17 знака, издаващи, че той се среща и с друга

Има промяна в ежедневната му рутина
23 юни 2023 23:06, Михаела Лазарова
43
17 знака, издаващи, че той се среща и с друга
Снимка: Istock

Когато харесаме даден мъж, започнем да флиртуваме, да се срещаме, за нас е важно да разберем дали има връзка и ако имаме информация от него, че е необвързан също толкова ни вълнува дали не се среща и с друга. Един мъж може да е много прикрит, но има ясни знаци, които ни подсказват, че не сме само ние в живота му или че ако до някакъв момент сме били само ние, то това започва да се променя. Вижте няколко сигурни знака, че той се среща и с друга, освен с вас.

1. През повечето време докато е с вас вниманието му е насочено към телефона, също така често го закрива или обръща така, че да не видите кой е, ако някой му пише или звънне.

2. Понякога, когато телефонът му звъни, той рязко става напрегнат, сякаш очаква това да е определен човек, но в същото време си дава сметка, че вие сте в компанията му и не бива да разбирате.

3. По-малко интимен. Въпреки че сексът не е единствената форма на интимност, ако той все по-рядко иска да правите секс, вероятно се среща с друга.

Просто флирт или нещо повече?

4. В един момент се държи топло към вас, в друг рязко охладнява за определен период от време. Това може да е знак, че в този момент е започнал флирт или среща с друга жена.

5. Често споменава друга жена, която може да е негова колежка, позната, съседка, бившата му, приятелка, клиентка.

6. Започва да обръща повече внимание на себе си и външността си.

7. Общува с вас по телефон или в социални мрежи в определени дни и часове на деня. Обърнете внимание например дали в уикендите ви търси, за да се срещнете, да поговорите или по-скоро през седмицата се сеща за вас.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

8. Изведнъж разбирате, че той е посетил определени места, събития, кино, театър и т. н., за които вие сте му споменали или може би дори някой път сте го били поканили, но той ви е отказал. Много вероятно е да е бил в компанията не само на приятели, но и на друга жена, ако вие не сте била поканена.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
8
 
! Отговори
афторке преди 10 месеца
а за жените признаци няма ли да ги обадиш?или жените не кръшкат?а кого кръшкат мъжете...Само с мъже ли?
19
3
 
6
 
! Отговори
До 30 преди 10 месеца
Повечето от кръшкачите не са изнервени скандалджии, а са по-скоро отпуснати и мързеливи у дома си, защото тъкат на два стана, а това изисква много повече физически усилия и той се чувства изцеден като лимон. Няма сили да крещи и да се кара с жена си.
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 30 - При някои може и да е така, но то е знак, че иска да си отдели време и за другата, а законната му половинка точно тогава го кара да свърши нещо у дома, например ремонт на развален електроуред. Или пък му тръсва, че трябва да се купи нещо за вкъщи, а той си е отделил тези парички, за да заведе другата на ресторант и после да наеме хотелска стая за 2-3 часа. Как да не крещи като изоглавен горкият човек?
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой с кого ще да се среща. Можеш ли да спреш някой да си урежда срещи? Ми и аз ще си уреждам срещи. Кво?
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Някой работят много и никога не може да разберете, че изневеряват-командировки , срещи с колеги и други неочаквани ангажименти.
15
0
 
6
 
! Отговори
Хи хи преди 10 месеца
Непрекъснато мисли за дясната си ръка и срещата си с нея ръката, къде ще удобно да ръкоделства:⁠-⁠D
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Някои мъже предпочитаме да сме в женска компания - аз не изневерявам но по ми е хубаво да съм в женска компания отколкото в мъжка компания. Това не означава че изневеряваме.
13
1
 
2
 
! Отговори
това преди 10 месеца
за уикендите ми хареса, ще го ползвам след време. Наистина е по-удобно така.
12
2
 
3
 
! Отговори
До Петя преди 10 месеца
Кажи честно, това вярно ли е?
11
7
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 10 месеца
Коментарът е писан от мъж възпитаван от майка си като момиче. Вероятно нисък, неподдържан, грозноват и неплатежоспособен, неспособен да издържа семейство, но иначе с претенции до небесата
10
4
 
10
 
! Отговори
Д, В и Б; В, Г, З преди 10 месеца
Кой ги измисля тия статии дето пишете тука?!
9
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е и? Всяка жена поддържа контакт с няколко мъже едновременно, избира най-привлекателния, а останалите ги държи на т.н. "слаб огън" и се връща към тях в случай, че не се получи с първия.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
18-ти знак: Внезапно е проявил интерес към дилдото ви и иска от вас да го обработвате вгз с него след като по фирмена инициатива и натиск е ходил на София прайд д мъже колеги!
7
1
 
8
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
В петък вечер ви пуска музика Light my fire на Doors
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
18-ти знак: Преди редовно и мощно ви е орал вгз, а сега редовно се заяжда като извади семка от чушка или люспа от домат!
5
1
 
17
 
! Отговори
Петя преди 10 месеца
Моят го хванах с един негов колега как се мандръсат на работното място. Ужас ми казвам. Посърнах направо. Беше се облякъл като жена, а е автомонтьор.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Михаелаза товалити плащат?
3
4
 
2
 
! Отговори
Има ги всякакви преди 10 месеца
Когато телефонът му звъннел, той бил ставал напрегнат и се обръщал така, че вие да не видите кой му пише или с кого говори! Да, ама не. Не всеки е толкова дискретен и загрижен да не ви нарани. Веднъж присъствах, когато един беше с гаджето си. Телефонът му звънна и ясно се чуваше глас на момиче, което обвинително му говори нещо, а той дава някакви обяснения, че е бил зает и накрая казва "Ще видиш няма ли да ти звънна!" Не му пука, че девойката до него посърна като npunuкaнo мушкато.
2
4
 
4
 
! Отговори
Най-сигурните знаци преди 10 месеца
Сред многото изброени има само няколко, които са безпогрешни. Останалите може да се дължат на други причини, а не на друга любовна връзка. Сигурните знаци са: 1. Прави секс с вас много по-рядко, отколкото знаете, че му е необходимо и за това няма здравословни причини, нито преживява в момента големи неприятности, които биха могли да го потискат; 2. През уикендите и по празници не е с вас; 3. На културни събития и партита ходи без вас, макар да знае, че и вие искате да ги посетите.
1
1
 
7
 
! Отговори
Или преди 10 месеца
С друг