Ф.П.Б. - една оставка не стига

Станишев щял да проверява бившия зам-министър в МВнР
24 мар 2008 17:18, Екип на Dnes.bg
20
Ф.П.Б. - една оставка не стига
Доцентът от Удмуртия. Снимка: БГНЕС

Не, това не е абревиатурата на българското ФБР, а инициалите на човека с чудното име Феим – Петър - Бисер Чаушев – заместник-министър, бизнесмен, доцент и...естествено агент на ДС.

Наистина не можем да се начудим на невероятните превъплъщения на „другаря“ Чаушев.

За нас простосмъртните един живот не стига, за да се вживеем изкусно в толкова много роли, но за хората на ДС знаем, че няма нищо невъзможно.

След време може дори да се окаже, че някой симпатяга от тази единствена по рода си българска „ковачница за управленски кадри“ е изпреварил Нийл Армстронг на Луната.

За всичките подвизи на тези герои на „тихия фронт“ ние, българите, им дължим вечна благодарност и признателност, независимо още колко кожи искат да ни смъкнат от гърба.

Премиерът Станишев пък бил назначил проверка по случая с Ф.П.Б. С изключително нетърпение очакваме да видим какво точно ще излезе от нея, макар че от подобни разследвания в България обикновено нищо не излиза.

Ако питате самия Чаушев, той се е занимавал с бизнес единствено в качеството си на частно лице (в промеждутъците между посланическия мандат в Берлин и зам.-министерския пост в царското правителство - бел.ред.)

Според неговите думи, той бил жертва на "клеветническа кампания". Това може наистина да е така, но нека не избързваме да му се доверяваме.

Все пак, свикнали сме българските политици да развъртат мощни частни бизнеси, докато все още се водят „държавни служители“. Изрично подчертаваме думата служители. Естествено, всички подобни твърдения са недоказани, ще ревне хорът на "мъчениците от запаса", като че ли има голяма нужда да се доказва, че слънцето изгрява от Изток.

Та така, Станишев щял да проверява Чаушев, но не искал да "зачерква направеното от него". Няма нужда, г-н премиер. Човек каквото сам си зачеркне, друг и да иска не може...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Случаят "Феим - Петър" е симптоматичен за БГ и откровение за политиката,която се провежда у нас.Би трябвало да го разгледат в ЕС.
18
1
 
2
 
! Отговори
arabela преди 16 години
наистина кой е този човек и как е стигнал до зам.министерско кресло? Мистерияяяяяяяя!
17
1
 
2
 
! Отговори
Татко Махно преди 16 години
Стига с това ДС бе! Израсна Ви като втори език,к-р и т.н. Разберете,че у нас само мошеници,въжеиграчи и *** могат да се врат на всякъде и да се уреждат.Ако имаше ДС ,нямаше да има мутри,***,гъзари и недоносчета във власта и политическия живот.Сега започнаха да правят ДС и всички започнаха да реват.Тогава американците да премахнат ФБР! Феимчо или Бисерчо и тем подобни -на ченгел ,на ченгел и заспалите държавни чиновници на които работата им е да проверяват кой какъв е.Да работят а не да си бъркат в г-за.Държавата и свалиха гащите и всеки мушмурок я оправя както си иска.За тоя се изприказва много ,но някой сетили се да зададе въпроса Какво става с документите които е подписвал и ангажиментите които е поемала България ? Да не ни е-бкат както си искат някои ? Какво правим после? Тоя боядисания къде да го търсим икак да го *** ? Нека да отговорят СерГЕЙчо и аркадаша му Доганчо. Ако и те не могат да поемат отговорност -на ченгела до другия .
16
1
 
2
 
! Отговори
Гласоподавателя преди 16 години
Долен фес,не се появявай повече където и да е вече в обществото сифилистичен тип,доносник на ДС,мошенник,лъжец, какви политици доживяхме да ни управляват....Лошия Тато, по чието време всички Българи ходеха на море лятото и по санаториуми-почти безплатни,сигурно се обръща в гроба сега.Скапаните корумпирани НОВИ ПОЛИТИЦИ вече 18 години не могат да си разделят направеното от целия народ в продължение на 18 години.Е сега е ДЕМОКРАЦИЯ,има за политици и властимащи,на всиЧки нива,за другите остава пътя към ЧУЖБИНА...
15
1
 
2
 
! Отговори
k преди 16 години
a tes raboti ne gi pi6ete tuka otide v pred parlamenta
14
1
 
2
 
! Отговори
BORN преди 16 години
Подобно чудо едва ли е възможно да се случи дори и в Бангладеш. Чувал съм го по телевизията този тъпан-две думи на кръст не може да изрече! Някъде прочетох, че бил и доцент! Интересно по какво ? Но подобен прецедент е показателен - може да се случи само в страната на абсурдите - познайте името й !
13
1
 
2
 
! Отговори
Даскалеску преди 16 години
, че Даскалеску лъже , и че Серго Пора и компания са най-доброто за българия в момента .
12
1
 
2
 
! Отговори
минаващ преди 16 години
Гоце ще го награди за заслугите му с орден "Стара Планина"...нали така другарю Станишев???!!!
11
1
 
2
 
! Отговори
ataka преди 16 години
GADEN TYR4IN, VARVI SI
10
1
 
2
 
! Отговори
Sartana преди 16 години
Джаба Хътянина!
9
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Колко е безочлив и нагъл - ГЬОН СУРАТ , казано на неговия език!
8
1
 
2
 
! Отговори
дзерджински преди 16 години
егати и наглеците са тези хора......Сергейчо просто е върха!Една чистачка да назначат на държавна работа-искат й свидетелство за съдимост.Как бе Сергейчо назначи Феим за зам.министър,като личната му карта е на Петър.....Някъде писаха,че и висше образование нямал.....що ли му трябва-нали е от ДПС!!!!Бил завършил Висшия Чукотски Институт за агенти.....Ха ,ха - колко ли още тарикати като Феимчо се скатават на държавна служба!
7
1
 
2
 
! Отговори
FBI преди 16 години
Tolkova e gaden 4e mi se povrachta, pfu....Geneti4no nedorazumenie, kakav pogled samo........Toi dori ne osaznava kavo stava s nego..Jivotno
6
1
 
2
 
! Отговори
Бургазлия преди 16 години
Сега ще наблюдаваме друго шоу. Как Станишев ще разследва своята доскорошна друшка.Толкова силно ще го разследва че може дори и след някоко години чак да се спре следствието , ане например веднага.Разбира се за присъда изобщо не можа да става дума.Става дума само за следствие с предизвестен край. А между другото може ли и мен ако така ме хванат да не ме прибират ,а да си ме разследват от разстояние като бившият Зам.министър.
5
1
 
2
 
! Отговори
Българче преди 16 години
Долен ***,не се ли налапа,то ДПС всички сте лапачи,а електората Ви,демек обикновенните мюсулмани са работливи и изключително почтенни хора,които едвам свързват двата края заради такива *** като теб и цялата банда долни *** в ръководството на тази противо българска партия,заедно с другия агент на държавна сигурност Ахмед Доганов.
4
1
 
2
 
! Отговори
Volen преди 16 години
Hail ami glei sq tozi koi e feim li petyr li biser li aaaaaaa ne mnog sa a az sym samo volen
3
1
 
2
 
! Отговори
muncho преди 16 години
e to biva ,biva ama chak tolkoz naglost ne biva, efendi ako imash pone malko moral, sam si dai ostavkata i se skrii v misha dupka.yiq turchulq taka se nalapaha che ot debelite si vratove po-daleche ne vijdat,neznam kolko gafa do sega napravi no prikazkite ti sa korenno razlichni ot delata -sramota e
2
1
 
2
 
! Отговори
Дедо Гошо от Долно У преди 16 години
Направо да го разстрелят или обесят публично, всичко друго му е малко!!!
1
1
 
2
 
! Отговори
Тина преди 16 години
сега да го последват и тия от МВР и поркуратурата...