Ферхундето се завръща. По-силна и по-злобна

bTV пуска нови серии на хитовия "Листопад"
Обновена: 23 авг 2011 11:03 | 23 авг 2011 11:02,
162
Ферхундето се завръща. По-силна и по-злобна
Снимка: bTV

Хитовият сериал "Листопад" се завръща на екран тази есен. Подновяването на излъчванията започва от следващия вторник, 30 август, от 20,00 в ефира на bTV.

Преди това обаче телевизията ще припомни на зрителите на турската сага какво най-важно се е случило в излъчените досега епизоди.

Тази сряда, четвъртък и петък (24–26.08) от 20,00 ще има три ретроспективни серии на "Листопад", с които да си припомним основните събития и обратите в семейството на Али Ръза.

Какво ще развали отношенията между най-голямата сестра в семейството Фикрет и хрисимия й съпруг Тахсин. И има ли шанс колоритната й свекърва – Джеврие, да я подкрепи, предстои да видим.

След смъртта на Джем пък Неджля отново е готова за брак, този път с Али, с когото я сблъсква работата й. Ще успее ли обаче този брак и дали Неджля ще намери щастието, ще разберем от последния сезон на сериала.

Лейля пък отново се връща при Оуз, човека, причинил най-много беди на семейство Текин.

Тя дори очаква дете от него. Но тъмните му връзки и нечистото му минало отново излизат на преден план и заради него Шевкет отново се озовава в затвора. Предстои да видим избора на Лейля – ще спаси ли брат си или бащата на детето си.

Комбинативната Ферхунде, бившата снаха на Али Ръза, след като е отхвърлена от всички и измамена от Шевкет, успява да стигне дъното, но пък отново намира начин да се изтласка оттам. 

Предстои да видим разтърсващия финал на филма, при който стожерът в семейството Али Ръза напуска този свят и част от семейството му се връща в Трабзон – града, от който дойдоха всички заедно и щастливи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
6
 
5
 
! Отговори
До 85 преди 12 години
Безсилие мъчи мозъкът ти, който явно не следи развитието на медиите у нас. Ако не вдигне Листопад рейтинга на бТВ, би ли ми казал кое предаване или родна продукция ще стори това? Да, безсилието е на бг-тата, които се напъват да говорят, но в крайна сметка НИЩО не вършат и купуват турски филми на кг. Нека да направят нещо качествено братята пък и за тях добри думи ще обеля.
79
5
 
5
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
Колко ти плащат, за да пишеш измислици? Със сърбите говоря без преводач и се разбираме, и на маса да седнем, вкусовете са ни еднакви, какво общо имаме с мустакатите хъхрещи турци и с техния чай и локум????!?! Без да се връщаме към миналото, че ще стане мазало във форума.....
78
4
 
6
 
! Отговори
До 84 преди 12 години
В Турция, в целия арабски свят, и в Иран НЯМА ЗАКОН за заравяне на живи хора. В Корана дори не пише да убиеш жена си с камъни или да я залееш с киселина. Всичко това са интерпретации на фанатици, на същите хора, които смятат, че тероризма е МИР. Беззаконието и жестокостите ги има по свят. Вчера на бул. България 22 годишно момче като застреля себе си и приятел, това по закон ли е? И те могат да кажат за нас, че се гърмим и падаме като круши.
77
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПО ДОБРЕ ДА ГЛЕДАМ ФЕРХУНДЕТО ОТКОЛКОТО СТЪКЛЕН ДОМ,ШИ *** ИЗВИНЯВАТЕ АМА РАЗЛИКАТА В КЛАСИТЕ Е ОГРОМНА В ПОЛЗА НА ТУРСКИТЕ АКТЬОРИ,КАКТО КАЗА НАШТЕ СА ДОСАДНО ***
76
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бил съм в Турция и там е същото като тук! Хората са същите, начина на общуване, кривите погледи... всичко! Дори сърбите ми се струват по-различни от нас! Турците и българите са една кръв народ! ФАКТ! Който не му изнася, да си види съседите!
75
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пълно програмно безсилие, не ме интересува колко е европейска или не Турция, интересува ме БТВ кога ще стане европейска телевизия. Ферхундето не е на по-високо ниво от прословутата робиня Изаура, само дето действието се развива още по-бавно и ако махнем интериора и напъните за осъвременяване си е чист досаден битовизъм с анадолски привкус. Скоро ще имат големи проблеми с рейтинга.
74
3
 
