Каратанчева става казахстанка

19-годишната ни тенисистка ще получава по 65 000 долара на сезон и бонуси за определени резултати
9 яну 2009 18:34,
176
Каратанчева става казахстанка
Снимка: БГНЕС

Сесил Каратанчева реши да се състезава за Казахстан, най-вече поради финансови причини, обяви нейният баща Радослав Каратанчев.

19-годишната ни състезателка, която отпадна от турнира в Бризбейн през тази семдица, ще получава по 65 000 долара на сезон от казахстанската федерация.

Тенисистката ще получава допълнителни бонуси при постигането на определени резултати.

Каратанчева се завърна в тениса в началото на миналата година, след като изтърпя наказание от две години за употреба на допинг.

Тя има и да връща пари на WTA, тъй като женската тенис асоциация отнема приходите от турнири на тенисистка, хваната да използва забранени стимуланти. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
1
 
! Отговори
no name преди 15 години
тя е в правото си да прави каквото иска - ние, българите в правото си да я псуваме и попържаме!Да ти майчина ! (Примерно)
174
0
 
1
 
! Отговори
az преди 15 години
Толко ли неможа свирките да ги правиш под масата.Бах *** парче. 60к са жълти стинки дропло!
173
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ДАВАЙ СЕСИЛЧЕ.ДНЕС КАЗАКСТАН,УТРЕ АФГАНИСТАН...ДОКЪТО НАПРАВИШ ГОЛЯМ ШЛЕМ С НАЦИОНАЛНОСТИТЕ.МОЛЯ ТЕ САМО НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ НАРИЧАШ БЪЛГАРКА.
172
0
 
1
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 15 години
Сигурен съм, че нито един от тези, които критикуват Каратанчева, не се е занимавал с тенис професионално. Без пари не става. Какво искате от нея - да се радвате и гордеете с успехите й, но да не получава пари, така ли? А дали е симпатична - още по-голяма глупост. Пък какъв бил баща й... Вие луди ли сте или се правите на такива, защото си нямате работа...
171
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
до всички които обвиняват Сесил че взима допинг Абе Вие господа да не живеете в 19 век за да не знаете че всички големи постижения се дължат на химията Видяхте в Китай какво стана ама водещите нации в спорта си имат и добри химици които знаят как да си чистят спортистите и какво от кога и до кога могат да вземат а и федерациите им са богати и знаят къде да си плащат А нашите федерации са голи като пушки ама на всичкото отгоре се правят на много знаещи и можещи Затова не завиждайте на това младо талантливо момиче защото повечето от можещите хора просто избягаха отмизерията тук останаха все по малко кадърни хора пенсионери и некадърници които завиждат на можещите Затова не я мислете Сесил тя ще се оправи навън а мислете за вас как ще се оправяте на вън като неможете да изгоните *** из бъзе с три кила салам
170
0
 
1
 
! Отговори
SANAT KUMARA преди 15 години
Добре е че едно сбъркано семейство, като Каратанчеви напуска България. Бащата на Сесилка е чудесен пример за ревнив психопат по отношения на дъщеря си. Няма да е учудващо, ако някой ден се ожени за нея и си народят още по- големи сбърканяци. Добре, че ще е извън страната.
169
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Вижте се! Вижте се какво пишете! Хора, вие поне малко срам нямате ли? Сега си мислите, че сте скрити зад екрана.
168
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Бе вие хора добре ли сте?Кво го дъвчете момичето, няма право да играе в чужбина ли?Колко сте прости, даже не съзнавате че заглавието е подвеждащо!Ставала казахстанка, друн-дрън, просто ще размахва ракетата за повечко пари, които тук няма кой да и даде! Овци ***!!!!!Особено автора на пост 167. Чива ли си, Чиба ли си, Чобака ли си,да знаеш,имаше една песен "Всичко се връща", позамисляй се преди да ръсиш проклятия. *** селяците!!!!!
167
0
 
