Ретрограден Марс - как ще се отрази на зодиите?

Вижте прогноза
2 ное 2022 15:08, Ивета Иванова
8
Ретрограден Марс - как ще се отрази на зодиите?
Снимка: Pixabay/BrunoAlbino

Марс започна ретроградното си движение в Близнаци на 31-и октомври, Хелоуин, и то ще продължи до 13 януари. Това означава, че ще има забавяния, закъснения, а и ставаме по-малко решителни. Време е да прегледаме наново и оценим предишни мисли, идеи, получена информация. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен
 
Марс е планетата, която ги управлява. Когато стана ретроградна, тя ги кара да анализират и прегледат наново своите мисли, мнения, умения. Сега не е време за нови проекти и действие, но е чудесен период да си припомнят какво са научили от 30-и август насам.

Телец
 
Трябва да си сложат спирачки, особено що се отнася до навиците им на харчене. Искаха да изхарчат спестяванията си по най-добрия начин, но сега ще прегледат наново, а и оценят, как използват времето, енергията и парите си.

Близнаци
 
Трябва да се успокоят и да релаксират. Нещата се забавят и Близнаците ще оценят какво са научили напоследък, вместо да преследват нови цели. Да не се притесняват, това няма да им е скучно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
АнтиАстолог преди 1 година
Хора. Осъзнайте се малко. Не може камъни, които обикалят слънчевта система намиращи се на милиони/милиярди километри от земята да влияят на поведението ви! Или пък звезди, които са на хиляди светлинни години и вероятно някои от тях вече не съществуват докато светлината е стигнала до земята. Мислете малко с тия глави. Четете и се образовайте.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глууууууууупооооооостиииииии...
4
1
 
10
 
! Отговори
Ядонса преди 1 година
От днес спирам да ви посещавам сайтовете ви. И без това статиите тука станаха леко глуповати и некадърни.
3
2
 
7
 
! Отговори
Ядонса. преди 1 година
Е само за 3 зодии ли има тука? А за следващите 3 в други сайт и после в 3ти и накрая 4ти? За да имате посещения и да имате парички за папкане от рекламите? Много сте нaгли!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Телец и халчене по добре не пишете такивя глупости няма тасива скръндзи като тях
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При мен с тежка родова карма от години е едно и също,мъки и агония!!