4
 
! Отговори
до 80 преди 12 години
Не става въпрос за насилие , а за закони . Нито в Свищов , нито в Манхатън е законно да заровиш дъщеря си жива защото била развратна !
73
4
 
4
 
! Отговори
Eлена преди 12 години
Коя от всички на снимката е Ферхунде?Питам наистина сериозно! Не се бъзикам.
72
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА СЕРИАЛА ДА ПОГЛЕДА ОНЕЗИ ЛИГЛЬОВЦИ ОТ КОМИЦИТЕ,САМО ДЕТ НЕ СЕ РАЗБИРА ЗАЩО СЕ КАЗВАТ КОМИЦИТЕ,МОЖЕБИ ЗАЩОТО СА КОМИЧНО БАНАЛНИ
71
5
 
1
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
Вече съдя и по "дгд" - то. Ха хаПреди това съдех и по съдържанието на коментара не само по правописа, който демонстрира. Тази грешка не е от тези, които стават от бързане, не се Управдавай, а ходи погледай турско сериалче.
70
3
 
4
 
! Отговори
До 78 преди 12 години
Ама какво ми сравняваш турско село с Франция? Ти в час ли си? Двете неща са несъпоставими, можеш ли да спориш, имаш ли мозък въобще? Все едно да сравнявам Свищов с Манхатън. А в Бг селата не се ли колят и бесят като за последно, след като обърнат по 3-4 ракии в кръчмата, слушайки Ивана и Азис, а?
69
6
 
8
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
Убивали с камъни, това да не ти е Иран, бе? А, *** баща ти алкохолик като се напие не я ли бие? КЪде няма насилие по света, че ми говориш за Турция? Всяка втора българка е бита, все едно няма жертви. Вчера четох изследване, че 500 000 бг-та са алкохолици. После плюеш по чуждото. Виж първо лай*ата, в които си затънал до шия, после ми говори какво се случва в Турция, защото съм в пъти по-запознат от теб със случващото се там. Необразован човек си ти, ей!
68
5
 
13
 
! Отговори
ДО 63 преди 12 години
Въобще не ти говоря за Инстанбул и пет големи морски курорта, за за десетките по-малки градове където нравите са замръзнали от сто години и ислямът е в пълна сила.Истамбул е чудесен град ,но това не е реална Турция, само европейското и рекламно лице.Имам приятелка туркиня/учихме заедно медицина/,тя е от малък град на 50км от Измир и нещата въобще не са розови и ни най -малко демократични и европейски.Сега тя живее и работи във Франция ,защото не издържа на "хубавото"там.
67
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОБРЕ ДЕ ,БЪЛГАРСКИТЕ АКТЬОРИ ЗАЩО СА ТОЛКОВА *** И ЕДНООБРАЗНИ,ТЕ НЕ ИГРАЯТ А СЕ ЛИГАВЯТ,ТОЛКОВА АКТЬОРЛЪК И АЗ МОГА ДА ПОКАЖА
66
1
 
7
 
! Отговори
Bebok преди 12 години
V tozi forum ima dosta kompleksari i pomijari,kato i "europejci".
65
3
 
8
 
! Отговори
До 72 преди 12 години
Дгд, бе . Всеки прави грешки, пиша бързо. Абсурдно е заради една правописна грешка да съдиш по човека.
64
10
 
15
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
,, Истанбул '' е курортен град и е с богата ГРЪЦКА история , затова е хубав . Ти знаеш ли ,че в някои области на турция още убиват жените с камъни и не им е позволено да показват друго освен очите си ?! Друго хубаво освен европейската част в турция няма !
63
9
 
10
 
! Отговори
До 65 преди 12 години
Ти като си много "умен" гледай скалъпената БОЗА Столичани вповече, която говори точно за тези *** като теб - дребни комшийски закачки, злоби, клюки. СЕРИАЛ, който не може да се изнесе и продаде навън, а това е целта на всеки продуцент. Виж турските сериали в колко държави се излъчват и бг филмите САМО може да мечтаят за това с такива БОЗИ като нашето. Не венецуелските са бози - НАШИТЕ СА СИ БАШ БГ БОЗА!
62
7
 
14
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
Личи си, че си фен на турската помия само по грамотността, която лъха от поста ти.Може ли да напишеш "убиждащи" бе, ***...
61
14
 
12
 
! Отговори
Jigolo преди 12 години
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!! УЖАС !!! МАМА ВИ ТУРСКАА !!