Estelle по златния път

Изпълнителката на „American Boy” тръгва на турне с няколко легендарни американски момчета, албумът й стана златен
1 сеп 2008 13:15,
Estelle по златния път
Снимка: Орфей Мюзик

Новоизгрялата на американска сцена U.K. изпълнителка – Estelle, тръгва на турне с две сензационни по рода си банди - Gym Class Heroes и The Roots.

Обиколката на звездния отбор ще включва няколко от най-престижните американски клубове, където феновете ще станат свидетели на уникална смесица от соул, R&B, фънк, рок и джаз под един покрив.

По 1 долар от всеки закупен билет ще бъде заделен с благотворителна цел, а събраните средства ще бъдат дарени на организации, подкрепящи младежта и спорта.

Екстравагантната англичанка, която преди четири години издаде дебютния си хип-хоп албум на Острова, освен късмета да пее редом до големи американски звезди като Kanye West, Will.I.Am, John Legend и The Roots, от скоро може да се похвали и със златен статус на втория си албум – „Shine“ в U.K.

Проектът, реализиран по-рано тази година, се явява дебют за Estelle в Щатите, а сладкият хит-сингъл от него - „American Boy” осигури на певицата признание от критиката и я отведе до челните места в редица престижни класации.

Завидната способност на лондончанката да композира сама своите песни и да рапира еднакво добре с колегите си от мъжки пол, превърнаха Estelle в явление, което лятото на 2008-ма година ще запомни.

Shine е у нас от Орфей Мюзик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание