Станишев стреля, Борисов отвръща на удара

Столичният кмет взе публичния дебат за предложение за предсрочни избори
4 окт 2008 18:51, Петя Славова
79
Станишев стреля, Борисов отвръща на удара
Снимка: БГНЕС

Предложение за публичен дебат получи Бойко Борисов от Сергей Станишев.

Отговорът на столичния кмет бе, че по този начин премиерът предлага предсрочни избори.

Такива дебати се правят по време на предизборна кампания, обясни лидерът на ГЕРБ пред Дарик радио.

Кметът на София обяви, че неговият екип е най-добре икономически подготвен. Това бе отговор на обвинението на премиера, че ГЕРБ няма добре подготвени експерти да управляват.

Бойко Борисов нападна Станишев, като отправи въпроси към него в публичното пространство:

"Как за няколко години управление този премиер успя да направи България най-корумпираната държава в Европейския съюз?

Как успя да направи българите последни по доходи в ЕС?

Как успя да накара Европейската комисия да ни лиши от всички пари, които ни се полагат, а именно фондовете ФАР, САПАРД и ИСПА?

Как съумя да накара двете най-важни институции в света, ЕК и Департамента на САЩ, да напишат крайно негативни доклади за България?

Как успя да направи така, че да предоговори един добър договор с „Газпром” от предишното и по-предишното правителство и да загубим за две години над 500 млн.?

Как съумя да направи така, че да срине целия сектор за сигурност, за да си реши вътрешните проблеми в партията, разбивайки цяло МВР и създавайки ДАНС.

За сметка на това, когато от БСП се чудят как да овладеят момента и се тресат от скандали", продължи кметът.

Борисов смята, че единственият шанс на премиера е да търси конфронтация с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
Gringo преди 15 години
С Бойко ще издухаме с всичко, с Бойко няма мафия, Бойко ще размаже крадците и ще ни поведе напред да тъпчем турците! АТАКАТА идва!
77
0
 
0
 
! Отговори
Цеца преди 15 години
Само погледнете тази муцуна! Това ли недоразумение на природата избрахме за столичен кмет?!Това ли иска да става министър?! Та с тази физиономия можем само да плашим децата и внуците си,за да слушат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
69. - 05.10 10:57 - От: избирателЯ какъв одухотворен образ ни гледа от снимката към тази статияЗа мен образа говори - каква е тази воня и откъде иде.И за младия СерГей- мальчик пальчик сел на диванчик, ножку поднял , фууу навонял
75
0
 
0
 
! Отговори
ot men преди 15 години
evala nabat boiko kazva im istinata v o4ite, ama tezi drugari sa debeloo4i nqmat o4i iskat oshte da kradat malko im ostana ikradat i lyjat horata zashto sergo ne obqsni zashto ni sprqha evropeiskite pari,zashto otpuska malko pari na obshtinite zashto iska da vzeme parite ot budjeta, zashto vdiga cenata na gazta i ZASHTO SME POSLEDNI V PO ZAPLASHTANE I PENSII.ABE DA SI HODI TOVA PROTEJE NA 4ERVENATA BURJOAZIQ.TO KATO JAN VIDENOV NI VYRNA NA ZAD I SME PAK POSLEDNI ALBANIQ MAKEDONIQ VSI4KI SA MNOGO NAPRED
74
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Нищо няма да се промени дори някой да бъде вкаран в затвора, а то и няма да се случи, защото ако някой вкара в затвор предишния управляващ, почва да се замисля какво ще му се случи и на него като слезе от властта. Затова гръмките приказки и мъжкарските пози са само колкото да излъжат някой да гласува. Трябва да се гласува за умни хора. Простият човек, вижда пари, взема и бяга, защото простият човек не издържа конкуренция и знае, че може да уреди фамилията само с кражба. Умния човек променя правилата, така че да се печели от човека, който може, защото вярва, че е способен да издържи на конкуренция и така да уреди фамилията с пари. Ако правилата са за всички, всички ще имаме равен шанс да печелим и това е демокрацията - всеки се бори да има пари единствената разлика е как ги взема. Иначе сме обречени да въртим колелото и да махаме мафиотите, като ги сменяме с честни мафиоти и така до пенсия.
73
0
 
0
 
! Отговори
Sadik преди 15 години
B.Borisov e za sad i to za mejdunaroden sad. Borisov tryabva da bade saden za u4astie vav vazroditelniya proces sresyu balgarskite turci. Borisov e ucavstval v procesa v gr. Dulovo Silistrensko ne tryabva da mu se razmine taka lesno.
72
0
 
0
 
! Отговори
gotin преди 15 години
сьгласен сьм 4е трябва да има промяна , тези комунисти с мандата на турците и някакьв крадлив цар сьсипаха хубавата ни дьржава. Никьде не ни уважават като нация , навсякьде по света сме с нарицателно затова нямаме и само4увствие като Бьлгари. Трябва да се промени страната , а това може да го направи само Боико
71
0
 
