1
 
0
 
! Отговори
Дотук: преди 2 години
7:0 за Ангелов!
7
1
 
0
 
! Отговори
Ей Крантоооооо преди 2 години
Още от 1204 година сте рекли , че тая самостоятелна държава със собствено мнения няма да я бъде!Сети се колко сте прозрачно на световната общност!
6
3
 
0
 
! Отговори
Елизабетттт преди 2 години
Елизабетттт - твойте хора продължават ли с к.у.р.в.еееен.ските колониални номера?Споменах ли ти че си си забравила вилата за сенооо на заселническата снимка с покойният ти принц консорт.
5
2
 
0
 
! Отговори
Килиреее преди 2 години
Чу ли за шута на юпитата в Лондон - Може да не си чул с цялата тая цензура! Изненада Кириле твойте момче в културата е вързано с шибанитееее копиленце дето се опитаха да ме убият, защото съм бил "комунист" знаейки много добре, че не съм "комунист" , а четвърто поколение българска художествена традиция Кириле.Конфликт на интереси - смяна на министър!Няма утре Кириле!Ей тия колониалисти много обичат да убиват роден елит като Слона !
4
0
 
0
 
! Отговори
А меня соравно преди 2 години
Я меня соравно ....
3
2
 
0
 
! Отговори
Атанасов преди 2 години
Що трябва да те учиме сега всичките? Първо Атанасов не си се научил да разпознаваш златотърсачки кариеристки Атанасов. И второ - министър на културата ? След Вежди? Айде Вежди си беше мултак на републиката и етнически турчин, ама колко обичам юпитааа и такива неочаквано заемащи такива постове - напомняш ми на Тодор Овчаров и на още някой - аааа да оная дето спечели наградата за Българско съвременно изкуство чрез факта да е учила в Англия и да е легло на един от журито!Денков ще се черпиме ли?
2
2
 
1
 
! Отговори
Атанасоооввв преди 2 години
Когато един 31 годишен като тебе не познаваш нито един художник или доайен стане министър без приемственост "тя много обича сини очи" . Атанасов ходи си при наложничката в Ирландия и кажи на *** , че кога англичани почнат да ловят "български комунисти" по пощата може да им се върне! Особено като не са комунисти и са оцелели грешния адрес!
1
3
 
1
 
! Отговори
Аааааа.... преди 2 години
Бачо Стефане здрасти - много се забави... Черен воден тигър догодина - много неприятно и заек следващата - Атанасов нещо има проблеми с пощата ... Но не е загубен в превода! Става още по-весело ...Остави го друг път - няма как да стане...Решил да мъсти неправомерни !