Зодиите, за които Свети Валентин ще е вълшебен

Ето кои са те
11 фев 2022 17:45, Ивета Иванова
14
Зодиите, за които Свети Валентин ще е вълшебен
Снимка: Pixabay

Свети Валентин наближава и е време да се подготвим за празника. В понеделник някои зодии ги очакват много романтика, приятни изненади, страст, подаръци, жестове и любовни признания. Вижте за кои зодии празникът ще е незабравим, според "Bustle".

Телец
 
Ще прекарат празника в спалнята - чакат ги много страсти, сексуална химия, милувки и това ще ги излекува. Денят им носи стабилност, затова да не се притесняват от неочаквани или неприятни изненади. Ако са необвързани, това е идеално време да видят какви опции имат и да преценят кои ухажори си заслужават. Ако пък имат партньор, времето е чудесно да експериментират и изпробват нови неща в леглото. Нещата ще се нагорещят и страстите взимат връх на Свети Валентин. Освен, че ще са активни в спалнята, Телците ще водят и приятни, дълбоки разговори, които ще ги мотивират. За някои е възможно и пътуване.

Близнаци
 
Способността им постоянно да се променят е това, което ги спасява, носи им късмет и печели околните. Ще избягат от напрежението и дори ще се почувстват могъщи, а и ще изразяват себе си. Стават по-уверени и се отдават на горещите емоции. Ако са необвързани, тази тяхна увереност привлича много ухажори. Обвързаните пък ще се чувстват още по-свързани с партньора. Отначало Свети Валентин ще им се стори труден, но постепенно денят ще се развие прекрасно. Те бързо се съвземат и правят необходимите промени, за да спасят празника. Ще почувстват копнеж и мотивация да бъдат креативни, дори когато са леко раздразнени. Чака ги романтичен ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Като си помисля, едно време не се празнуваше нито Трифон Зарезан нито Св.Валентин. Ако не се лъжа зарязването на лозята беше на 02.02. и беше нещо като съсловен празник.Не виждам какво лошо има да празнуват на всички именници.
5
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Трифон Зарезан е нашият,БЪЛГАРСКИ празник.Стига ни натрапвахте тези западни измишльотини!
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз като съм Близнаци защо си мислите, че ще прекарам вълшебен св. Валентин. Първо че никого не познавам, и второ никой не ме познава. Тия които познавам си имат по няколко партньора, не знам как ще се справят за час два с единия после с другия любим човек. Може да сбъркат и мен да ме издокарат любим човек, ей това е идейно
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Св. Валентин е г.ейски празник.
2
0
 
5
 
! Отговори
Несмезодий преди 2 години
За останалите има ракия, нищо че чак след третата чаша става вълшебна.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ще празнуваме всички празници,рамазан байрям идва,банго василий да няма дискриминирани.