Еленовата луна влияе силно на 4 зодии

Вижте кои са те
12 юли 2022 17:52, Ивета Иванова
6
Еленовата луна влияе силно на 4 зодии
Снимка: Pixabay/aslamparvej2

В сряда ни чака първото пълнолуние за лятото. Събитието се нарича още Супер Еленова луна и ще бъде в знака на земния Козирог. Пълнолунието ще повлияе доста на някои зодии и може да промени живота им. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Овен
Кариерата ще бъде на фокус сега. В центъра на вниманието са отговорностите, правилата, структурата. Ако са опитали да скрият нещо, свързано с тази сфера, сега то излиза наяве - нека не са изненадани. Може би трябва да се изправят срещу това, за да могат да го пуснат и оставят в миналото. Преди да построят нещо ново или поне да положат основите, трябва да разчистят ненужното от живота си. Важното е новото, което строят, да издържи на теста на времето. Те са огнени знаци, така че им е лесно да заменят старото и излязло от мода с нещо ново. Готови са за предизвикателства.

Рак
Пълнолунието поставя фокус върху връзките им. Ще осъзнаят важни неща, свързани със структурата на връзките или с отговорностите, които имат в тях. Нещо, което са избягвали, сега отново се появява - най-вероятно във връзката с романтичния партньор. Искат да имат и изграждат стабилни и здрави връзки с хората, но може да трябва нещо да бъде унищожено, за да оцелее романтичната връзка.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
18
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 1 година
Добре казвате 4 зодии,а пише само за 2. Аз си съм пиян или редактора?
2
2
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
аз съм "Овен"...Малко трудно ми беше да схвана смисъла на "предсказанието",което ме "касае"..Що се отнася до "Рака",...за пореден път съм учуден колко много точно могат да съвпадат тукашните сентенции с това,което се случва и което наблюдавам.../Имам предвид специално "бакиите" около "Раците"../
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на Бай Тошо рогоносеца.