Сиена Милър се надява, че се целува по-добре от гей каубой

Набиращата скорост млада звезда е изпаднала в шок, заради вероятността Хийт Леджър да е харесал повече целуването с Джейк Гиленхаал, отколкото с нея
6 фев 2006 12:45,
Сиена Милър се надява, че се целува по-добре от гей каубой
Целувките между Сиена Милър и Хийт Леджър в Казанова (горната снимка) определнно са по-спонтанни, отколкото тези в "Планината Броукбек". Снимки: Корбис, Maxim
Eдна от най-бързо изгряващите холивудски звезди - Сиена Милър, искрено се надява, че нейният колега и партньор от „Казанова“ е харесал целуването с нея повече, отколкото с Джейк Гиленхаал.

24-годишната Сиена, която е приятелка на Джъд Лоу, направо се втрещила като видяла страстните целувки, които си разменят Леджър и Гиленхаал в номинираната за осем Оскара драма „Планината Броукбек“.

„Ще бъде истински ужас, ако той е харесал повече целувките с Джейк, отколкото с мен“, споделя притеснената Сиена.

Хийт, който играе легендарния любовник Казанова във филма на Ласе Халстрьом, споделя, че се е чувствал неудобно при заснемането на сцените, в които се целува с Джейк Гиленхаал.

За успокоение на Сиена обаче австралийският мачо, който получи номинация за Оскар за ролята си на гей каубой, признава, че да си разменя целувки с нея е било определено по-приятно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание