Кои хора са в "черния списък“ на котките?

Писаните не обичат шест типажа
26 юни 2023 08:06, Александър Попов
31
Кои хора са в "черния списък“ на котките?
Снимка: БГНЕС, архив

Котките определено не си падат по определен тип хора и реагират своенравно към тях. Каналът "Приключенията на един естественик" ги е систематизирал в шест типажа.

1. Нервни стопани. Котките не харесват екстроверти, които много жестикулират и говорят на висок тон. Шумните съседи също не се харесват на котките, тъй като силното викане плаши животните.

2. Хора, които имат твърде много миризми в къщата. Котките имат десет пъти по-силно обоняние от хората. Парфюмите, цитрусовите плодове, чесънът и много други миризми не се харесват на котките. Освен това те не харесват хора, които излъчват неприятни миризми и не спазват добра лична хигиена.

3. Малки деца. Момчетата-хулигани са кошмар за котките. Те крещят силно, тичат наоколо и ги дърпат за опашките. Въпреки това, при правилно обучение, котките бързо ще свикнат с децата.

4. Непознати хора. Котките не понасят непознати да навлизат в границите им, като се опитват да ги галят. Не се учудвайте, ако в този момент котката ви одраска. Галете котката само ако тя е дошла при вас и е започнала да се потърква в краката ви.

5. Безразлични хора. Ако котката мърка и се умилква около някого, а този човек я игнорира, след известно време котката може да изпадне в депресия.

6. Натрапчиви хора. Котките също не обичат да им се натрапват. Не на всички пухкави животни ще им хареса, ако ги галите постоянно. Котките ще се опитат да се скрият от такива хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: котки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
Гост преди 9 месеца
Като чета някой от коментарите все повече се убеждавам, че животните са в пъти по- интелигентни от повечето лъжливи, лицемерни и зли хора. Такива хора злобата ги изяжда от вътре. Това всъщност са едни тъжни хора.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Приятни сънища!
27
5
 
1
 
! Отговори
Доктора преди 9 месеца
Имам хапчета за вас като гледам май имате нужда специално за коткари са прегледа е безплатен 🌡️
26
2
 
3
 
! Отговори
Оффф до 25 преди 9 месеца
А, оправя се характера. Моя чак пишва от кеф като се прибера, въпреки че го сритах. Явно трябваше в един момент да има демонстрация кой е господарът. С женски котки не съм имал такъв проблем.
25
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Колко птици и таралежи убиват, доста тежки вреди нанасят уличните котки на фауната.
24
4
 
5
 
! Отговори
00014 преди 9 месеца
До Оффф Позната история. И аз обичам котки, но след подобни котешки изпълнения (около месец) не го сритах, а го пуснах пред блока, сам да си търси прехраната. Въпреки жалното му мяукане. Лош характер трудно се оправя.
23
8
 
6
 
! Отговори
KIko преди 9 месеца
До къде стигнехме някой си да ми казва че котката се депресирала. Аре беги от тук бе!!!!!!!
22
23
 
3
 
! Отговори
Проклети да сте преди 9 месеца
Мръсни египетски мумии и кръвожадни котки.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До АнонименАми, все пак трябва да се пазят и се борят за оцеляване. Напълно нормално е.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Представям си как се е сгушила любимата ми Котка!
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Оффф - Защото са израснали заедно и са свикнали едно с друго. Но уличните котки, както и домашните, които никога не са виждали куче, не мислят така.
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 16 Помисли добре дали това е някаква алергия или сам си си въобразил, че имаш непоносимост към котки? Защото, ако си мъж, трябва да имаш предвид една китайска пословица, според която няма да си намери красива жена онзи, който не обича котките. Знаеш, че фолклорните сентенции никога не лъжат.
17
0
 
10
 
! Отговори
Оффф преди 9 месеца
До Пропуснато е нещоИмам куче и две котки, всички си живеят вкъщи (котките ни никога не излизат навън)Та, нямаме никакви проблеми, дружки са си с кучето.
16
6
 
9
 
! Отговори
Оффф преди 9 месеца
До Анонимен 16НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА, ЧВОР
15
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гадни животни!
14
15
 
10
 
! Отговори
Оффф преди 9 месеца
Жена ми го доведе в къщи. Тя му вика Лъки, а аз Принц първи. Просто първата котка с камбанки в дома ни. Кърмил съм го с биберон. Принц първи на една година се взе насериозно и ми скочи със зъби и нокти. Е, грешка голяма. Аре един шут и принца се укроти в стената. Днес, жега не жега, принца ме чака да се върна от работа с вирната и трепереща опашка и мърка в скута ми.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да пием по кафе?
12
5
 
9
 
! Отговори
АЗ преди 9 месеца
До 1 Бойко го харесват разгонени мачароци !
11
3
 
14
 
! Отговори
До Компира преди 9 месеца
За второто грешиш. Ако си женен паралия, много писани ще се опитат да те разделят от твоята маца и да те вземат за себе си. Не им пука, че децата ти ще растат далеч от баща си. Но ако си олигарх, биха се съгласили ти да вземеш родителските права, защото в огромния ти палат ще има място и за децата ти, и за бавачката им. Маца няма да се нагърби с грижата за чужди деца, но ще ги търпи и дори ще се прави, че ги обича, ако татко им е свръхбогат. Такива хитрани и лицемерки са маците.
10
6
 
44
 
! Отговори
Роза преди 9 месеца
Котките са своенравни и свободолюбиви животни!Тихи,грациозни и тайнствени,те съжителстват с човека от хилядолетия и оцеляват!Обичам да ги наблюдавам-как спят,как се мият,как се грижат за малките си.Светът би бил по-беден и пуст без тях!