Тенденции за лятото: Кои са цветните комбинации на сезона?

Кое с кое да съчетаем?
22 юли 2023 17:00, Дарена Найденова
1
Тенденции за лятото: Кои са цветните комбинации на сезона?
Снимка: Istockphoto

 Спокойно можем да кажем, че всеки има различни идеи за това какво прави едно облекло да изглежда „евтино“ или „скъпо“. Но едно нещо, което знаем е, че цената на даден артикул невинаги диктува начина, по който той ще бъде възприет. Лесно е да попаднете в капана на прекаленото харчене, ако приемем, че добавянето на скъпи дрехи към гардероба ви ще ви създаде чувство на първокласна естетика. Хубавото е, че често най-простите неща могат да направят вашите ансамбли да изглеждат по-елегантни и днес ще поговорим за един от най-лесните шивашки трикове – цветови комбинации.

 
Носенето на различни и неочаквани цветове един с друг може незабавно да актуализира визията ви и е добре да изпробвате различни свежи комбинации, за да сте сигурни, че не се ограничавате само до едни конкретни комплекти. Отворете широко гардероба си, за да видите с какво точно разполагате, извадете дрехите си и започнете да ги съчетавате.
 
Разбира се, някои от формулите, които ще опитате, няма да бъдат съвместими, но това определено не трябва да ви обезкуражава. Това, че една цветова комбинация е определена като „перфектна“, не означава, че на вас трябва да ви харесва. Същото важи и в обратния случай – ако нещо е казано, че не си отива, но вие го харесвате и подхожда на стила ви, носете го с високо вдигната глава и самочувствие. Всичко се крие в личния стил, предпочитанията и желаната визия.
 
Ако все пак изпитвате трудност при намирането на точни комбинации за лятото и нямате време да съчетавате различни дрехи, ние сме се погрижили за няколко основни комплекта, които да опитате.
 
Цветови комбинации за лятото

Неутрални нюанси

Комбинирането на няколко неутрални нюанса е минималистичният подход към тази тенденция, за да създадете текстура, дълбочина и индивидуалност в гардероба си, но без да прекалявате. Тази цветова комбинация създава възможност за експериментиране със смесването на основни елементи в арсенала ви. Въпреки че често се гледа с недоволство към комбинирането на студени и топли неутрални тонове, кафявото и сивото са елегантна двойка, която никога няма да ви предаде.

Оранжево и синьо

Класическа цветова комбинация, оранжево и синьо контрастират и се издигат взаимно, когато са заедно. Яркооранжевото напоследък е основен цвят за много знаменитости и комбинирането му със спокоен цвят, като синьото, създава идеален външен вид за лятото. Тази година синьото е основен нюанс, така че, съпоставянето му с нещо толкова ярко, като оранжевото, е вълнуващ начин да експериментирате със забавни цветови комбинации.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: модатенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари