Какви цветове дрехи да носите в годината на Дракона?

Вижте кое е на късмет
13 фев 2024 23:00, Ивета Иванова
12
Какви цветове дрехи да носите в годината на Дракона?
Снимка: iStock/Wpadington

 На 10-и февруари посрещнахме Китайската Нова година. Настъпи годината на Зеления дървен дракон и тя ще продължи до 25-и януари 2025 г. Има много поверия за късмет, които може да спазвате през периода. Дамите често се интересуват кои цветове ще са модерни и ще носят късмет през новата китайска година. Ето отговорите, според "The Chinese Zodiac".

Зелено емералд
 
Не е изненада, щом сме в годината на Зеления дървен дракон. Имаме късмет, защото този нюанс на зеленото е модерен от 2-3 години насам и сигурно вече сте се сдобили с поне няколко дрешки в емералдово зелено. Става дума за нюанс между синьо и зелено, но повече отиващ към зеленото. Той се приема като символ на природата, хармонията, свежестта, растежа. С тоалети в такъв цвят изглеждаме изискани, елегантни, той говори за лукс. Изглежда и леко мистичен. Ако го носим, можем да привлечем богаство, но и да излекуваме душата си, да сме по-състрадателни, да дадем воля на духовната си страна. Идеален е за спортни дрехи - при поход в планини, тренировки в парка, екскурзии. Но става и за официални рокли. Хората намират цвета за успокояващ, релаксиращ и т.н.
 
Наситено червено
 
Нито прекалено тъмно, нито прекалено светло - класическото червено ще е хит. То също е сред цветовете на Дракона. Този нюанс на червеното се асоциира със страст, любов, романтика, силно желание. Драконът е страстно, огнено животно, така че ще привлечете късмет с червеното. То напомня също за силата на Дракона, на гнева му, на опасната му природа. Но това ни помага ние също да сме могъщи, да покажем, че никой не може да си играе с нас. Червените рокли, блузи, потничета, якета, шлифери, чорапи, суичери, тенски, клинове и чорапогащници могат да ни помогнат да привлечем щастие и просперитет. С тях придобиваме жизненост и повече кураж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Сиво веталик преди 2 месеца
Нещо шаренко и евтинко, от Илиянци.
8
0
 
5
 
! Отговори
ха ха ха преди 2 месеца
Както и през другите години, така и през Годината на Дракона, НОСЕТЕ ДРЕХИ, цвета няма значение. Никой не е длъжен да ви гледа отпуснатите телеса и тлъсттите гъзззиове. Тия дето зобат химия и са се сдобили временно с плочки на корема и някакви мускули също да се покриват с някаква дреха. Само хейт ще трупат от останалите тлъъстаци. А киффлите -енфлуенсърки дори да обличат и по един балтон и шапка . Добре е да знаят че фото филтрите не са активни в реалния живот.
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Наситено червено - само на г.ейпарада :)))
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всякак е хубава!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
по важно е като се напиете жената да ви носи това е истинска либоф
4
1
 
4
 
! Отговори
Среднощен веселяк преди 2 месеца
На влюбените - честит св. Валентин! На онези, които не са влюбени, свети Валентин да им помогне да срещнат сродната си душа (и тяло)! :)))
3
2
 
1
 
! Отговори
сркзм преди 2 месеца
Ехааа ... източен мистицизъм :)
2
3
 
3
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 2 месеца
В българия е годината на ДПС и Пеевски.Много силна година имат
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Носете си какъвто искате цвят, тук е България, не Китай.