Четвърт от лúлавите сютюени!

Малки български идиотщинки. Този път на прицел са долните гащи и всякакъв друг вид галантерийка. Най-вече сютюени.
9 яну 2007 09:33, Екип на Dnes.bg
Четвърт от лúлавите сютюени!
Сютюени кат слънце. Снимка: Михаела Козовска

Коя мома не си мечтае за убав сютюен? Нема такава.

Защото всяка мома, която иска да е най-лична и честита, задължително трябва да се обзаведе с най-гиздавата галантерийка авейлабъл.

Демек – която се предлага на пазара, в буквалния смисъл на думата.

Ето, че сега мечтите се превръщат в реалност. Тази снимка, изпратена ни от Михаела Козовска, е правена на някой от софийските пазари.

Както можете и сами да видите, насипното бельо се продава в кашончета, а цената на сютюените е лев и педесе, ама не става ясно дали килото или бройката сютюен.

Би трябвало да си спомняте, че доскоро такива картонени кутишки, пълни с насипни гащи и камизолки, имаше и пред Софийския университет „Св. Климент Охридски“, като част от културното многообразие на столицата.

И в случай, че някой го закършеше откъм кюлоти, можеше да си набави дефицитната стока много лесно.

Сега алъш веришът е пренесен по пазарищата, но затова пък кашончетата там преливат от прехубава стока.

Единственото, което трябва да се направи, е да се иде на крака до щайгите с долни гащи и да се избере от наличната кинкалерия.

А най-хубавото е, че най-вероятно може да се поръчва на грамаж!

Така съвсем спокойно може да се спретне колоритен букет от 300 грама зелен сютюен, половинка от оранжевите и още четвърт от лúлавите, а продавачът ще вика: „триста и дваесе, да го оставя ли така или да режем презрамките?“

Наистина офертата е един път и си заслужава, а и е гарантирано, че покупката ще ви превърне в най-гиздавата мома на земята. Още ли не сте тръгнали?

--------

Имате ли мнение по въпроса? Споделете го в блога на Dnes.bg.

Dnes.bg призовава всички читатели да изпращат снимки от подобен характер, за да осведомяваме обществото своевременно за социалните, инфраструктурните и всякакви други особености из страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание