Плутон стана ретрограден, ето какво очаква зодиите

Прогноза за периода
2 май 2024 17:45, Ивета Иванова
11
Плутон стана ретрограден, ето какво очаква зодиите
Снимка: iStock/dottedhippo

Планетата на подземния свят, невидимото, прераждането и трансформациите Плутон започва ретроградното си движение на 2-и май и то ще продължи до 11-и октомври. Сега бавно, но сигурно трябва да премахнем от живота си всичко ненужно и токсично. Ставаме по-емоционални и обръщаме внимание на вътрешния си свят. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Pop Sugar".

Овен
 
На фокус са работата в екип, деловите контакти; сега социалният им живот ще е по-активен, но и напрегнат. Всичко зависи от това как възприемат отношенията си с колеги и приятели. Сега е време да анализират тези връзки, да видят и определят точно кои са полезни и кои токсични. Овните може и да разсъждават върху цели и желания, които отдавна имат. И да решат, че искат друго и ще се борят за нещо съвсем различно от това, което са искали досега.

Телец
 
Телците ще разсъждават върху токсичните си отношения с висшестоящите и шефовете. Може да видят и осъзнаят, че са наливали още повече масло в огъня, що се касае до професионалния живот. И да разберат как точно са го правили. Време е да изкоренят негативните навици и вредното поведение. И отново да станат могъщи, силни, след като анализират себе си. Ще има промени, що се отнася до вижданията и ценностите им. Чакат ги приключения.

Близнаци
 
Имат много какво да научат през периода. Ще се промени начинът, по който гледат на света. Сега ще преоценят всичко, в което са вярвали и начините, по които са действали. Ще видят как са изживявали определени неща, как са разширявали хоризонтите си и какви философии са изповядвали. И ще има трансформации. В началото няма да е лесно, но накрая ще станат по-уверени в себе си. На фокус са още връзките и интимността. Ще изследват дълбоките си емоции, що се касае до секса, споделените ресурси, дълговете и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от Ако щете - вярвайте
Как да накарате момчето да ви хареса?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Хороскопи преди 2 седмици
Колкото врачките и баячките познават,толко и тея .ЕЕ отвреме навреме.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Снимката е обърната наобратно
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А Меркурий натопорчен ли е :)))
2
1
 
2
 
! Отговори
Космонафта преди 2 седмици
"Планетата на подземния свят" звучи абсурдно.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А с КТБ, Боташ, Турски поток, Нотариуса какво стана?