Слънчевка и пътят към съвършенството

Белослава. За периодичната инсомния, вечната любов и съвършенството в земната му форма. За мустакатото й, усмихнато куче, Дара, златната рибка и други приказни герои...
25 юни 2007 18:06,
26
Слънчевка и пътят към съвършенството
Снимка: beloslava-elle.hit.bg

Използвайки абревиатурата на Frequently asked questions /FAQ/, в Dnes.bg пуснахме нова рубрика.

Само че тук тя се казва Ф.A.Q. и означава Friendly asked questions /Приятелски зададени въпроси/. Това е рубрика, която в която си говорим с готини и известни хора и им задаваме въпроси. Някои по-неудобни, други – по-малко. Но винаги приятелски.

По-важното обаче е, че тези хора отговарят искрено и накрая всички са доволни. Демек – сготвили сме приятното и полезното на едно място, а кулинарният шедьовър го поднасяме на вас.

---------

Чук-чук. Лятото е тук. И слънцето яко ни напече. По тоя повод и не само решихме да ви срещнем с едно друго слънце. Не знаехте, че са две?! Ами, ето, вече знаете.

Белослава. Тя е същинско сияние. И е толкова лятна, свежа и ефирна, че ако някога се случи да мине покрай вас, можете да я объркате с летен бриз. Това, което струи от нея, не се описва с думи – то е повече от гласа й, от усмивката й, от ужасно непослушните й къдрици...

Ако щете – вярвайте, но тя е почти на 33. Аз цели два часа така се забавлявам с нея, че дружно решаваме, че й двете сме на по около 12. Максимум – 13. Тръгвам си след срещата ни с еееей такава усмивка и още еееей толкова щастлива, и заредена с енергия. А тя... тя винаги намира своя начин, своето удоволствие и е щастлива. Щастливка:)

 

Ако не сте я мяркали отдавна и ви е домъчняло за нея, ще ви успокоя – Белослава все още си е толкова прекрасна. И на всичкото отгоре подготвя нов албум, пълен с нежни, акустични и чувствени песни. Разбира се, за любов и... още нещо. Винаги има и още...

Тя никога не работи – за нея това, което прави, е най-голямото удоволствие на света. Нищо чудно, че и когато слънцето стане изключително нахално – тя не спира. И ние така. И за да е пълноценно началото на лятото, решихме да я поканим – за наше лично слънце.

Воала!

Kак ставаш?

Като войник. Дори не се замислям, колкото и трудно да ми е понякога... защото ме чака едно малко човече, което вече ще стане на десет години. И ме е обучила – дали ще е за детска градина, дали ще е за училище.

Така че, както в училище не се замисляш, така и сега не се замислям, приемам го съвсем нормално. Нямам избор, в общи линии. Понякога се прибирам в 3 часа след участие и ставам в 8, и чисто физически не е възможно да се наспиш, но всичко при мен е въпрос на тренинг.

А как лягаш?

С огромно удоволствие, въпреки че обичам да будувам. Някакси вечерите ми са много хубави и какво ли не правя вечер... Тогава обикновено ми идва музата – пиша стихове, пиша музика, пия вино, гледаме филми до късно...

Вечерта при нас е много относителна – тя се слива с нощта. Но да, лягам си с огромно удоволствие.

Със или без захар?

От един месец не пия кафе, но съм си наваксала за години напред. Хубаво е, че късно започнах и рано свърших. За сметка на това го пиех чисто, черно, без никаква захар – двойно и дълго:)

Какво четеш в тоалетната?

Обикновено списания. Каквито съм купила, а аз купувам всякакви. Сега да си призная, че в тоалетната обикновено чета мъжки списания, защото там стоят списанията на мъжа ми – за коли. Това е изключително забавно, защото да вникнеш в мъжкия свят в тоалетната, е много хубаво.

Какво разхождаш?

Разхождам... тялото си. Кучето се разхожда само. (Тя говори с такава любов за него, че ми става ужасно любопитно какво е кучето.)

Някаква никаква порода – голям, ловджия. Много е висок, симпатичен и се усмихва. Освен това има брада, мустаци и е едноок. И е рус – казваме му Дейвид Бекъм :)

Като малкa съм разхождала толкова кучета, че вече искам да разхождам само себе си.

Кого наби последно?

Ами, на мен не ми се е случвало никога. Удряли сме се много, но в детските години, иначе сериозно... не се сещам. У мен агресията е много ограничена. Може би кучето, но пък и това не ми се е случвало отдавна, защото той е добър.
 
Кога не искаш да се събуждаш?

Когато не съм в добро настроение и когато ми предстои нещо, което не искам да свършва. Когато трябва да пея някъде, където не искам да пея, когато е задължение... Когато целият ден ми е изпълнен с неща, които не искам да правя. Много са случаите.

Къде и какво би си имплантирала?

Ами някакъв чип... ама не, не искам чип, защото тогава всеки ще знае къде съм. Не, не искам нищо – аз съм за чиста природа, за свеж дух и здраво тяло. Ник'ви имплантанти!

Какво ти казват гласовете?

Че не съм добре. Защото много често ми се обаждат – а това не е добре. И всъщност борбата, която водя със себе си, е най-сериозната борба в живота ми. Така че общо взето, непрекъснато имам временни отклонения на личността ... но се връщам, де. Това поне е хубаво.

Какво би направила, ако си всемогъща?

О, това е много интересен въпрос. Като фея ще всявам прашец над хората – за да няма скандали, войни, глад, а само добро и любов и всички да се обичат. Няма да има повод за дразги така. Просто така, както се обичаме, всички хора ще сме едни средни дебили.

Кога те гони безсъние?

Имам такива дни, да... Когато много мисля. Може би и аз страдам от някаква лека форма на инсомния. Има дни, в които безсънието ме връхлита и трябва да си го преживея, да си измисля нещата. Има моменти, в които дните ми се сливат с нощите...

Преди се плашех, но се оказа, че човек трябва по-философски да приема нещата. Щом будувам – значи има за какво да будувам. Но няма причина, има просто някакъв вътрешен баланс, който търся.

Благодарение на непрекъснатите мисли, които ми се стоварват, вървя напред. Така, де, вървя по пътя човешки...

Коя е най-мръсната дума?

Много мръсно ми звучи п***а. Въпреки че има перверзия в тая дума, е мръсна. Не е точно такъв нашия орган.

Дъщеря ми като беше малка, ме питаше какво е п***а. И аз й казах „не се казва така, казва се вагина“. Оттогава тя си го казва така и звучи много интелигентно от нейна страна.

Кога си доволна?

Когато правя секс и след това, след като съм пяла, след като съм се нахранила, след като съм се напила, след като съм се наспала... Изцяло човешките неща ме правят доволна.

А задоволена?

Пак ще спомена секса, защото е много важно една жена да бъде задоволена – това вече определя нейната емоционалност.

Но се задоволявам много и когато си купувам лайфове с концерти на мои любими певци – събирам такива дискове. Или когато съм била на концерт, ме държи по 3-4 дни. Някакси тая еуфория на живата музика ме прави задоволена.

Самодостатъчна ли си си?

Абсолютно. Това е думата. Това е абсолютното ми състояние. Никога никога не ми го е казвал това – ти си първата.

Аз винаги казвам, че човек трябва да си е самодостатъчен. Прекараното време с мен самата, което търся болезнено и не намирам, ми е свръх удоволствие. Не съм егоист, защото нямам право да бъда – в самодостатъчността влагам възможността да се наслаждавам на собствените си мисли.

Хората, които не са си самодостатъчни, не са разбрали, че важното е в тях, а не извън тях. Аз с годините все повече се наслаждавам и ставам все по-положително развиващ се човек, и един ден знам, че ще срещна съвършенството. В земната му форма. /След това кардинално заключение изпадаме в бурен смях и размисли през кикотенето – до сълзи./

Хващаш златната рибка и имаш право на три желания. Кои са?

Те ще са простички – едното ми желание е Божидара да намери своя път, защото това е много трудна задача в тоя живот. И понеже аз не мога да й помогна, ако може златната рибка да й помогне – супер!

Другото е любовта никога да не ме напуска, защото знам, че това е усещане, което понякога, когато хората остареят, се умиряват, не намират предизвикателства... а любовта е също, което ти трябва – във всичките й форми.
Третото, което ще я помоля, ако може, всичките ми близки да останат живи и да не умират. Мисълта, че ще се разделя с хора, които обичам, ме... така... става ми много мъчно. Знам, че ще стане и колкото и да го мисля, страхът не си отива.

Мъж с дълга коса, мъж с къса коса или без мъж?

О, с къса коса – да е чист. Когато е с дълга, говори за друг тип суета. Аз обичам мъжът да е мъж. Мъжкар.

Работата е забавление или забавлението е работа?

Работата ми е забавление. Не мога да нарека това, което правя, работа. Ние сме там, за да ни е хубаво и не се връзва да го наречем работа. Музиката и пеенето е забавление, удоволствие и, разбира се, има и огромна доза дисциплина и отговорност.

Ти си... ?

Аз съм човек. С главно „Ч“.

Още от мен

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
mi6inka преди 16 години
Mnogo hubavi tekstove i izlu4vane.Iskam pove4e slun4evi i pozitivni hora..posveta
24
0
 
0
 
! Отговори
Гого преди 16 години
Не й завиждайте на жената. Тя е толкова позитивна личност, че й каквито черни хули да се хвърлят отгоре й, просто няма да я засегнат. Така че завистници не се хабете.
23
0
 
0
 
! Отговори
topless преди 16 години
Pee dobre, no mnogo i e muden janra, a i ot godini nishto novo ne e izdavala. Ne mislia, che e bojestvena, dori malko groznovatichka mi se vidi, ama da e jiva i zdrava
22
0
 
