Радина Кърджилова и Дарин Ангелов в "12-и А"

Филмът е продължение на "11-и А"
18 окт 2016 15:37, Петя Славова
3
Радина Кърджилова и Дарин Ангелов в "12-и А"
Снимка: архив, Булфото

Мария Каварджикова, Радина Кърджилова и Дарин Ангелов играят в новия български филм "12-и А". Режисьор е Магдалена Ралчева. Снимките започват на 20 октомври в 13:30 ч. пред сладкарница "Неделя" на бул. "Черни връх" - до спирката на метростанция "Европейски съюз", срещу музея "Земята и хората", съобщават от екипа.

Сред актьорите са и Елена Бойчева, Анелия Мангърова, Велислава Костадинова, Калоян Минев, Деян Георгиев. Сценарист и кастинг директор е Николай Колев, който нашумя с "11-и А".

Историята продължава. След едногодишно прекъсване Лина отново е назначена на работа в същото училище. Нов клас, нови проблеми. Куцарова също е тук, но пък Петров го няма, за да й бъде опора. У дома положението също не е розово.

Лина е разделена с мъжа си, а властната й майка непрекъснато я тормози за нещо. На всичко отгоре синът й Христо е малтретиран от съученици. На моменти напрежението достига крайни предели и Лина е на път да рухне.

За щастие тя намира нова опора - физкултурникът и бивш боксьор Александър Александров застава на нейна страна. Както и директорът на училището - г-жа Стефанова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Плешивия вожд преди 4 седмици
Тоя Дарин е в пъти по женствен от Радина
3
1
 
1
 
! Отговори
dedo goshe преди 7 години
e hubava e...mnogo...
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За "11-и А" бе бях чувал досега и може би е било за добро.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нима и баба Яга се снима във филма?