Перверзия. Събличат умствено изостанали деца за 2 лева

Възпитаници от Дома за деца с умствена изостаналост в Берковица гласуват по поръчка за кмет и ги събличат голи пред мъже
23 мар 2008 15:19,
27
Перверзия. Събличат умствено изостанали деца за 2 лева
Изоставените и болните деца у нас се оказват жертва на истински геноцид. Снимка: Булфото

Поредно извращение в дом за деца бе разкрито в България.

17 младежи от Дома за деца с лека умствена изостаналост в Берковица са гласували за настоящия кмет на града инж. Милчо Доцов под диктовката на директора на дома Борислав Петров. Това стана ясно от разследване на екипа на предаването „Пропаганда” на Дарик радио.

Младежите са гласували на втори тур на местните избори, има данни и за повече от 50 деца гласували на първи тур. Младежите, повечето от които с умерена олигофрения, са били извикани в кабинета на Петров и там им е обяснено как и за кого да гласуват.

В интервюта за „Пропаганда” деца от този дом разказват и как се събличат срещу 2 до 30 лева пред възрастни мъже.

В момента срещу екипа на Дарик радио има седем жалби за незаконни действия спрямо възпитаници на дома от кмета на Берковица Милчо Доцов, директора на дома Борислав Петров, както и от директорката на дома за сираци „Люба Тенева” в града.

Това е поредният случай на извращения в дом за деца у нас. Преди борени дни педофил стреля и уби едно дете и рани други две деца от Дом за сираци в Трън. След това насилникът се самоуби.

Преди 10 дена пък деца от пловдивксия дом “Мария Луиза” се натровиха с миша отрова.

Преди две седмици пък 11-годишно момиченце полетя от третия етаж на Дома за деца, лишени от родителска грижа "Петко Р. Славейков" в София. Детето пострада тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А ти наспал ли си се бе.... Аман от коректори!!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
от Берковица преди 16 години
Аз съм от Берковица и мога да предположа, че такива случаи има, с уговорката, че не работя в цитираните домове. И жалкото е, че е така отдавна, продължава да бъде и сигурно за в бъдеще ще има подобно нещо и то не само в Берковица / педофили и перверзници има навсякъде /. Гледах и предаването "Отечествен фронт" на Карбовски в събота, и мога да добавя, че "Кучетата си лаят, а керванът си върви"! Децата продължават да живеят по стария начин, без особен контрол и възпитение / особено в "Люба Тенева"/.
24
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 16 години
А доскоро всички твърдяха, че германци, белгиици, американци, швейцарци били болни *** и сред тях било пълно с педофили...Просто там полицията не е толкова заспала и ги заловява 10-20% от случаите. А тука, добре че стана модерно сред медийте да разкриват такива случаи, че да се даде гласност на 0,0000001% от случаите на извращения с деца, особено по социалните домове. Аз лично, ако съм от Берковица ще му резна топките на тоя ***.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В тази държава нищо не е на мястото си. Но не е проблема с управляващите, тези случаи сега излязоха на бял свят и всички обвиняват сегашното правителство. А какво доказва, че предишните си вършеха работата? Децата в тези домове са изоставени два пъти, веднъж от родителите си и от обществото. Така че те са ничий деце. Това което правят с тях е ужасно,но с обиждането по форумите нищо няма да постигнете. Това е просто един от повечето и скрити ужаси на България. Да видим още какво ще открием в тази забравена държавна система.
22
0
 
0
 
! Отговори
Коректор преди 16 години
Преди борени дни...пловдивксия дом Мария Луиза ...Някой май не си е доспал нощес и е писал в полусън статията.
21
0
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
Да, има решение, цялото общество носи отговорност. В нормалните страни на такива проблемни деца им се помага от момента, в който са родени, независимо дали са сираци, от друга раса! И на такова дете, като му се дава необходимата помощ от лекари, психолози и други специалисти ( естествено добре платени за дейността си ) , тези деца тогава имат възможност да се развиват и да подобряват състоянието си, дори да водят горе-долу нормален начин на живот ! Но в България не е така ! Тук или не искаме да знаем, че има такива деца и чакаме някой да прави филми за тях, че да се сетим, или ни избиват идеи да ги убием, че да ги отървен от страданието... а духовната празнота в нас и озлоблението едни към други кой ще ги плати ?
20
0
 
