Алф се бори за живота си, в кома е

Намерили Мицу Месарош в безсъзнание у дома му
Обновена: 13 юни 2016 12:11 | 13 юни 2016 10:39,
27
Алф се бори за живота си, в кома е
Снимка: Twitter

Мицу Месарош, актьорът изиграл Алф в едноименния сериал от 80-те, изпадна в кома, съобщава Дейли мейл.

Високият 84 см. актьор бе намерен в безсъзнание в банята на дома си. Това съобщи мениджърът на Месарош. След това е настанен в болница в Лос Анджелис.

76-годишният актьор се бори със здравословни проблеми, след като получи сърдечен удар преди 8 години.

Месарош е пожелал изрично, ако се случи нещо подобно с него, да не се изключват машините, поддържащи живота му. Дори и да не се подобри.

Актьорът се е снимал в много филми и сериали, но е най-известен в костюма на Алф. В първите сезони на сериала Месарош е играл в цял костюм, но по-нататък е обличал само горната част на Алф, тъй като в костюма било твърде топло.

Кариерата на Месарош започва в цирка. Тогава е обявен за най-малкия човек в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: актьоркомаАлфМесарош
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Варгчо, имам само 1 въпрос към теб по повод на коментара ти - с какво смяташ, че ще те запомнят хората?
21
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Трябваше Алф да се появи в "Двама мъже и половина" на мястото на Чичо Чарли.
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дори днес като гледах сериал ми е много забавен. Това е може би единственият сериал - изключвам двама мъже и половина - сериите с Чарли - на които съм се смял, без да е нужен смях зад кадър. повечето филма от типа на Бар наздраве, бързо ми опротивяха, днес се чудя как съм могъл да ги гледам. Има една свалка между Даян и бармана и това е.
19
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алф е много готин семеен сериал,дано се оправи пича.
18
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги ми е правило впечатление, докато съм гледал сериала, че се справяше зверски добре с ролята си. Не знам как го правеше, но винаги е успявал да пресъздаде това излъчване на симпатичен и добродушен извънземен и в същото време голям чешит. Не съм актьор, но предполагам, че е адски трудна тази роля.Определено можеше да те накара да повярваш, че наистина е извънземен и на моменти да те накара да се насълзиш от умиление. Малко са актьорите, които са успявали да ме докоснат така.
17
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алф, една романтична и нежна носталгия по едни по добри и по спокойни времена. Дано се оправи човека.
16
6
 
21
 
! Отговори
Джефри А преди 7 години
Що за хора коментират тук. Не им харесвал детски сериал правен преди 40 години. В нормалния свят тези неща ги снимат, след три седмици ги излъчват, а след два месеца вече са забравени. Има хора на които и Кръстникът не им харесва, защото кръвта била оранжева и се виждали прашинките от кинолентата...
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четох, че само първите два сезона са били с този актьор в костюма, след това е с кукловод. Дано се оправи, но ако няма шанс, на негово място не бих искал да съм "жива" мумия.
14
4
 
67
 
! Отговори
ази преди 7 години
"Алф" си имаше предимствата на забавен филм за отмора. Гледах го с удоволствие. За времето си беше добър от всяка гледна точка. Актьорът дано да се възстанови бързо.
13
63
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Алф" го даваха в България през 1989-та, ако не бъркам. Тогава изборът беше между Първа програма, Втора програма и Руската първа програма, както и един френски канал. Нормално беше "Алф" да стане много популярен, след като нямаш избор какво друго да гледаш, а малките деца най-често го харесваха. После имаше много повторения на Алф по разни телевизии, но вече никой от семейството ми не пожела да ги гледа - все пак вече имаха съвсем други критерии.
12
45
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" Кариерата на Месарош започва в цирка. "И после продължава в Цирк Алф ...
11
96
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сериалът за Алф може би става за недорасли деца, но за по-големите и тогава не ставаше, а сега е съвсем негледаем, поради голямата конкуренция на пазара. Тогава имаше само Алф и нищо друго и една част от хората му се кефеха и го гледаха, друга част не го гледаха и не го харесваха, въпреки че нямаше какво друго да гледат.
10
7
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стискам палци да се оправи! Алф си беше готин! Сега ако го гледам, сигурно няма да се впечатля много, ама като дете ми беше един от любимите сериали.
9
106
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не харесвах сериала за Алф ...Все още ми е чудно какво му харесваха доста хора!
8
6
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изяж една котка, ще ти мине.
7
6
 
107
 
! Отговори
Гълъб преди 7 години
Алф си остава един от любимите ми сериали , а не като днешните бози .
6
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Месарош е пожелал изрично, ако се случи нещо подобно с него, да не се изключват машините, поддържащи живота му. Дори и да не се подобри."Точно пък това аз лично не желая. Аз в такова състояние нямам вече качество на живот нито пък съзнание, че да възприемам живота. А и ще съм в тежест на близките си, децата си, което в никакъв случай не искам. Щом съм стигнал до там, значи природата ме прибира обратно и така трябва и да стане. И това е естественото.
5
10
 
30
 
! Отговори
славянин преди 7 години
''Месарош е пожелал изрично, ако се случи нещо подобно с него, да не се изключват машините, поддържащи живота му. Дори и да не се подобри.'' *** и идиотският култ към плътта - да предпочиташ да си жив труп пред освобождението!!!???
4
44
 
8
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 7 години
Играл е в цял актьор ли? Баси содомията!
3
4
 
47
 
! Отговори
Казасов преди 7 години
Дано се оправи,перфектен беше.Имаме напредък-от ерата на Флиинстоун минахме в ерата на Алф.Пак добе,Флиинстоун беше в 60-те.