Нудо получил роля в "Отдаденост" след участие в "Сървайвър"

Валтер е бил вицешампион по карате в Италия
5 ное 2006 13:23,
Нудо получил роля в "Отдаденост" след участие в "Сървайвър"
Валтер Нудо смята, че успехът на "Отдаденост" се дължи на честността и искреността. Снимка: porcellino.net
Валтер Нудо получил ролята на доктор Коради в сериала "Отдаденост" заради участието си в италиански вариант на риалити шоуто "Сървайвър". Италианският актьор е гост на фестивала "Златната ракла". Екранната му и житейска партньорка Самуела Сардо, играеща медицинската сестра Джулия Донети в тв сериала "Отдаденост", също беше в Пловдив, но не се появи на срещата с почитатели и журналисти, защото не се чувствала добре. Нудо и Сардо обаче бяха заедно на церемонията по награждаването, където връчиха голямото отличие в раздела за игрални филми и минисериали за възрастни.

Няма спирачки, когато едно сърце почувства друго сърце, любовта те обсебва и тогава живееш в друго измерение - така беше и при нас със Самуела - така Валтер Нудо обяснява връзката си с красивата актриса, наричана "италианската Елизабет Тейлър".

Валтер Нудо казва, че винаги се е занимавал с гимнастика - от 12-годишна възраст. Първият му спорт е карате, става вицешампион на Италия. После в Лос Анджелис тренира бодибилдинг и стига до 120 килограма, сега е 85. По-късно в спортната си кариера записва 10 боксови срещи.

Занаятът на актьора е много добър за разбирането на смисъла на живота. В този смисъл аз съм актьор, защото искам да продължа да търся и да се забавлявам, добавя Нудо.

Според него успехът на "Отдаденост" се дължи на честността и искреността, които царят в екипа, както и на любовта и разбирателството му със Самуела Сардо. Понякога гледам филми с Ричърд Гиър и Джулия Робъртс и си казвам, че това сме ние, споделя Валтер Нудо.

Клиниката "Лайф" съществува наистина в Рим, но вътрешните снимки са правени в студио с площ 4000 квадратни километра, където са възпроизведени операционна зала, кабинети, бърза помощ, стаи, каза актьорът. По думите му много истински болници са завиждали на екипа от филма за операционната, в която всичко било истинско. За подготовката на сериала той и Самуела Сардо са наблюдавали три истински операции.

Наркодилър в полукомичен филм била първата роля на Валтер Нудо. Той и всички останали разбрали обаче, че не го бива за този тип герои, затова играе само интелигентни, добри, искрени личности. Смята, че по характер доктор Коради прилича на него самия.

Последното му телевизионно предизвикателство е главна роля е в сериала "Карабинери", който ще излезе на тв екрана през януари 2007 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание