Зодиите, които обичат да готвят с половинката

Вижте кои са те
15 сеп 2023 17:08, Ивета Иванова
3
Зодиите, които обичат да готвят с половинката
Снимка: iStock/Jovanmandic

Тези зодиакални знаци просто обожават да готвят с партньора. Смятат, че това занимание ги сближава, помага им да го опознаят по-добре, създава приказни моменти. Така прекарват повече време заедно и правят нещо полезно, но и романтично. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Близнаци
 
В света на Близнаците готвенето е една възможност да изследване, в която могат да смесват съставки, вкусове, да опитват и тестват нови неща. Те приемат това като забавление и креативно занимание. Близнаците са социални и използват готвенето и за сближаване с партньора. Харесва им да си говорят с някого, докато го правят, а и така понякога възникват много интересни разговори. Така и двамата партньори проявяват креативност, любопитни са и се опознават добре. Да пекат сладкиши с половинката им се струва невероятно и много романтично.
 
Телец
 
Телците обожават храната и да хапват с половинката е един от любимите им моменти в деня. Но да готвят с нея също е вълшебно за тях. Тези земни зодии обожават да правят сладки с партньора. Намират готвенето с любимия човек да успокояващо, вълнуващо. Това показва, че в дома има стабилност и с партньора са загрижени един за друг. Заниманието ги сплотява и показва колко уютно е вкъщи. Струва им се романтично да правят вечеря с половинката, да изпробват нови ястия, да експериментират с подправки. Така са креативни и стават още по-близки.не е типът ситуация, с която Джиджи ще се залови.", коментира източник на "Us Weekly".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз обичам да готвя с бънани и краставици и царедични кочени и патлиджани и твърди тиквички. Друго не ме изпълва така добре.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Стига да имала възможност!