Уитни Хюстън отново влиза в клиника за наркомани

Една година след първото лечение Уитни Хюстън отново бе приета в клиника за лечение на наркотична зависимост
24 мар 2005 10:14,
Уитни Хюстън отново влиза в клиника за наркомани

Една година след първото лечение Уитни Хюстън отново бе приета в клиника за лечение на наркотична зависимост, заявил пред АП нейният мениджър, Нанси Зелцер, без да даде повече подробности, съобщава Tialoto.bg.

След като години наред певицата отричаше да употребява наркотици, през 2002 тя призна в телвизионно шоу, че кокаинът, марихуаната и хапчетата са всекидневие за нея. Тогава тя сподели, че със силата на молитвата се опитва да се измъкне от ада на зависимостта. Две години по-късно - през 2004 г., Уитни сама отиде в клиника за лечение на наркотича зависимост.

В момента певицата работи по нов албум с продуцента Клайв Дейвис, който трябва отново да я върне на първите места в класациите.

В последните няколко години Уитни е по страниците на вестниците заради инциденти, свързани със здравето й. През февруари бе приета в болница в Париж със стомашни проблеми, причинени от емоционално напрежение, а през декември се блъсна с колата си близо до дома си, защото е седнала зад волана в нетрезво състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание