Музикант продаде сестра си през eBay

Британецът Джеймс Блънт, изпълнител на хита “You're beautiful”, призна , че е успял да продаде сестра си през английският уебаукцион eBay
16 мар 2006 13:50,
Музикант продаде сестра си през eBay
Джеймс Блънт в кадър от свой клип Снимка: jamesblunt.com

Британецът Джеймс Блънт, изпълнител на хита “You're beautiful”, призна , че е успял да продаде сестра си през английския уебаукцион eBay.

Изпълнителят се прибрал след концерт в Щатите в родния си Лондон и забелязал малката си сестра, която седяла безпомощно вкъщи, опитвайки се да си намери транспорт до Южна Ирландия, за да стигне на време за погребение на своя прителка.

Оказало се, че никакви самолети,влакове, фериботи или автобуси нямат свободни места или въобще не пътуват в тази посока. Тъй като имал опит в eBay, Джеймс Блънт, който разпродал всичко от стария си апартамент през този сайт, решил да предложи собствената си сестра на аукциона.

Обявата гласяла: “Девойка в беда, трябва да се добере до Южна Ирландия. За да наддавате, ви е нужно просто да сте рицар в бляскави доспехи”.

Веднага след като била пусната, обявата започнала да привлича любопитството на младите господа. В края на краищата честта да откара малката сестра до Ирландия спечелил млад англичанин, който притежавал собствен хеликоптер.

Случката се разиграла преди повече от 18 месеца, но двамата са още заедно и сестрата на Блънт дори се е нанесла при “рицаря си”. В същото време Блънт се пошегува, че има още една сестра, която също скоро ще бъде “пусната за продажба”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание