4 неща, които отблъскват мъжете моментално

Излъчвате негативна енергия
17 яну 2024 23:00, Михаела Лазарова
46
4 неща, които отблъскват мъжете моментално
Снимка: Istock

Влюбени сте в някой мъж, който обаче не ви обръща достатъчно внимание. Или просто имате интерес към него и искате да събудите и неговото любопитство към вас. Онова, което искате най-много е да се обвържете и сте готови да го постигнете на всяка цена.

Когато сте с такава нагласа обаче има риск да допуснете няколко грешки, които не само няма да спечелят сърцето на мъжа, а дори ще го отблъснат. Има някои типове поведение, които са като червен флаг за мъжете и по-скоро ги карат да избягат от вас, отколкото да паднат в краката ви.

Кои са действията, с които отблъсквате мъжете моментално?

Преследвате мъжа, въртите се около него

Едно от най-неприятните неща за мъжете е, когато жените се лепнат за тях и започнат осезаемо да ги преследват. Това автоматично ги кара да бягат и да се дърпат. Ако постоянно се появявате на местата, където е и той, това ще го накара да ви приеме за отчаяна, вманиачена, прилепчива и дори неприятна. Ще го накара да се опита по-скоро да избяга от вас, отколкото да предизвикате интереса му. Мъжете предпочитат да преследват, не да бъдат преследвани. Ако се държите така по-скоро ще изглеждате като твърде леснодостъпна, а това кара мъжете бързо да губят интерес.

Личи си колко отчаяно искате да се обвържете

Още една червена лампичка ще светне в главата на мъжа, ако със сетивата си той усети колко отчаяно сте готова на всичко, за да се обвържете. Това ще го накара да мисли, че не той е важният за вас, а идеята да имате партньор. Тоест няма значение с кого сте, стига да сте с някого. Дори това реално да не е така, поведението ви ще го отблъсне моментално.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Трифон преди 3 месеца
То всички жени мрънкат. Ако преследвате мъж но той се дърпа си има друга причина, не е факта че се натягате за него. Търся си ратайка до осемдесет години в добра спортна форма за работа на лозето. Имам работен гащеризон М, ако ви става няма да ви върна.
23
0
 
16
 
! Отговори
Назначават хубава преди 3 месеца
колежка. Тя е млада и съвсем неопитна, не умее да върши много от служебните си задължения. Всички мъже се надпреварват да й покажат кое как се прави и учейки я всъщност вършат нейната работа. Малко по-късно осъзнават, че тя вече е завъртяла опашка около шефа и само месец след нейното назначаване той ги събира, за да им каже, че има нужда от нова своя заместничка и хоп, хубавицата става шефка на всички тях. Вече не прави нищо, но заплатата й става по-висока от техните. Това дразни най-много.
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Следващо нещо. Желанието мъжът обезателно да е богат и да поема абсолютно всички разходи. В действителност мъжът следва да поема всичко само когато жената е болна или когато се грижи за новородено. През другото време, всичко, включително финансовата част, е отговорност и на двамата. Също ако жената постоянно получава скъпи подаръци, тя ще иска все повече и повече, съответно няма да оценява елементарните жестове на внимание!
21
6
 
8
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 3 месеца
Нимой дъ готви.Нимой дъ шие.Нимой да прай убави дудучета.Не пуска отзад.
20
4
 
3
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 месеца
Ако той и е петият подред от сексуалната и сесия за момента .
19
5
 
12
 
! Отговори
Наско преди 3 месеца
Ходих с една. Беше тъпa, окей това мога да го понеса , парфюма и беше гаден , окей и това мога , но и миришеше страшно дъха и подта , че щях да се издрайфам на моменти. Ужас ви казвам. И косата мазна все едно не се къпе със седмици. Минах я няколко пъти и хайде чао , напуснах града дори.
18
2
 
6
 
! Отговори
До анонимен 30 преди 3 месеца
Тая с брадата ли си хареса?
17
2
 
12
 
! Отговори
До анонимен 16 преди 3 месеца
Стига па ти с тоя паламуд, ве. Явно на много такива си попадал и вече не смееш да забиеш нос в чатала.
16
1
 
11
 
! Отговори
До анонимен 26 преди 3 месеца
Ако търлъка попръъцква, начи ти е малък щууцера. Вината е в теб.
15
5
 
14
 
! Отговори
До 21 преди 3 месеца
Тия с големите цицииии обикновено са хипопотами по 200 кила. По-добре малки, но оформени и стегнати.
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лоша хигиена, вулгарен език, мирис на алкохол и цигари, липса на достатъчно физическа активност.
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ако те хваща за разговор точно в най-непоходящия момент и почва да генерира 1000 безмислици които смята за най-важните неща в света.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хора, които не са ми приятни!
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не понасям свойски да любезничат.
10
6
 
19
 
! Отговори
До 21 преди 3 месеца
Не е проблем ако другото е наред. Големите гърди обикновено вървят комплект с голяма задница и много излишна сланина навсякъде. Много рядко се среща жена с хубаво слабо тяло и големи естествени гърди.
9
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Правил съм тройка с жена ми и сестра й. Малката беше тогава на 21 години яко цепеняче. Сега вече е женена и като седнем да пием с баджанака ме напушва смях само ако знае как съм я копал тази градинка преди него. Освен това Сега се еббе с един мазен чичак за пари деееба тоя минндил скапън протрит!
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На теория е така, но всички сме били свидетели как нахални момичета се натрапват на свестни момчета и в крайна сметка се омъжват за тях.
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мъжът всъщност иска жената да се върти около него, ако е красива. А тази статия не струва пукната стотинка!
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Приятни сънища!
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Силикони, надути устни, татуси, прекалено много грим, огромни нокти, и като цяло всяка жена която е обсебена от външния си до степен полудяване. Другата крайност също е лошо. Дебела, лоша, хигиена, мазна коса, развалени зъби, пуши цигари и псува като каруцар. На всичко отгоре може да готви, мързелива е, и в леглото не я бива. Мисля че до тука се изразявам ясно! За характерите и интелекта също много може да се говори. Повечето жени са доста елементарни и трудно водят смислен разговор.