"Синът на Сталин" – в капана на фамилията

Сериалът по национална телевизия Bulgaria On AIR от 10 ноември
4 ное 2016 09:22, Петя Славова
18
"Синът на Сталин" – в  капана на фамилията
Снимка: Bulgaria ON AIR

Не е лесно да си син на един от най-силните мъже на своето време. В това ще ни убеди историческият сериал "Синът на Сталин".

Сюжетът ни среща с Василий – военен пилот, спортист, но слабото му място се оказват жените. И докато в началото героят е волен, влюбчив, ценител на добрия алкохол и купонджийски прояви, то постепенно ще усетим как всъщност и той е бил репресиран от собствения си баща.

Заложник на рода си, Василий ще усети и сладките и горчиви моменти от живота. Ще го видим да се весели сред изтъкнати личности и ще проследим пътя му до затвора. Бурният му живот е смесица от преживявания – военна служба, приятелства, предателства, флиртове, наказания. Той не си спестява емоции с жени, алкохол, футбол, хокей, самолети, дори война.

Въпреки това най-голямото му предизвикателство си остава да излезе от сянката на баща си. През целия си живот е нарочен като синът на Сталин – Бащата на народите, но не спира да търси себе си.

Режисьорите Сергей Шчербин и Сергеий Гинзбург много точно улавят духа на времето и проследяват драматизма на главния герой и близките му, намиращи се в капана на политическия режим.

Герой с принципи или безпътен пияница е 26-годишният Василий, решете сами. 

"Синът на Сталин" може да гледаме от 10 ноември всеки делник от 19,50 ч. по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сериалът е добър, показва минусите на времето, човешки филм, драмите на героите са там, виждат се, който не иска да не гледа, но ще изпусне. Руснаците знаят как да правят кино, сериали също. А инак има и турски сериали, и пуерторикански, да са ви честити
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13Ако е така, дали и твоя син ще е т*ъпак?
10
3
 
5
 
! Отговори
Горан преди 7 години
До zeus: Не мисля, че има много масови убийци до които Йосиф Сталин би стоял, като майка Тереза! Изключено!
9
1
 
0
 
! Отговори
гайбаньоориджинал преди 7 години
До Анонимен3Болгария па воздухе-така става ли?
8
1
 
5
 
! Отговори
гайбаньоориджинал преди 7 години
До Анонимен7Благодарение на този "***" картата на Европа е такава каквато я виждаш.Хитлер е бил победен но не са били победени онези които са го създали а те от своя страна не спират да чертаят нови граници дори след края на военните действия.
7
3
 
3
 
! Отговори
Алекс 1 преди 7 години
До Анонимен Не го пропускайте - вижте режисьорските решения, сценария, изпълнението и , още нещо важно:умението да се изплъзнат от цензурата.Даже, мисля си, значително по-качествени са и речта, и интелигентността, сравнени, да кажем с просторечието,сладникавия сюжет и диалози, в "брадъри", тур.-сериали и чалга-канали.А Гинзбург, си е Гинзбург!
6
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сталин не е нищо повече от б.оклу.к.
5
5
 
6
 
! Отговори
Алекс 1 преди 7 години
До zeus Яков, големият син на Сталин, е пленен от немците през Втората световна война. Разказват, че немското командване е предложило на Сталин да разменят сина му, срещу фелдмаршал Паулус, предал се в плен на руснаците при Сталинград. Смята се, че Сталин отговорил:"Не заменям редник, за фелдмаршал" и така обрекъл сина си на смърт.А филмът си заслужава вниманието, особено при режисьор като Гинзбург.
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още един филм, който ще пропусна
3
5
 
20
 
! Отговори
zeus преди 7 години
До Анонимен 2Това е една от версиите, така или иначе е факт, че Сталин е отказал да го размени.Сещам се за много масови убийци в историята, пред които Сталин е направо майка Тереза, но понеже е лош руснак е демонизиран, а за западните му аналози се мълчи.
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едва ли някой ще го гледа по тази "телевизия"
1
1
 
28
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Сталин има още един син, Яков, артилерист, заловен от немците и убит след като баща му отказва да го размени с пленен немски генерал, да бяха направили филма за него.