0
 
! Отговори
друга жена преди 16 години
Толкова е божествена Белослава, че като жена й се възхищавам. Има неземен финес и изтънченост в нея. Зная, че е дъщеря на Анета Сотирова, но не е само това, в нея има вроден артистизъм, аристократизъм, магия и феерия от послания на красотата. Бъди щастлива, Белослава, Бог ти е дал много.Искам да я видя с очите си, за да почувствам дарбата да бъде Белослава.
21
0
 
0
 
! Отговори
eli преди 16 години
Neveroqtna e, vsqka neina pesen me zarejda s pozitivizam.Kogato se sreshnah s neq, ostanah bez dumi.Neka ima poveche hora kato neq ta ako shte i da e "прехвален позитивизъм...."
20
0
 
0
 
! Отговори
ketbaloo преди 16 години
Аз бих сложила под това заглавие Нети. Нищо лично:)
19
0
 
0
 
! Отговори
A преди 16 години
I parite na bashta i ot razryshavaneto na kamping OAZIS? Mnogo priatno miasto beshe... LIZEMERKA
18
0
 
0
 
! Отговори
didunka преди 16 години
интервюто е страхотно:) а може ли да бъде друго, при условие, че е с толкова усмихнат и позитивен Човек като белослава:) много харесвам нейната музика, тя отговаря напълно на моят поглед върху живота :)
17
0
 
0
 
! Отговори
misheto преди 16 години
Белослава е великолепна..Като слънце е..а песните и са самото съвършенство..нежни и истински ..Това е хубава бг музика :)
16
0
 
0
 
! Отговори
lora преди 16 години
mnogo mnogo obi4am beloslava i muzikata i..pozitivnite i interviuta vinagi me radvat..super slun4ice e:)
15
0
 
0
 
! Отговори
Няня преди 16 години
Имам любими въпроси от това интервю и те са два "Какво четете в тоалетната?" и "Кого последено набихте?" Някой много интелигентен мозък ще да ги е измислил.....
14
0
 
0
 
! Отговори
лили преди 16 години
Това излъчване не се дължи само на живота, който си водил. То си е някак вродено. Имам приятелка с такова сияйно излъчване, зарежда те някак си и винаги се чувствам щастлива след среща с нея. А определено живота и не е бил лек, а и сега не е лек. Не знам от къде намира сили и как точно го прави, но тя е най-позитивния човек когото познавам.А Белослава е прекрасна, обичам песните и ги слушам с удоволствие.
13
0
 
0
 
! Отговори
Ines преди 16 години
.........
12
0
 
0
 
! Отговори
Възхитен преди 16 години
Чудесен и невероятен сайт - когато постингите не са с положителна енергия и захаросано-сиропирани -просто се изтриват?!?! Дерзайте -тази година нивото е 4-ти клас и лексикони -догодина 5-ти!!
11
0
 
0
 
! Отговори
Димитри преди 16 години
Не ми харесва нито като музикант нито този прехвален позитивизъм....(цветя,любов,целувки,и др. глупости) Трябва да има баланс...
10
0
 
0
 
! Отговори
millenium преди 16 години
Невероятна музикантка и невероятен Човек. :) Радвам, се че в нашата страна и музикална общност имаме такива Таланти.
9
0
 
0
 
! Отговори
Пламен Шиков преди 16 години
Сдържайки се да бъда краен с контракоментарите, нека за тези които в бъдеще мислят да не се представят, изказвайки своето мнение, да дам предварителна информация като в някой торент сайт какво е БЕЛОСЛАВА - ТЯ Е следващото ниво на УДОВОЛСТВИЕТО на сетивата.
8
0
 
0
 
! Отговори
сельо селев преди 16 години
"... защото да вникнеш в мъжкия свят в тоалетната, е много хубаво."
7
0
 
0
 
! Отговори
вера преди 16 години
Коментирах и предишното интервю и затова реших да се включа и сега. Заля ме позитивизъм и енергия. Не че рубриката трябва да се осмисля през розови очила и да се заобикалят някои теми, но е хубаво като има нюанси, а не някакви "Cool" клишета като трева, татуировки и пр.
6
0
 
0
 
! Отговори
obiknovena преди 16 години
Белослава е симпатична, но хора като нея са просто рядкост, поради безоблачността, в която са отраснали и преживяват. Защото ако е имала късмета да преживее в трудности и недоимък, едва ли щеше да е толкова миловидна и рееща се. Просто жената си е късметлийка. Израстнала в актьорско семейство. Едно време актьорите бяха най-големите бохеми. След това сполучлив брак и заможен мъж. Не и се налага да мисли особено, за прехраната си и за преживяване. Така че, ако имаш малко акъл и усет за нещата, в този случай си изтеглил печелившата карта. Защото има толкова много прекрасни жени, които са пропиляли доста по-голям талант от нейния поради трудното си ежедневие. Песните й не са лоши, но са от 5 тона)))..няма диапазон, няма някакъв голям капацитет, няма сила на гласа (добре че има микрофон и усилватели). Просто са добре подбрани и леко летални)))...меланхолични. Добър PR, добра визия, добри пари зад всичко което прави))). В България много лесно се реализират певици, зад които има кой да стои)).Все пак й пожелавам здраве и да запази щастливата звезда, която има.