Светът видя Кайли след химиотерапията

Кайли Миноуг публикува свои фотографии след химиотерапията, проведена й по време на лечението от рак на гърдата
13 апр 2006 14:23,
Светът видя Кайли след химиотерапията
Фотографиите били направени по време на почивката й в Италия. Снимка: BBC

Кайли Миноуг публикува свои фотографии след химиотерапията, проведена й по време на лечението й от рак на гърдата, предаде BBC. 

Снимките, които приятелят й Оливие Мартинес й е направил в италианското село Портофино, се появиха в уеб-сайта на певицата. Публикациите са съпроведени от съобщението, че Кайли е “спокойна и щастлива” и иска “да поздрави” почитателите си.

През май 2005 година 37-годишната певица обяви, че лекари са й открили рак на гърдата. Скоро след това й беше направена операция. През декември миналата година Кайли Миноуг завърши химиотерапията, но лечебният курс продължава и досега.

Заради болестта й се наложи тя да отмени световното си турне Showgirl. Тя също така не присъства на миналогодишния фестивал в Гластънбъри.

Впрочем, организаторът на фестивала Майкъл Ивис обеща, че Кайли Миноуг ще е звездата на Гластънбъри-2007. А тази година няма да има концерти, защото Ивис (собственик на фермата, в която се провежда фестивалът) иска да даде на кравите си възможност да попасат на спокойствие.

“Надявам се, че Кайли ще дойде. Нейните представители са уверени, че тя иска да участва – каза Ивис. – Концертите й са толкова театрални, че повече приличат на циркови представления. А това напълно съответства на духа на Гластънбъри”.

Кайли Миноуг е поп звезда от световен мащаб вече 18 години. Името й стана известно за пръв път на световната сцена след ролята, изиграна от нея в австралийския телевизионен сериал “Съседи”.

Песни в нейно изпълнение 37 пъти са попадали във водещата десетка на британския хит-парад. Миноуг също така беше удостоена с “Грами” за най-добра хореография на видеоклип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание