Шефът на Литекс изчезна яко дим

Столичната полиция издирва Ангел Бончев, който е в неизвестност
22 май 2008 11:08,
27
Шефът на Литекс изчезна яко дим
Ангел Бончев. Снимка: БГНЕС

Столичната полиция издирва 47-годишния Ангел Бончев, който е в неизвестност от тази нощ, съобщиха от МВР.

Бончев е президент на ПФК ”Литекс”.

Семейството на Бончев твърди , че към 01.10 часа се прибирали в дома си в ж.к. "Дървеница" и той останал да паркира автомобила.

Забавил се и когато след минути го потърсили пред блока, намерили само заключената кола.

Мобилният телефон на Ангел Бнчев също не отговаря и близките потърсили съдействието на полицията за издирването му.

Криминалисти от 7-мо РПУ работят по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Бургас преди 15 години
ще го открият някой ден на 2м под земята Колкото откриха бизнесмена на Гранити.Това е дивия запад демууукрация шундолация. Да му мислят далавераджийте.
25
0
 
0
 
! Отговори
ВАРНА преди 15 години
КОМЕНТАРА МИ БЕШЕ ЗА ТОВА,ЧЕ ТРЯБВА ВСИ4КИ ДЕПУТАТИ ДА ИЗЧЕЗНАТ,А НЕ ТАКИВА ХОРА КАТО ТОЗ ЧОВЕК.ЗАЩОТО ТЕ СА МАФИОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ.ПОНЕ АЗ ТАКА МИСЛЯ,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРЪЧВА ОТ ТЯХ.
24
0
 
0
 
! Отговори
ВАРНА преди 15 години
ПАК МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА.НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО?
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Край вече на просташките разстрели - културно изчезване...
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Извънземните са го отвлекли
21
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
DARJAVATA VE4E E V PREDSMARTEN GAR4....DARJAVNOST NQMA..IMA MAFIQ PORODENA OT POLITICITE PREZ POSLEDNITE 19 GODINI....TRQBVA RADIKALNOST I IZRQZVANE NA TAZI QZVA ZA DA VAZKRASNE DARJVATA NI KATO VSI4KI NORMALNI EVROPEISKI NARODI!!PO MALKO PRIKAZKI POVE4E RADIKALNOST INA4E 6TE SME O6TE ZRITELI BA TAKIVA NE6TA V KO4INATA DARJAVA BALGARIA!
20
0
 
0
 
! Отговори
nikolai преди 15 години
Angel Bon4ev eedin svesten i vazpitn 4ovek i koito ne go poznava govori gluposti .Toi i Gri6a Gan4ev pravjat tolkova za horata ,za grad Love4 .Za6to zavigate na takiv hora koito njamat ni6to ob6to s mutrite///???Dano da se varne giv i zdrav pri decata i gena si .
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всички знаем как започнаха 'бизнесмените' в България. Жалко е, че такива отвличания се случват в нашата 'европейска' страна! Дано се спре един път за винаги и да се развием като общество! Да бъдем толерантни и социално стабилни! PSЗаглавието на статията е много лошо!
18
0
 
0
 
! Отговори
venci преди 15 години
niama
17
0
 
0
 
! Отговори
vyzmitena преди 15 години
zaglavieto naistina vi e napravo prosta6ko
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много грозно заглавие. разбирам, че трябва да привлича вниманието, но представете си близките му на този човек как се чувстват!
15
0
 
0
 
! Отговори
иванова преди 15 години
честито на новия министър на мвр - първия разтрел и първото отличане не дай боже да е нещо повече. Явно наистина има приемственост и крепка дружба между тези които си отиват е следващите .Нищо ново под слънцето
14
0
 
0
 
! Отговори
Пенчо не чете преди 15 години
Към 6 - и да си внесем полицаи и прокурори от чужбина, тука има някакъв много силен вирус, дето ги заразява и току виж започнали след няколко месеца да строят парвенюшки вили и да карат лъскави лимузини. Искате ли пример - поразровете за дейността на прословутите "Краун ейджънс" в българските митници
13
0
 
0
 
! Отговори
в-к "Стършел&qu преди 15 години
Един добре облечен бизнесмен с деформирани уши от борческо минало отвори сутрешния вестник и се вкамени от прочетеното. На цяла страница новият вътрешен министър обещаваше да гази организираната престъпност. Бизнесменът не се сдържа и набра телефона на министъра. Малко по-късно двамата се срещнаха тайно в тайна стаичка на плувния комплекс "Спартак". - Истина ли е? - попита бизнесменът и посочи вестника. Министърът кимна без страх. личеше, че е решен да изпълни заканата си и е готов да гази организираната престъпност. Добре облеченият бизнесмен свали костюма си и се превърна в добре съблечен. Добре съблечен бизнесмен. Легна на пода и подкани: - Почвай! Гази, че нещо съм настинал!...Министърът на вътрешните работи свали обувки и стъпи върху гърба на организираната престъпност. След това взе да я гази. - Ох!... - изпъшка организираната престъпност. - Ох! По-силно!Ръководителят на силовото ведомство приложи цялата си сила. Яка пот изби по челото му, докато мачкаше с крака якото тяло под себе си. Действаше активно, както се действа в активно мероприятие. - Имам една молба! - каза задъхано министърът, покачен върху добре съблечения бизнесмен. - Ако те питат, не казвай, че у нас има мафия...Употребявай термина "организирана престъпност"...
12
0
 
0
 
! Отговори
Сара преди 15 години
В коя област се потруди г-н Бончев, че се замогна...... Вероятно от там са проблемите. Все пак дано е жив и здрав.
11
0
 
0
 
! Отговори
Do tyapak nomer s mn преди 15 години
Лично познавам господин Бончев и освен че е заможен човек , няма нищо общо с мутренската сбирщина . Дано е жив и здрав !Много коректен и възпитан човек . Коренно разлечен от предсавата ни за всякакви *** борчета . Гришата може и да е *** , но в никакъв случай не е глупав и затова е оцелял до сега . Никога не се е забърквал с наркотици , които са причината за повечето разстрели . Винаги е гледал да си ръководи бизнеса без да настъпва политически и мутренски интереси и затова и не го закачат , а и да сте чували за поръчкови убийства в Ловеч през последните 14 години ?
10
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 15 години
на бас се хващам,че до 2 месеца ще има публичен разстрел на някой от големите босове.........батката нема остави нещата така в никакъв случай,а и дано Бончев ако не е това да се намери жив и здрав
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако изобщо е жив...най - вероятно ще искат откупче от Гришата...
8
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Гришката, кво ли прави Гришката...?
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А Гришата какво казва???