Пуснаха трейлъра на "Воевода"

Филмът на Зорница София ни връща в 19-и век
19 дек 2016 16:30, Петя Славова
19
Пуснаха трейлъра на "Воевода"
Снимка: Кадър от You Tube

Готов е трейлърът на най-новия филм на Зорница София - "Воевода". Историята е вдъхновена от разказ на Николай Хайтов и ни запознава с Румена, която изоставя детето и дома си, за да води чета срещу Османската империя.

Вече стана ясно, че няколко месеца преди  започване на снимките, актьорите са били част от подготвителен лагер, в който специални треньори са ги въвели във всекидневието на хората от 19 век и са им съдействали да усвоят уменията за оцеляване в гората.

Какво се е случило зад кадър по време на снимките на филма, видяхме в "Хайдушки записи", а ето го и трейлъра на "Воевода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Зорница СофияВоевода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
HIMLER преди 7 години
Успях да гледам филма и смело заявявам, че е посредствен и с доста слаби моменти.Дори и платените медии с голямото си раздухване какъв хит,ще стане филма няма да успея да залъжат бг зрителя.Костюмите,оръжия,диалози.......няма никаква автентичност. Да изключем факта,че на една сцена на плешивия скинар/хайдут/, му се вижда татуса на гърба.Зорница София скучна,вдървена и лишена от всякаква емоция,почти ме приспа.
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакайте, още не сме гледали филма, а вие вече го оплюхте по всички параграфи. Защо пък трябва да е лош, защото е български? Бих го гледала.
10
3
 
2
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
Испанците направиха 2-3 исторически сериала бих ги сравнил със "Сватбите на Иван Асен" и шапка им свалям ("Isabel" е един от тях) , но *** виж какви пари струват и какви специални ефекти се използват.
9
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намирисва на зле озвучена българска тъпотия. По традиция. На тая "режисьорка" кой и даде пари питам аз?
8
4
 
6
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Ще го видим що за филм е. Няма да е като Непобедимите, дето героите фърчат като птици и тичат по бързо от снарядите на танковете.
7
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Филм за прослава на терористи
6
18
 
6
 
! Отговори
ox преди 7 години
Клиширани кадри + постни актьори + изкуствен режисьор (в случая даже и с главна роля) + националпатриотарска пропагандна история = гарантиран успех сред зомбираната бг публика.
5
2
 
13
 
! Отговори
До беемвето преди 7 години
За гоуем късмет за такиви като кико беемвето този филм е доста трудно смилаем. Акъл стига само да изпишем вярно BMW и споделим дълбокомислено модернистичен поглед върху българското кино с няколко мауки правописни грешки.
4
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквито и филми да се правят няма да достигнат гледаемостта на Турските, Индийските и Испанските сапунки.Само ще се харчат пари,а ефекта ще е 0
3
27
 
1
 
! Отговори
Кико BMW M6 преди 7 години
До razgradski popБатка сички теа селяшки филми тряя ги изфърлят на бунищито чи само на излагат прет чуждинцити и на придставят кат някфи диви селяци
2
10
 
3
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
много рискован проект...по отношение на сюжет, костюми, актьорско майсторство и продукция по всяка вероятност ще остане в сянката на Козият рог, Записки по български въстания, Капитан Петко Войвода...може да ги мине само по бюджет...
1
29
 
5
 
! Отговори
Кико BMW M6 преди 7 години
На никой не му са глеат такиа скучни и селски филми затва БГ тряя да праи модерни филми кат ПОД ПРИКРИТИЕ