Гаргамел и смърфовете му дебнели Бойко Борисов с цел унищожение

Атанас Атанасов от ДСБ пък продължавал да си играе на разузнавач, което било неосъществената му професионална мечта
8 юли 2006 10:32,
Гаргамел и смърфовете му дебнели Бойко Борисов с цел унищожение
Борисов видя живота си застрашен от действията на "спецагентите на Гаргамел и неговите смърфове". Снимка: Булфото

"Опасявам се, че този натиск върху министъра на вътрешните работи Румен Петков да препятства моята физическа охрана от държавните институции и точното изучаване на маршрута на придвижване и наблюдението на дома ми от спецагентите на Гаргамел и неговите смърфове, може да цели моето физическо отстраняване", заяви столичният кмет Бойко Борисов в изявление до медиите по повод въпрос на депутат от ДСБ по време на вчерашния парламентарен контрол.

В петък от ДСБ попитаха вътрешния министър Румен Петков защо се харчат хиляди левове за денонощна охрана на частен дом на ул. "Любен Каравелов" 20 в София, като стана ясно, че адресът има общо с Бойко Борисов.

Тъща ми никога не е живяла на мястото, където живея аз и това може да се провери, каза Борисов по повод реплики в пленарната зала.

Действително, аз живея в този апартамент и наистина в маршрута на полицейските автомобили влиза и този участък, каза Борисов и изрази благодарност, че когато са го виждали да се прибира, полицаите са заставали пред дома му.

Както винаги аз съм стоял зад гърба им, когато бях главен секретар на МВР, така и те чувстват това за свой дълг в момента, посочи Бойко Борисов.

"Когато Гаргамел беше премиер, Сретен Йосич, Байрами и др. живееха от никого необезпокоени в България и им беше давано българско гражданство, въпреки несъгласието на службите", каза Борисов.

По времето когато бях главен секретар се наложи да разбиваме организираната престъпност, която Костов узакони, каза още Бойко Борисов и допълни, че са десетки публикациите в медиите на хората, които са упреквали Костов във връзки с Маргините и други босове на организираната престъпност.

"Знаете лъжата на Костов, че бил махнал лепенките на застрахователните компании. Той направи така, че те да минат на по-високо ниво, като бъдат електронно маркирани стъклата на застрахованите автомобили. Босовете на организираната престъпност бяха канени на кафе в неговите министерства", каза Борисов.

Столичният кмет посочи, че през по-голямото време Иван Костов е бил охраняван с негови заповеди, съвместно с Националната служба за охрана, въпреки инсценирания, по думите на Борисов, от Костов "кьор фишек" пред дома му.

Според кмета това, че депутатът Атанас Атанасов (ДСБ) продължава да си играе на разузнавач, е неосъществената му професионална мечта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание