Ще ни дадат 1,6-те милиарда евро, само да се стегнем

Плугчиева опроверга информацията, че сме загубили още 1,6 млрд евро от ЕС
26 юли 2008 17:37,
12
Ще ни дадат 1,6-те милиарда евро, само да се стегнем
Плугчиева обясни, че пари ще има, но трябва да се санираме. Снимка: БГНЕС

Не са спрени парите по ОП "Транспорт", каза в Банско вицепремиерът Меглена Плугчиева, предаде репортер на БГНЕС.

Вицепремиерът обясни, че настояването на Европейската комисия е максимално бързо да се санира Пътната агенция, която бе основен получател на средствата за пътища по предприсъединителните програми.

С думите "Дирк Анер не третира въпрос за спиране на средства, а само за бързо саниране на Фонд"Републиканска пътна инфраструктура“ Меглена Плугчиева потвърди, че на 22 юли, ден преди доклада на ЕК, България е получила писмо от главния директор на Главна дирекция "Регионална политика" Дирк Анер.

Тя съобщи още, че се създава работна група, която ще предложи варианти за централизиране на системите за управление на еврофондовете.

Работната група ще прецени дали централизирането ще се изразява в създаването на агенция или министерство.

Тази група трябва да направи своето предложение до 15 септември. Съветът на Коалицията е обсъждал 4,5 часа докладите на ЕК за България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
тази е доста сладкодумна лъжкиня, обаче в БГ балъците нещо взеха прогресивно да намаляват и скоро може да се свършат съвсем, така че няма кой да ви избере отново, мръсни комунисти
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Че ние три години ги чакаме да се стегнат,тия чак сега ли се сетиха че трябва да рабатят. В техните партийни фирми дали работниците им работят така както тези за нас а....? Плугчето да фаща къра.
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ше ни дадат един отзад :)Тази г-жа Плугчиева си мисли, че като лъже и маже, някого ще заблуди.Истината е, че парите са спрени и няма връщане.
8
0
 
1
 
! Отговори
Stefan преди 15 години
Shte ni gi dadat ot sega si prolichava kakva e sudbata na parite davat ni gi a niakoi gi vzima v djoba si taka razbirame nie evropata da ni hrantuti sus pari i mutrite da gi vzimat bez nishto da se pravi
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Е няма ли от къде да си откраднат и въже за да се стегнат .......Някой има ли въже да им услужи ??????
6
0
 
1
 
! Отговори
казахстанцев преди 15 години
тая овца що не вземе да се гръмне
5
0
 
1
 
! Отговори
V преди 15 години
G
4
0
 
1
 
! Отговори
КауБойко преди 15 години
спусъка
3
0
 
1
 
! Отговори
КауБойко преди 15 години
Тая ***, да имаше един патлак в ръката. . . ммм . . . че и пръста си е сложила на спусака. . . Стреляй ***, стреляй. Близко е - няма да пропуснеш.
2
0
 
1
 
! Отговори
chiva преди 15 години
пардон Брюксел. Така ще е и занапред. Изнесен суверенитет, пълна икономическа и политическа зависимост. Е нали това е хубаво??
1
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Точно така - още едно министерство! Малко са ни храндутниците, че още ще се въдят! Всички на стената без превръзки за очите, после *** и сапунът да бъде раздаден в Столипиново!