Венера влезе в Дева, ето какво ни очаква

Прогноза за периода
10 окт 2023 17:45, Ивета Иванова
8
Венера влезе в Дева, ето какво ни очаква
Снимка: iStock/Evheniia Vasylenko

 Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера премина в знака на практичните Деви на 9-и октомври и ще остане там до 8-и ноември. Подхождаме практично към любовните отношения, романтиката и интимността не са на фокус. Виждаме какви проблеми има във връзките и търсим решения. Внимателно проверяваме отношенията. Ето какво да очаква всяка зодия, според "AstroStyle".

Овен
 
Започват да обръщат голямо внимание на здравето си и са на мисия. Трябва да се хранят по-здравословно и да се заредят с витамини. Може да изпробват нови рецепти и храни. Освен това, ще се отдадат на повече разходки, планински походи с красиви гледки и ще прекарват време в парковете. Може да срещнат специален човек във фитнеса или да поканят тръпката на тренировка, на поход и т.н. После да се отдадат на интимност.

Телец
 
Наслаждават се на красотата си и дълго ще се гледат в огледалото през периода. Любовният им живот е във възход, нека просто да бъдат себе си и смели. Ако отдавна харесват някого, да намерят умен начин да се доближат до него и да се опознаят истински. Обвързаните трябва да проведат някои важни разговори и да се разбере накъде отива връзката. Може да заживеят с половинката или да се сгодят.
 
Близнаци
 
На фокус ще е домът. Нека не прекарват толкова време пред екраните, а да направят ремонт или освежаване на дома. Ако живеят със съквартирант, може да украсят дома по нов начин или да направят разместване на нещо. Може и да направят парти вкъщи заедно. Обвързаните Близнаци може да предложат на гаджето да живее с тях или заедно да търсят апартамент. Някои от зодията може да намерят най-добър приятел или да сформират партньорство с колега.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Джедая преди 7 месеца
Истината е някъде там,но никой не знае къде е.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Венера влезе в Дева, ето какво ни очаква: може би венерически болести?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Венера влезе в Дева, ето какво ни очаква"===Това звучи изключително мръснишки!
2
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 7 месеца
Означава, че който е Дева ще се разкърти от с..с
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как така е улезнала ?