0
 
! Отговори
ohgpkjmv преди 15 години
по тьрпелив и *** народ от бьлгарите няма, а бе ма4кат го , льжат го , унижават го и тои си мьл4и и се мь4и.Много се надявам Боико сам да спе4ели изборите и да набута сега6ните управници по затворите.Да им тьрси отговорност за вси4ки золуми които направиха ГОЛЯМАТА ТРОИКА - преди това само да направи един закон за тази работа. Народа не6то недовижда ми се струва.Аз сьм безпартиен , но тази наглост която цари при управлява6тите никьде я няма. То крадьт и са пьлни с далавери - при тези скандали които стават в дьржавата при нормалните страни си подават оставките , а тука брат4е няма срам.То европа им казва 4е са наи- корумпираните и крадливи управници.Спряха парите по всякакви проекти, на последно място по доходи,близки и роднини на жьзлови места в икономиката на страната.Как няма да има престьпност като хората живеят много зле - на последно място по доходи сме в Европа. Далавери за партията ,пари от всякьде крадьт ами няма да има оправия. А бе Боико ако доиде на власт някои хора 6те се наиграят. Много хора вярват 4е тои е 4овека които 6те вкара ред в дьржавата. Ако ги набута в затворите сега6ните мижатурка има уникалния 6анс Боико да стане икона за страната като Левски
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"...двете най-важни институции в света, ЕК и Департамента на САЩ"????????? Бойко пак изперка!
69
0
 
0
 
! Отговори
избирател преди 15 години
Я какъв одухотворен образ ни гледа от снимката към тази статия.Може ли обикновения избирател да устои на изкушението и да не му гласува доверие.Такъв любим ръководител и вожд българина не имал много отдавна.Е, малко бие на мутра но всеки народ си заслужава съдбата, ако не се усети на време. Напред към пълна изборна победа!
68
0
 
0
 
! Отговори
познавач преди 15 години
Ако търсиш по-добър от Бат Бойко вгледай се внимателно в Цветанов.Виж каква интелектуална мощ излъчва високото му чело и не се колебай за кого да гласуваш.А комбинацията между двамата е неустоимо привлекателна. Крайно време е да се поупражнявят и те на държаавното кормило. Ще бъде невероятен пожарникаро-милиционерски екшън с мутренски привкус.Тогава в главите на абдалите в тази държава може да светне,че пак са от уважаемата прекарана страна.А това са същите, които на времето си харесаха Симеон и цивреха по площадите:"Искаме си Царя.Искаме си Царя".Сега си искат Бат Бойко.Халал да им е заедно с Цветанов!
67
0
 
0
 
! Отговори
kradec преди 15 години
Може ли да се смята, че партията,която вече е била на власт и която получи най-малко гласове на следващите парламентарни избори, е най-корумпирана ? То у нас май няма корумпирани политици ? ХАХА
66
0
 
0
 
! Отговори
баба бойка преди 15 години
Новата тройна коалиция ББ - ИК - Р. Овч ли ще бъде ?
65
0
 
0
 
! Отговори
баба бойка преди 15 години
новата тройна коалиция ББ - ИК - Р. Овч. ли ще бъде ?
64
0
 
0
 
! Отговори
Hansens преди 15 години
Toq Boiko e takava Jalka figura,4e daje ne znam dali si zaslujava da go komentirame.Loshoto e 4 evsi4ki zabludeni bulgari shtego razberat edva kogato go izberat i doide na vlast.To4no kakto stana sus Simeon.No bulgarina e takuv vqrva na sulio i pulio....
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Свикнал си червените да ти правят клизма
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С интерес прочетох всички коментари и стигнах до извода че на следващите избори ВСИЧКИ ще гласуваме за АТАКА.
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво Бойко взел си им страха!!!:)Голям страх ги е налегнал кумунягите,че ходят и плюят наляво и надясно.Крадаха,поуляха се малко ,че не им остана врвме да заличат.А Станишев ще попитам:другарю Станишев ,какво стана с предизборното ви обещание за ревизия имотите на г-на Кубурготски?Ама в едно гърне бъркате,егати мошениците,нямате мандат в които да не сте довели страната до катастрофа.за затвор сте и тримата/ , и /
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ти все едно падаш от Марс и не знаеш кой досега финансира Костов и Софиянски. ще ти го повторя - американската мафия и гангстери. да си спомняме ли за Косьо Самоковеца? ами "фондациите", които контрабандираха със знанието на Костов? ами Вальо Топлото назначен от Софиянски? ами сделките със Софийски имоти? ами хиперинфлацията и спекулата на близки до Костов фирми и гангстери? или може би грабителската приватизация? или пък финансирането на СДС от реститутките? някой се опитва пак да ни манипулира и да ни промива мозъците с "демократични" глупости.
59
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
39, Ние Българите се делим на 2 категории :1.Управляващо съсловие - Хора употребяващи Насилие /Власт/ с цел да имат пари - това са Грабителите на чужд труд, Мъчителите и Насилниците на Българския народ.2.Управлявано съсловие - хора едва свързващи или въобще несвързващи двата края на Семейния си бюджет тъпкани отТоката на Ботуша на Управляващото съсловие.Това е Стартовата позиция в България.