Хелоуин дойде за Ариана Гранде

Показа се маскирана
18 окт 2023 03:00, Ивета Иванова
13
Хелоуин дойде за Ариана Гранде
Снимка: БГНЕС

Ариана Гранде е готова за Хелоуин!

Певицата явно се вълнува за приближиването на страшния празник и вече подготвя костюма си.
 
Преди дни звездата сподели в Instagram Stories снимка, на която позира с брат си Франки Гранде. Двамата са облечени с костюми. Ариана е заложила на котешка визия. Тя позира с черни котешки очи, котешка очна линия, широка розовя рокля от тюл. Изпълнителката е с вързана коса.
 
Почитателите много се зарадваха на сладката визия на Гранде.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ПРевърнла се е в тиква?! Куха, но пълна със семе??
10
0
 
1
 
! Отговори
Навитак преди 6 месеца
Все още предпочитам потенциална трилитровка пред тази..
9
0
 
3
 
! Отговори
Кон с каска преди 6 месеца
На тази не и трябват дрехи за Хелуин. Редовното и лице без грим е достатъчно...
8
1
 
8
 
! Отговори
Аз преди 6 месеца
Много свеж и готин празник! Само тъжен и гневен отвътре човек може да не го харесва. Жалко, че тук има много такива :( Надявам се един ден всички да обикнете този шарен и различен празник, а да не се стремите към сивото еднообразие!
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
*** американски празник. Научете децата си на българския такъв( поровете се в гугъл за да разберете кой е) ;) Май само 5 г се впечатляват.....има бонбони. Като че ли през другото време не ядът...хахахаха
6
5
 
5
 
! Отговори
когато хамериканец преди 6 месеца
се закичи с мартеница тогава ще им празнувам хелуйн, ние си имаме такъв празник, стига сте ни налагали техните "ценности"
5
2
 
2
 
! Отговори
оракул на боб преди 6 месеца
Много харесван празник от някои поради словата - "Пакост или лакомство",което ми звучи като "Даваш го или ще го взема насила".
4
6
 
6
 
! Отговори
Тото преди 6 месеца
Стига сте налагали американски и други измислени празници в БГ.Ние си имаме Сирни заговезни, но никой не го рекламира.Заличители на българското.
3
3
 
5
 
! Отговори
62-ро правило преди 6 месеца
На Шестия (Трулски Константинополски) Вселенски събор от 681 година: ...никой мъж да не облича женска дреха или жена мъжка; а така също да не носи маски комични, сатирични или трагични... и да не върши смехории и безумства поради невежество или суетност.
2
6
 
3
 
! Отговори
Православен българин преди 6 месеца
Не празнувайте сатанински празници, защото чрез тях оказвате почит на дявола и го каните да влезе във Вашия живот. Когато той дойде при Вас изобщо няма да сте щастливи и ще викате към Бога защо ви е изпратил такива нещастия, а всъщност Вие сами сте си ги пожелали, като сте призовали когото не трябва.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе откак един се взриви на концерта и в англия май гащите си пере всеки ден. Само че мисирите го слагат това с цел да ни натрапват чужди празници. Току виж че и ние да получим малко взривове.