Бончева отвлякла Бончев

С парите за откупа на съпруга си, Камелия духнала зад граница
25 юли 2008 07:48,
132
Бончева отвлякла Бончев
Снимка: БГНЕС

Ангел Бончев е бил отвлечен от собствената си съпруга.

Камелия играе комбина с бандитите и е организирала собственото си похищение. Това е най-новата и сензационна версия за драмата със семейство Бончеви.

Следователите трескаво работят по нея, съобщава вестник "Стандарт", като се позовава на високопоставени източници от МВР.

Те подозират, че Камелия отдавна е напуснала България с парите на Ангел Бончев.

Отношенията между съпрузите напоследък рязко охладнели, твърдят техни близки.

Бончев обаче държал сметки на името на жена си. В тях наливал заработеното със съдружника си от Земунския клан /сръбска престъпна групировка - бел. ред/.

Камелия отдавна искала да се спаси, но не и с празни ръце.

Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1.00 часа през нощта в столичния квартал “Дървеница” на 21 срещу 22 май.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

След като изкара седмица, Бончев беше изписан от ВМА на 17 юли за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
1
 
! Отговори
Plamen преди 15 години
abe taia fondacia "utre za vseki" da ne bi da se e kazvala "mutri za vseki"? Za6to 6te go karat da dariava za neia?
130
0
 
1
 
! Отговори
xaxaxaxaaaaaa преди 15 години
auuuuuuuuu aauuuuuuuuu aaaaaaaaaaaauuuuuu ueleeeeeeeee mvr da zatvarq kepencite nqma nujda ot tazo organizaciq zashto samo da papat parite na danakoplatcite i darjavata da spat ili pone da sepravqt na zaspali
129
0
 
1
 
! Отговори
оцеляващ преди 15 години
Само да допълня. На тази въдица могат да се хванат само хора с много примитивно мислене. Този който го е сътворил , също е примитивен .
128
0
 
1
 
! Отговори
оцеляващ преди 15 години
Дрън , дрън , та пляс. В своето безсилие полицията обвини съпругата , понеже не може да я намери и никога няма да я намери. Скоро гледах един криминален филм, в които съпругата организира отвличинето на съпруга си.Полицаите много криминалета гледат ,ето че си присвоиха и сюжет.На кого ги разправят тези. коя жена ще си зареже детето и ще нареди да режат пръстите на съпруга й , дори да им са охладнели отношенията.Понеже полицията не работи по нито един вариант и жената беше отвлечена пред очите им , дай сега да я обвиним нея . Тя по всяка вероятност ще бъде убита и пито - платено!Абе тия хора нормални ли са ? И ние гледаме филми и ние имаме представа от някой неща. Сега излезе , че този честен човек имал вземане - даване със Замунският клан.Димек - не го жалете - той от престъпния контингент и жена му е такава. На кого ги говорите тези работи и кой ви вярва?
127
0
 
1
 
! Отговори
UBL преди 15 години
dori i s neina pomo6t da e otvle4en, dori i da e vzela parite i da e iz4eznala...tova trqbva da se dokaje, moje li da se versiq v publi4noto prostranstvo prosto ei taka??? Moje, za6toto sme v BG, 6epa hora pravqt kakvoto si iskat, a drugite si mislim 4e jiveem, a prosto se sqobrazqvame s tqh! Povra6ta mi se, 34 godini mislih za stranata kato za Rodina, sega me nakaraha da se mahna!!!moje bi edinstveno spasenie, e 4e nemogat da opredelqt kakvo 6te se slu4i sled smqrtta mi!
126
0
 
1
 
! Отговори
kaloian преди 15 години
е то това е стара новина. иначе за хеликоптера е добра идея.
125
0
 
1
 
! Отговори
mun4o преди 15 години
няма да забравя, когато една баба се обади в на милен цветков и каза: То мвр-то не ги хвана щото аз не видях никъде хеликоптер!"
124
0
 
1
 
! Отговори
haho преди 15 години
не са малумни МВР, а тия дето са сътворили тая статийка пишат бързо, бързо и не гледат какво пишат... хехехе, вярно на латино- драма го обърнахте. Поздрави за развинтеното въображение! :)))
123
0
 
1
 
! Отговори
oshashavenia преди 15 години
Брей ,Реймънд Чандлър ряпа да яде,с този сюжет изтрпахте рибата бре.От Холивуд оште ли не са дали заявка за филмирането му ?
122
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
то па бива бива, ама тази ли латинодрама измислихте, за да оправдаете, че няма да откриете Бончева с години напред?!!!В БЪЛГАРИЯ НЕ ЖИВЕЯТ САМО ПЕНСИОНЕРИ И МАНИПУЛИРУЕМИ РОМИ, ГОСПОДАА УПРАВЛЯВАЩИ ИЛИ КАКВИТО СТЕ ТАМ!!!
121
0
 
1
 
! Отговори
До 105 номер преди 15 години
Ти не забравяй тази вечер за срещата и добре да се намажеш отзад с вазелин Това ще ти помогне да не викаш много и поне утре да можеш да седиш на стола
120
0
 
1
 
! Отговори
OT KAZANOVA преди 15 години
И аз ти желая приятна нощ и до скоро във форума
119
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
да, и ще си остави жената детето саво с баща инвалид за цял живот за да отиде в чужбина с някви пари. Абе вие нормални ли сте??? Вие видяхте ли я жената на снимката , за каква нормална средностатистическа жена става дума? КОЯ ЖЕНА ЩЕ СИ ОСТАВИ ДЕТЕТО ???
118
0
 
1
 
! Отговори
справедливост преди 15 години
надявам се да не е зад граница ,а и на нея да ѝ се "порадват" така като се порадваха на мъжа ѝ
117
0
 
1
 
! Отговори
от Лейди преди 15 години
Ами, това са много пари за мене, със сигурност ще стигнат, аз не бех могла да ги изхарча, а и не бива, приятелю! Чао и приятна почивка.
116
0
 
1
 
! Отговори
от Нона 108 преди 15 години
Да, прав си, събеседнико мой, желая ти приятни почивни дни и повече усмивки! Нона
115
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
може би защото не може да ги изхарчи в България тези пари...не е лошо преди да изтърсиш нещо умно, сам да си зададеш въпроса..
114
0
 
1
 
! Отговори
admin преди 15 години
Цитат: "Бончев обаче държал сметки на името на жена си" - е след като тя е титуляр по сметките защо да го отвлича за да вземе парите от собствените си сметки? Тва наше МВР и други там разни служби, танцьори ли са не ги знам точно какви са, със сигурност са ***! Или нас ни мислят за такива?
113
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
имах в предвид - НЕ мислиш нон-стоп за пари.. извини ме
112
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ти може да не си материалистка, нито пък аз ревнивец.. но това е реалността. Много е добре, че мислиш нон-стоп за пари, не че е лошо човек да ги има, нали? Все пак, освен парите, трябва да се обогатяваме душевно, в противен случай ще сме мъртви, още преди да умрем (приеми го както искаш).Най-малкото да помислим преди да нараним някой и то по този жесток начин... какъвто и кайто да е този някой...