Меркурий е в Овен, какво да очаква всяка зодия?

Хубав период за всички
29 мар 2022 21:51, Ивета Иванова
2
Меркурий е в Овен, какво да очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay/geralt

Меркурий влезе в Овен на 27-и март и ще остане там до 25-и април. Този период носи много късмет на всички зодии и ни чакат щастливи дни, както и свобода. Сега ще можем да постигнем и невъзможното. Вижте какво да очаква всяка зодия, според "Your Tango".

Овен
 
Сила и чест - това описва периода за Овните. Те водят битки, но не просто защото обичат това и са войнствено настроени, а за да докажат на семейството си какви са всъщност и да защитят принципите си. Истински бойци са и ще се борят, за да може животът вкъщи да стане по-хубав. Ще спечелят, победата е тяхна.
 
Телец
 
Меркурий в Овен ще ги увери, че могат да постигнат всичко. Каквото са намислили, че искат - за първи път от много време, ще им се стори възможно. Любовният им живот ги кара да се чувстват пълноценни и виждат бъдеще с партньора. Чувстват се родени за велики неща. Премахнали са оковите в ума си. Свободни са и готови да завладеят света.

Близнаци
 
Енергията на Овните винаги носи късмет и радост на Близнаците. През периода ще са готови да се справят с нещо, което са оставили настрана. Сега е моментът, нека се залавят за работа. Много са креативни и няма да стоят неподвижни и спокойни. Ще създават луди и диви неща.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
Меркурий не е в Овен а в Риби...