5 пролетни тенденции на 2022, които да опитате

Доверете се на модата
28 фев 2022 23:45, Дарена Найденова
6
5 пролетни тенденции на 2022, които да опитате
Снимка: Getty Images

 Ясно е, че не сме измислили днешните топ модни тенденции, като овърсайз панталони или големи пръстени. Но част от нас се чувства доста добре, знаейки, че сме ги сложили в гардероба си много преди по-голямата част от света да се влюби в тях. Това е животът на истинския любител на модата - да успееш да предвиш накъде ще духне вятъра още преди той да се е появил. 

Макар навън все още да е доста хладно, за да прибираме палтата и дебелите блузи, ние съвсем леко започнахме да мислим за пролетта. Желанието ни за по-топло време и по-цветни пейзажи беше засилено още повече от дефилетата, които видяхме по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано  и Париж. И, ако бъдем честни, някои от комбинациите на дизайнерите вече притежаваме в гардеробите си, така че можем лесно да се включим в най-горещите тенденции. 

По-долу ви показваме някои от популярните комбинации за пролетта на 2022 година, които може би вече са в гардероба ви, заедно с няколко съвета как да ги носите точно сега.

Цветово блокиране

От PatBo до Proenza Schouler, двуцветните комбинации се появяват през целия месец на модата, но блокирането на цветовете е достатъчно лесен за създаване стил, използвайки дрехите, които вече имаме в гардероба. Стремете се да комбинирате множество живи артикули в една визия, съчетавайки горнище в ярки цветове с долнище в същата гама, което да се контрастира с блузата и аксесоарите ви.

Прозиращи рокли

Спомняте ли си, когато прозиращите рокли бяха на мода през 2016 година? Е, те се върнаха, само че този път имат леко романтичен обрат. Леките, вдигащи се от вятъра, прозрачни рокли бяха забелязани в колекции от Christian Siriano, LaQuan Smith и други. Въпреки това, ако този тоалет ви изглежда малко екстремен и неподходящ за събитието, на което отивате, любимото ви сако е чудесен начин да завършите визията си. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
купи преди 2 години
си бе нали си богат
2
0
 
0
 
! Отговори
каска и камуфлаж преди 2 години
Тенденциите са напролет налъмите да цъфнат, пак почнаха да носят рокли от пердета.
1
1
 
4
 
! Отговори
Мани Мани преди 2 години
Света стана прекалено сив! Трябва да има повече прозрачни рокли, тениски, полички! НЕ на Дикратурата на сутиените!