Парис Хилтън прекали – напи се, заголи гръд и повърна

Парис повърнала на сцената на клуб в Лас Вегас. Тя трябвало да изпълни две свой песни, но напуснала, след като омазала пода със стомашните си сокове
22 ное 2006 16:35,
Парис Хилтън прекали – напи се, заголи гръд и повърна
Хванаха Парис натясно. Такива са рисковете, когато ходиш без бельо. Снимка: x17
Парис Хилтън направи поредната си изцепка. Богатата наследничка успява да е на всяко ВИП събитие по света и нерядко си навлича големи проблеми заради разюзданото си поведение.

Последният й резил се случил в Лас Вегас, след един от седемте концерта, които Джей Зи успя да изнесе за един ден в Щатите. Рапърът изпял песните си и напуснал сцената, а неговото място заела Парис, която трябвало да изпее две свой песни.

За жалост не успяла, защото повърнала малко след като кракът й стъпил под прожекторите на сцената. След невероятното шоу, което спретнала, пияната блондинка била изведена далеч от погледите на "възхитените" зрители.

Предишната вечер в Лас Вегас пък Парис се съюзи с Бритни Спиърс и двете вилняха в нощен клуб, като Бритни дори остана без гащи.

Ден по-рано, след пиянски запой, папараци успяха да снимат и разголената гръд на дивата Парис, след луда вечер в Лос Анджелис. Тя е известна с това, че почти никога не носи бельо.

Случката във Вегас е подробно описана в блога на певеца Джошуа Радин. Той публикува подробен разказ за невероятната вечер.

“Седях точно до Парис цялата вечер. Тя дори не ме погледна, а само си оправяше грима пред едно огледалце и позираше пред фотографите.

Когато Джей Зи слезе от сцената, тя се качи горе, каза да сложат нейната плоча, за да си изпълни песните, повърна и напусна сцената”,  разказа Джошуа пред феновете си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание