Ферхундето се завръща. По-силна и по-злобна

bTV пуска нови серии на хитовия "Листопад"
Обновена: 23 авг 2011 11:03 | 23 авг 2011 11:02,
162
Ферхундето се завръща. По-силна и по-злобна
Снимка: bTV

Хитовият сериал "Листопад" се завръща на екран тази есен. Подновяването на излъчванията започва от следващия вторник, 30 август, от 20,00 в ефира на bTV.

Преди това обаче телевизията ще припомни на зрителите на турската сага какво най-важно се е случило в излъчените досега епизоди.

Тази сряда, четвъртък и петък (24–26.08) от 20,00 ще има три ретроспективни серии на "Листопад", с които да си припомним основните събития и обратите в семейството на Али Ръза.

Какво ще развали отношенията между най-голямата сестра в семейството Фикрет и хрисимия й съпруг Тахсин. И има ли шанс колоритната й свекърва – Джеврие, да я подкрепи, предстои да видим.

След смъртта на Джем пък Неджля отново е готова за брак, този път с Али, с когото я сблъсква работата й. Ще успее ли обаче този брак и дали Неджля ще намери щастието, ще разберем от последния сезон на сериала.

Лейля пък отново се връща при Оуз, човека, причинил най-много беди на семейство Текин.

Тя дори очаква дете от него. Но тъмните му връзки и нечистото му минало отново излизат на преден план и заради него Шевкет отново се озовава в затвора. Предстои да видим избора на Лейля – ще спаси ли брат си или бащата на детето си.

Комбинативната Ферхунде, бившата снаха на Али Ръза, след като е отхвърлена от всички и измамена от Шевкет, успява да стигне дъното, но пък отново намира начин да се изтласка оттам. 

Предстои да видим разтърсващия финал на филма, при който стожерът в семейството Али Ръза напуска този свят и част от семейството му се връща в Трабзон – града, от който дойдоха всички заедно и щастливи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
5
 
5
 
! Отговори
Bebok преди 12 години
Predlagam da izuchavat tozi serial v uchileshta. dece triabva da znajat v kakva dyrzava predstoi da zivejat.
59
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЕРИАЛА Е НА МНОГО ВИСОКО НИВО,БРАВО НА ТУРЦИТЕ,НАШИТЕ ПИШМАН АКТЬОРИ ИМАТ САМО ПРЕТЕНЦИИ А НЯМАТ ПОКРИТИЕ И КАЧЕСТВА
58
14
 
15
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
Б Р А В О .ИСКАМЕ ПО МНОГО СЕРИИ.
57
11
 
15
 
! Отговори
До 64 преди 12 години
Като сте толкова рахат и велики, защо не направите нещо кадърно и не работите в тази страна, за да се развива тя, а все бягате като стадо овце да берете ягоди в английските полета? А? Като няма качествени родни продукции ще се гледат ТУРСКИ такива. Забравиха за езика и производителя му, погледни над филма, сценария, актьорската игра, КУЛТУРАТА! Нещо, което липсва на 99% от българите!
56
3
 
8
 
! Отговори
uuuuu преди 12 години
iuuuuu *** BTV ..... ta vsichki ostanali kade mi probutvate truski,venecuelski,ispanski i tem podobni pomiii vkisnati ot jegata POVRASHTA MI SE OT VAS (izviniavam se za latinicata to niamam kirilica tuk:( )
55
10
 
10
 
! Отговори
Bebok преди 12 години
2 000 000 prostaci. 1/3 .Zatova niama opravia.
54
14
 
13
 
! Отговори
Разбирач преди 12 години
Каквото и да говорите рейтингите показват, че филма у нас е гледан от 2 000 000 МИЛИОНА!!! Зрителите. Друг такъв успех няма, още повече превземки като Стъклен дом или убиждащи с простащината си филми като Столичани в повече
53
6
 
13
 
! Отговори
Свиден пътник преди 12 години
О не, ще емигрирам. Оправия няма тука. Тази новина наклони везните окончателно.
52
17
 
40
 
! Отговори
До 59 преди 12 години
Знаеш ли колко светски град е Истанбул? Знаеш ли, че и там има *** и там има гей заведения. Моето момче, в по-големите си части Турция е в пъти по напред от нашата изостанала и неразвиваща се, бедна, пълна с глупави и необразовани хора страна!
51
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И за какво я пускате тази "новина" само не ми е ясно. Аудиторията на тези помии обикновено не използва интернет, защото тези ла.на ги гледат само пенсионерите и то според мен малка част.
50
4
 
6
 
! Отговори
do ПАК ГЛУПОСТИ преди 12 години
Tolko sa europejski,kolko i ti i tvoj zivot i povedenie.Aman ot "evropejci".
49
7
 
11
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Юксел Кадриев сигурно скоро ще почне да чете новините на майчиния си език. Ани ще чете на български а той на турски. Нали рейтинг се гони.
48
7
 
14
 
! Отговори
ПАК ГЛУПОСТИ преди 12 години
Тези от снимката са много намазани и европейски бре?!Идете в Анадола да ги видите колко са "съвременни" с фереджетата и никъде няма сами жени в заведенията.Ама ,че лицемерие и фалш е това!
47
6
 
5
 
! Отговори
osata преди 12 години
до 51 - напротив, Днес.бг са най-хубавия новинарски сайт! И грамотни, и коректни!
46
6
 
6
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Стига рИвахтИ с тея турски сериали... ми турски са.. тва е положението... аз не гледам сериали от тоя тип, но само като мерна картинката си личи, че са 100 пъти по-качествени от нашите теелновели... отделно Андалоските ни телевизии хуабво да купят европейско кино и сериали ама кой ще ги гледа като всеки си го влече ориента... твае масовката в моемнта и много време ще мине доакто се излекуват новите рани нанесени на българите от неокомунетата наследници на БКП през тези 20+ години "прИход"..
45
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руски сериал ли?! хахаха те ако пуснат руски сериал ще пропадне небето, от години не се пускат руски филми умишленно, от време на време по нещо и това е. На трети март БТВ излъчи американски екшън и после концерт на Софи Маринова, е това българска телевизия ли е?!Докога ще ни зомбират с турски сериали и американски филми, хората изпростяха тоталноооооо!!!!!!
44
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
филма не съм го гледала, но заглавието е уникално :)))
43
4
 
6
 
! Отговори
Bebok преди 12 години
Govedata,sprete da revete za seriali,opravite predi svoj zivot.Samo typi goveda xarchat vremeto si za gledane na prostotii,turski li ili brazilski.
42
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога ще дойдат руските серияли да ни освободят от турските серияли?
41
10
 
13
 
! Отговори
ОХХХХХХ преди 12 години
О,БОЖЕ -ПАК ЛИ?!ТАКА ЛИ НЯМА ДРУГИ СЕРИАЛИ ОСВЕН ТУРСКИТЕ-ПУСНЕТЕ МАЛКО ГЕРМАНСКО ,ИСПАНСКО ,ФРЕНСКО КИНО!!!АМИ ДА ЗНАЕТЕ КАКВИ ХУБАВИ СКАНДИНАВСКИ ФИЛМИ ИМА?!НИЕ СИ ТЕГЛИМ ФИЛМИ И ГЛЕДАМЕ, АМА ПОВЕЧЕТО ХОРА НА ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ПРАВИ И СА ПРИНУДЕНИ ДА ГЛЕДАТ САМО ТЕЗИ ОРИЕНТАЛСКИ ГЛУПОСТИ.ЕДИН ТУРСКИ СЕРИАЛ МОЖЕ, НО НАВСЯКЪДЕ ДАВАТ САМО ТОВА-НАПРОВО СЕ ОЛЯХА!!!!!ПИСНА МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!