Кои обувки ще са хит през пролетта?

Ето какви са тенденциите
29 мар 2024 20:38, Ивета Иванова
4
Кои обувки ще са хит през пролетта?
Снимка: iStock/Sviatlana Barchan

 Пролетта вече официално дойде и подменяме гардероба. Освен, че търсим по-леки дрехи и прибираме дебелите якета, сега е време да помислим и за нови обувки. Дългите и дебели ботуши вече няма да ни трябват. А какви обувки ще са модерни през тази пролет? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

Обувки с флорални елементи
 
Знаете, че кокетната мода - дрехи, аксесоари, чанти, обувки, маникюри с нежни и романтични детайли, превзе 2024 г. Става дума за розетки, панделки, сърчица, флорални мотиви, бродерии. Що се отнася до обувките, при тях флоралните елементи стават голям хит сега. Те са в тон с пролетта, когато природата се съживява и по парковете е пълно с цветя. Може да се снабдите с пантофки, затворени обувки на висок ток, оксфордки с розетки, маргаритки или друго цвете върху тях. За по-топлите дни ще са хит и сандалите с розетки.

Прозрачни обувки
 
Това е завръщане от края на 90-те и началото на века. Помните ли как тогава бяха хит прозрачните чехли, сандали, дори затворени обувки? През тази пролет отново ще бъде така. Тези обувки ще бъдат навсякъде. Те стоят много ефектно и с тях  определено се забелязвате. Най-хубавото е, че отиват както на ежедневни, така и на официални дрехи. Сдобийте се с прозрачни сандали, чехли, пантофки, токчета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Всъщност... преди 4 седмици
Всеки трябва да се облича както си иска. Така ще ми е много по-лесно да разбера какъв е човека срещу мен. Ако се е облякъл като идддиот - то той/тя/то е безмозъчен/а/о и по добре да избягвам всякакви контакти... Има много истина в старата поговорка : По дрехите посрещат .... и ако са като на клоун или бездомник , то да търсиш ум че да изпратиш човека по него е абсолютно безнадеждно излишно занимание.
2
0
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 1 преди 4 седмици
Точно днес на спирка гледах две ученички, 9-10 клас. Хубави момичета, но облечени с бюстиета, разкопчани елеци, голи кореми, размъкнати анцузи и груби маратонки. За вкус изобщо дума не може да става, но на тях не им прави впечатление.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
През мизерния социализъм беше абсолютно забранено с платненки като тези на снимката да се стъпва в учиище, зашото толкова простовата обувка унижава институцията училище. Беше недопустимо да се ходи и с анцуг в час раличен от физическо. Всичко това включително в селските училища. От моя гледна точка сегашната младеж даже нямат съзнание 1. колко мизерно изглеждат; 2. Че съзнателно ги натирят в грозотия.