2023 г. ще донесе любов на 4 зодии

Вижте кои са те
5 яну 2023 21:00, Ивета Иванова
0
2023 г. ще донесе любов на 4 зодии
Снимка: iStock/bernardbodo

Любовта е прекрасно чувство и много хора мечтаят за нея. На кого не му се иска да е глезен, обичан, обожаван и ценен? За щастие, новата 2023 година ще донесе обич и много романтични моменти за част от зодиакалните знаци. Ето кои са те, според прогнозата на "Elite Daily".

Везни
 
През новата година ще има много различни астрологични транзити и повечето от тях ще донесат ползи за любовния живот на Везните. Юпитер в Овен ще им донесе много късмет - много нови възможности, запознанства с потенциални партньори, по-добро свързване и разбиране с другите. Тези зодии ще възстановят вярата и надеждата си във връзките. Да не се притесняват да тестват късмета си и да дадат шанс на човек, с когото виждат бъдеще и дори си представят, че могат да прекарат живота си с него. На фокус ще са отдадеността и връзките. Може да сключат и брак.
 
Скорпион
 
Ако все още търсят правилния човек, сега може да го намерят. Някои започват сериозна връзка, други задълбочават връзката, трети се местят да живеят с партньора или сключват брак. На фокус ще са близките и специални за Скорпионите хора. Отдадеността и сериозните отношения са приоритет. От 15-и май нататък ще имат много късмет в любовта, ще се радват на положителни развития и богатство в тази сфера. Тези зодии може да са леко обсебващи, когато имат партньор, но сега това ще им е простено и дори ще се струва сладко на другите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари