Боян Расате: Само в БЗНС не знам да има хомосексуалисти

На 28 юни гейовете са на парад в София
22 юни 2008 13:37,
151
Боян Расате: Само в БЗНС не знам да има хомосексуалисти
Боян Расате. Снимка: БГНЕС

Във всички партии, за които се сетите, има хомосексуалисти. Само за БЗНС не съм чул да има такива. Това заяви Боян Расате, председател на Българския национален съюз по повод планирания за 28 юни гей-парад в столицата.

Според него, в ДПС също нямало гей-скандали, но подобни практики в Турция били нормални.

Расате каза, че не е против хомосексуализма вкъщи, а против този, който агресивно се пропагандира и си пробива път във властта. Според него хомосексуализмът и педофилията навлизат все повече в нашето общество и се толерират от политически партии и от законодателната власт.

На въпрос кого има предвид в парламента, той посочи имената на Владимир Кузов, Йордан Соколов, Филип Димитров, а за Кристиан Вигенин заяви, че “той не крие сексуалната си ориентация”.

Расате цитира данни на гей-организацията “Джемини”, според които 30% от народните представители са хомосексуално ориентирани, но подчерта, че тъй като става въпрос за “най-крадливите хора”, този процент в българското общество сигурно е по-нисък – около 7-10%.

Председателят на БНС уточни, че не включва душевната хомосексуалност, “която означава да се накланяш според посоката на вятъра”. По данни на “Джемини”, в парада ще участват представители на Европарламента, каза Расате, като каза, че не знае имена.

По отношение на това, че Столична община е дала разрешителното за парада, той заяви, че говори за хомосексуализма сред политиците като явление, което се случва вчера, днес и утре.

“Бъди Нетолерантен, Бъди нормален” - това е мотото на седмицата за нетолерантност срещу хомосексуализма, която БНС обяви в отговор на предстоящия гей-парад. Тя ще включва няколко медийни прояви, кръгла маса в столичния хотел “Рила” с участието на наши интелектуалци (Расате отново отказа да посочи имена), както и информационни кампании във всички по-големи градове.

БНС иска законодателни промени: забрана на всички гей-организации у нас; забрана на пропагандата на хомосексуализма и толерирането му от държавата, включително и от медиите (като това условие се включи в Етичния кодекс на журналистите); по-улеснена съдебна процедура срещу хомосексуалисти и педофили.

На въпрос защо слага знак за равенство между последните Расате отговори, че обикновено практикуващите педофили са хомосексуалисти – “става въпрос за сексуални извращения и ние не можем да ги приемем”.

За кампанията си БНС са подготвили видео клип и листовка. Във видеоклипа са показани отблъскващи кадри от гей-парад в Германия. В листовката пък се казва, че хомосексуализмът не е генетично обусловен, а е в резултат на неправилно възпитание.

Освен това повечето хомосексуалисти са престъпници, наркомани, алкохолици, носители на тежки заразни болести, извратени, особено мъжете. На въпрос как да се пазим от тези хора, Расате отговори, че те са опасни и затова трябва със закон да се спре пропагандата на хомосексуализма.

В Румъния забраниха хомосексуалните бракове, а у нас се говори за узаконовянето им, каза още Расате. Той съобщи още, че очаква удари отвсякъде във връзка с кампанията, но дъщеря му е в първи клас и не иска след време тя да му съобщи, че има момиче за гадже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този е по-болен и от Хитлер в добрите му години!ИМАМЕ СИ РАСИСТ БЪДЕЩ ПОЛИТИК и никой съд не се самосезира!
149
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Има много други алтернативнини форми на интимно общуване - например с животни. Защо няма парад на зоофилите с козички, овце, крави и камили? Ами копрофилите - всеки с тава ***? Защо няма парад и на некрофилите?И ако зоофил/мъж/е хетеросексуално ориентиран към овца, това променя ли статута му спрямо типичният провинциален гей?
148
2
 
3
 
! Отговори
Nikola преди 15 години
Bravo na Rasate!!!
147
0
 
2
 
! Отговори
sTR преди 15 години
Е, сериозно, на мене тез не ми пречат. Да си каквито искат, само да не ми пречат. А тез *** с техните про-Морални и нетолерантни общества, хе-хе, смешници отвсякъде. Не разбраха ли, че режими присъщи на "Червената машина" и "Немският звяр" не са ефектнивни? Свободата, въпреки с хилядите си проблеми, е тази, която подтиква човека към развитие и прогрес. А иначе се чудя, ако се създаде лекарство за някоя летална болест от би или хомосексуален човек, то какво? Не бихте ли го използвали, дори да знаете, че умирате? Хъх, няма значение какъв е човека. Всичко, което засяга сексуалноста му е интимно. Както казах - нека са си каквито са, само да не ми пречат!
146
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Колкото повече ,толкова повече готини мацки за нас нормалните. :)))
145
0
 
1
 
! Отговори
Nik преди 15 години
"Леонардо е АСЕКСУАЛЕН,а не гей!Има разлика!А Фреди ИЗОБЩО не е обратен!Просто си позволява една волност ОТ ЛЮБОПИТСТВО(сам го казва)и скъпо плаща за това!Така че,с етикетите-по-внимателно!"По скоро Леонардо, който е бил гений, казва, че се чувства себедостатъчен, че да има жена до себе си. Разбира се гейовете с еопитват да изкарат, че е бил хомо. Подобно и с Микеланджело. Рисувал бил жените с по мъжки черти. Глупости на търкалета.А Фреди си е бил любител на жените. Това е ясно. Разбира се не се е спрял само там. Но това не го прави хомосексуален. ;-).
144
0
 
1
 
! Отговори
dada преди 15 години
Всички извратени с "флагман" АЗИС да се скрият по дупки и мазета па да се колко и как си искат. Само не знам защо искат нашето одобрение. НИКОГА НЕМА ДА ГО ИМАТ !!!
143
2
 
2
 
! Отговори
Любовника ва Расате преди 15 години
Здравейте, в изказването си ще се опитам, да разгледам парадокса Расате и производните него индивиди в едина по-нетрадиционна, но според мен коректна гледна точка. Ще изкажа мнението си от гледна точка не на това да или не казуса хомусексуализъм, а от гледна точка на това, как псевдо личности се опитват да генерират своя обществен и политически образ от нищото. За жалост в политиката от край време има инструментариум за налагане на лъжлива информация сред масите, с цел постигане на дадена цел (манипулиране на масите чрез дезинформация). Психологията на масите, историята и политологията, са доказали, че подобно деяние е най-лесно достижимо в общества пропити с дълбоки комплекси в условията на нисък интелект, или пък при общества достигнали минимума на оцеляването и значимостта си и търсещи отдушник на свойта тегоба и безличност. В подобна среда една лъжа придобива смисъла на фактор, сочещ глобалните проблеми на обществото. Масите в такъв момент имат склинността да я подемат, понеже тя е най-лесно достижимата цел върху която те биха могли да излеят гнева си. По тази схема са били създавани или сваляни империи, династии, цели народи са били нарочвани с цел унижожаване. Ако разгледаме същността и детайлите на това което става в България, си открояват няколко интересни детайла. Господин Расате, един неуспял да се реалицира в политиката субект, търси своя път да се завърне в нея. Проблема му е, че той е лишен от идеи, морал, подход, култура и харизма. Отчетайки свойте слабости, но и притискан от дълбоките си комплекси и неистови желания името му да стане фактор в политическата ни действителност, а от там навярно и в по-късен етап да достигне позицията на властоимащ, той се спира на единственно възможния за неговия интелект подход. Именно този, брутален подход, довел Мусолини, Хитлер, Франко и Мао на власт, нарочил милиони за мишени, в морален, психологически и физически смисъл. В действията му логиката е излишна, излишен е и морала. Единственното което се цели, е да се нарочи проблем, които да се издигне целенасочено в култ, да се убедят масите в това и под претекста, че ги повежда с/у проблема виновен за това им състояние, а от там и да се опита да достигне до властта. В бизнеса чрез подобна агресивно - спекулативна концепция обикновенно става набирането на първичния капитал, но тя би била пагубна за всеки бизнес, който държи да се развива и разраства в дългосрочен план. Най-лесния път в подхода на подобен начин на мислене в политиката е, да се нарочи враг и да се подеме война срещу него, оправдавайки се по метода на другаря Сталин - перефразирам "Има цел има проблеми за масите, няма цел и проблемите им са решени"... Конкретния подход не изисква морал, ценности, интелект, логика и смисъл. Неговия инструментариум е много лесен и достижим за всеки имащ склонноста към агресия и достатъчно смачкан и комплексиран в интелектуално естество, за да види в подхода своя спасителен пояс да се почуства значим и известен. Подобни хора ги е страх от
142
0
 
1
 
! Отговори
neosaznal se преди 15 години
Predi vreme gledah edin film Bullit. Tam glavnia geroi - v roljata Miki Rourke kaza "Muzete se deljat na osaznali se i neosaznali se " Za osaznalite se e yasno, a za ostanalite e vapros na vreme. 4estito
141
0
 
2
 
! Отговори
нетолерантен преди 15 години
много гейчета пишат нещо тук, извратеняци нещастни
140
0
 
1
 
! Отговори
нормален преди 15 години
Няма нищо чудно че сред тях има и ***. Във Waffen-SS по време на нацисткия режим в Германия е имало и ***. Попаднал там съвсем случайно - по стечение на обстоятелствата е бил мюсюлманин, а мюсюлманския корпус се е формирал със подкрепата на мюфтията на Йерусалим, най-вече защото мюсюлманите са мразели евреите.Но пък за модел на идеалния немски войник са използвали такъв, който се оказва май половин евреин. А гейове сред висшите партийни функционери в нацистка Германия е имало колкото искаш.
139
0
 
1
 
! Отговори
ha преди 15 години
Хора, въпроса е не кой е националист и дори кой е гей а трябва ли това да се превръща в модна тенденция и нещо по-важно и без *** броя ни намалява всяка дина. Какво стана с кампанията повече българчета за България.Май стана пове4е гей4ета за България .
138
0
 
1
 
! Отговори
redhead преди 15 години
то ко да кажа за тия дето са такива националисти чее като ги гледах доскоро привържениците в Габрово и ко да видиш сред тях и *** имаше ... тъй, че според мен това е достатъчно ... били националисти ... смехория ... повечето от тях дори не знаят за ко се борят!!!
137
0
 
1
 
! Отговори
2х2=3.14 преди 15 години
Леонардо е АСЕКСУАЛЕН,а не гей!Има разлика!А Фреди ИЗОБЩО не е обратен!Просто си позволява една волност ОТ ЛЮБОПИТСТВО(сам го казва)и скъпо плаща за това!Така че,с етикетите-по-внимателно!
136
0
 
1
 
! Отговори
гламчо преди 15 години
Тоя юначина що не се орепчи директно на Доган? Интересно, как точно в момента , когато на фъркатия му разнищват далаверите, най-опасни за целокупна България им станаха сбърканите пийрази с техния маскарад-парад. Ще пошумят час-два обратните и шса разотидат, а ДПС ще си остане и след парада етническа партия смотаваща бая народна пара в дупките си.
135
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Verno,verno,kato vsi4ki rqzani burgii
134
0
 
1
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
че и Доган бил ***?Ха хи ха хо!
133
0
 
1
 
! Отговори
Bizona преди 15 години
Ej , kaji kade da se sre6tnem da me nabie6 ?
132
0
 
1
 
! Отговори
Динко преди 15 години
Е гати гея. Всеки си приказва каквото му харесва без никакъв морал
131
0
 
1
 
! Отговори
Василий Иванович преди 15 години
Хора, кога ще спрете да слушате някакви си. 17 години ги слушахте и вярвахте (и аз също) затова сме на това положение. Не са ни виновни нито гейовете, нито лесбийките, миньорите, или плешивите. Виновни сме си всички ние. Защото само хленчим и слушаме глупости. Защото това е най- лесно. Да се упреква някой. Да има някой виновен. Никой гей не ми е виновен, че слушах НДСВ и СДС и не знам кой си, вярвах и пуснах бюлетината си за тях. Аз поемам отговорността си. Аз съм виновен. Не ми е виновен друг. Като човек с интерес към историята, ще светна Боянчо, че гейовете далеч, не са алкохолици, и наркомани. Напротив, голяма част от тях има много силно развито креативно мислене и са предимно в сферата на изкуството. Например Леонардо да Винчи, за него е на 90% сигурно, че е гей. Значи, ако слушаме Боян Расате, трябва да премахнем от учебниците си Ал. Македонски, почтви всички гръцки философи и управници (защото хомосекса в Древна Гърция си е бил нещо съвсем нормално, но това не прави Гърция по- малко велика в този период, нали), да Винчи, Фреди Меркюри, и т.н. Все хора, които нищо не са ми направили. Нито на мен, нито на жена ми или на детето ми. А това дали е генетично или не, е твърде спорно. Много учени се занимават с това. До колкото знам от познати в БАН, повечето антрополози в института са на мнение, че е генетично. Но истината все още не се знае. Аз съм си истински мъж, и никой гей не може да ме уплаши. Затова не се притеснявам от тях. А и нека не забравяме израза : "Крадеца вика: Дръжте крадеца!" Всеки, който е истински мъж, няма какво да се притеснява от тях.Като заключение ще кажа, че аз например не искам да мразят детето ми, например за това, че е русо. Да му ляпкат етикет на тъпо. Затова го уча да не мрази и то другите, по някакъв признак. Омразата към хора е хомофобия. Изхождайки от думата, ясно се вижда и частта фобия, значеща страх. Значи хомофобията е страх към хора. Фобиите в зависимост от своята задълбоченост, се лекуват с медикаменти, с тепарии, има си психолози, психоаналитици, терапефти, санаториуми и т.н. Следователно, май болния в случая не е този, който се предполага. Нека Боби си търси решение на проблема. И не ни занимава. Предпочитам душата ми да е чиста, защото живея без омраза и не съдя хората. Всеки си е такъв какъвто е. Помислете сами, и сами си изграждайте мнение. А не просто защото някой така ви е казал.