0
 
! Отговори
дарвин преди 16 години
Не съм някакъв садист, фашист или нещо от тоя род, но от подобни човеци каква е ползата?!1. Това живот ли е?2. Лесно се манипулират.3. Всички плащаме за живуркането им.4. Майки, бащи, бабета и дядовци не се радват, че имат дечица, а се радват, когато на 20 годиники кажат нещо смислено.Според мен трябва да се измисли някакво решение, но идеята ми не е много хуманна :(
19
0
 
0
 
! Отговори
yoyoyo преди 16 години
Am samo edno ne razbrah tova s komonizma i idvaneto na vlast kakvo obshto ima s temata???
18
0
 
0
 
! Отговори
tq!!! преди 16 години
номер 17 научи се да пишеш на български ... а до тогава спести си коментарите, моля... излагаш се
17
0
 
0
 
! Отговори
krasi преди 16 години
тези коментари досега са за друга тема а не за тази.......и стига сте се обиждали един друк а всеки да погледне себеси .Напоследък сме станали умопомрачени и всеки хули другиял.Освем тези домове има и много др.работи за които да помислим.
16
0
 
0
 
! Отговори
prokazaa преди 16 години
На трезвомислещия така бих му натресъл един ..., че да го помни цял живот.
15
0
 
0
 
! Отговори
Alexandra преди 16 години
Izrodche , sigurna sym ,che ustata ti oste mirishe na mljako , NO ako iskash da si pogovorime za komunizma - ne , che az sym komunistka , no izrastnah prez komunisticheskoto - KAZI SI PYRVO VYZRASTA , za da znam dali da izrazhodvam vyzduh , ta da ti napylnia praznata tikva za glava ili ne si zasluzava .
14
0
 
0
 
! Отговори
ani преди 16 години
оправете си текста, от едни дом са гласували, а от друг са ходили по старци за пари ...
13
0
 
0
 
! Отговори
ty-tu преди 16 години
Трезвомислещ,ако бях грубиянка - такива щях да ти напиша...Ти си ужасен, бе човек и *** си ти!Гнусно мръсно !Извинявай, но се отвратих от изказванията ти!***!
12
0
 
0
 
! Отговори
gothic преди 16 години
Комунист, щто не ходиш да се прегледаш? може и да ти няма нищо, ама се съмнявам...
11
0
 
0
 
! Отговори
Александра преди 16 години
Абе вие добре ли сте за кви простотии спорите??? Комунисти и скелети ооо господи!!! Случайно да виждате заглавието на новината??? Е тва е България ве една изостанала пропаднала престъпна държава дето са наблъскани всички и престъпници и педофили!!! Нямам думи за нещата,които се случват...тва не е живот,тва е мизерия,в която ние тънем! Дори вече сигурно не ни правят впечатление такива новини те са толкова често случващи се,че се приемат като нещо нормално! ;(
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Вие така наречените комунисти никога няма да ви позволим да дойдете на власт! Вие комунистите, които създадохте "македонския народ", изровихте и унищожихте костите на Левски, изровихте костите на Гоце Делчев и ги пратихте в Югославия за пропаганда и отричахте всичко българско в Македония! Вие които отричахте, че скелета на цар Калоян е негов да нямаме и капка българко съмочувстивие и само да се кланяме пред руснаците! Никога няма да се примирим с тези антибългарски ви действия!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ХАХАХА Мръсни комунисти вие сте най-големите предатели на България, НИКОГА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ! Вие мазните комунисти създадохте македонския народ, вие изкопахте костите на Гоце Делчев и ги пратихне на Югославия, вие унищожихте скелета на Левски, вие толкова години отричахте, че скелета на цар Калоян не бил негов само и само да няма капка гордост в нас!Никога няма да позволим подобна гавра с България отново!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ti v red li si be ne6tastnik,ako nedai si boge tvoeto dete ili vnu4e e psihi4esko izostanalo niama6e taka da govori6.
7
0
 
0
 
! Отговори
Комунист! преди 16 години
До Трезвомислещ. Съвсем, ама съвсем скоро, когато ние, Истинските Комунисти вземем властта, заради тези думи, които си написал, аз лично ще се погрижа и ще ти резна малкото, невзрачно и безполезно пишленце! *** си ти, разбра ли, ***!? За такива като теБ няма място под слънцето, а не за болните деца!ДО СКОРО!