1
 
! Отговори
chiva преди 15 години
За каква се мислиш бе плазмодий лигав? Ръка да счупиш, крак да навехнеш и бял ден да не видиш.
166
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
да става!!!.. ако иска тадйикистанка да стани ако и дадат с 5 долара отгоре..ама ще си остане същата малка алчна *** п*тка
165
0
 
1
 
! Отговори
xxx преди 15 години
Da vyrvi na mainata si!
164
0
 
1
 
! Отговори
z преди 15 години
Бащата Каратанчев преди 10-на години уби при катастрофа Иван Тодоров от Д.Дъбник, съпругата му и внучето им. Наказание - никакво. Но ще поживеем и ще видим.
163
0
 
1
 
! Отговори
Niakoi преди 15 години
Логично за курвентия като нея.Пачавретина.Цвети Пиронкова е тенесистката на България,не и тази брантия разбита.По-добре да си ходи в Казахстан и да не скверни България.
162
0
 
1
 
! Отговори
жена преди 15 години
Като гледах бащата на Сесил по телевизията, с нещо ми напомни бащата на Мануела - Горсов. И двамата използват дъщерите си, за да печелят от тях, само че по различен начин. Този ще продаде дъщеря си и в някой харем, стига да му платят достатъчно.
161
0
 
1
 
! Отговори
батко преди 15 години
Още като я хванаха с допинга стана ясно, че това семейство нещо не е читаво. След това отказа да се състезава за националния отбор. А сега ставала казахстанка. Да става каквато ще. По-бързо да забравиме името и и наглата физиономия.
160
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля,че е обидно за името на великия Българин ЙОРДАН ЙОВЧЕВ дори да бъде изписано до името на човечето сесил.ЙОРДАН остава в сърцата ни,а сесил в показателните примери за децата ни,как за няколко долара човек може да се отрече както от родината си,така и от народа си.За разлика от номер 159 аз няма да и пожелая успех защото съм сигурен,че алчноста не заслужава да бъде възнаграждавана,безнравието и продажничеството също.Пожелавам и догодина да е афганистанка например,по догодина танганайка,но НЕКА НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ НАРИЧА БЪЛГАРКА...това човече е обида за нацията и винаги ще си остане пример за лакомия и алчна продажност.
159
0
 
1
 
! Отговори
" преди 15 години
Става въпрос за личен избор. Всеки има право на такъв и не може да бъде съден. И все пак от своя личен избор човек може да спечели или да загуби. И всичко допира до ценностите, които човек носи в себе си. Да вземем например един шампион. Истински шампион. Йордан Йовчев скандално загуби титлата, която принадлежеше само и единствено на него, но спечели нещо, което е много повече от слава и пари. Въпреки всичките привилегии и евентуални титли, които можеше да получи ако се състезаваше за САЩ, където работи от години, включително полагащото му се олимпийско злато, той избра да представя единствено своята родина и да защитава нейното име. И така спечели признанието на големия гимнастик Юри Кеки, който му вдигна ръката като на победител насред Атина, въпреки манипулираното съдийско решение, спечели уважението на много хора по света, които го признаха за истинския шампион, едно уважение дълготрайно свързано с България. И може би най-важното завинаги спечели любовта на сънародниците си и остави своята следа в сърцата им. Сесил Каратанчева загуби всичко това, което не може да се спечели под формата на какъвто и да е трофей. И все пак нека бъдем хора и да и пожелам успех в личния и избор. Макар, че всеки един успех ще лично нейн (разбира се, че за нея страната Казхстан едва ли значи нещо), а не наш.
158
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Otnovo zawistlivci :) Uspeh na Karatancheva, a na zawistlivcite da si jiveqt vse taka nestastno.
157
0
 
1
 
! Отговори
4ovek преди 15 години
абе хора толкоз ниско ли падате да я определяте грозна или красива е Сесил. Успех момиче не се вързвай на глупости.
156
0
 
1
 
! Отговори
Kireto преди 15 години
Грозна е,така че да си ходи