А сега де! Прокуратурата не знае дали Емин се е самоубил

Сега се събират доказателства, разследването ще трае минимум два месеца
20 окт 2008 17:00, Красимир Ангелов
42
А сега де! Прокуратурата не знае дали Емин се е самоубил
Ахмед Емин. Снимка: dps.bg

"На този етап не можем да кажем, че Ахмед Емин се е самоубил.

Това ще стане известно, след като получим резултата от аутопсията и всички лица, които са били на мястото на инцидента, са разпитани", обяви говорителят на Софийската районна прокуратура Руси Алексиев. 

Той допълни пред БГНЕС, че в законно установения срок, след като бъдат събрани всички доказателства, държавното обвинение ще излезе и ще оповести дали Емин се е самоубил, или става въпрос за умишлено убийство.

“Прокуратурата ще се ангажира с окончателно становище чак след като бъдат извършени всички възможни процесуални действия“, каза още Алексиев и припомни, че има минимален двумесечен срок за разследване.

Говорителят на Софийската районна прокуратура съобщи още, че вече са разпитани всички свидетели на инцидента, но не пожела да уточни дали лидерът на ДПС Ахмед Доган е давал показания.

Ахмед Емин – началник на кабинета на председателя на ДПС Ахмед Доган, бе открит мъртъв в петък следобед в сграда на улица “Беловодски път” в квартал Бояна.

Според официалната версия става въпрос за самоубийство със собствен законно притежаван пистолет.

Близките на Емин обаче не вярват на разпространената версия, че той сам е посегнал на живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
маалии преди 14 години
Ако дойдат германци,цялата система ЩЕ РУХНЕ!!!:))
42
0
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 14 години
Не съдии от Германия ами цялата система в тази област трябва да е германска.
41
0
 
1
 
! Отговори
anonymous преди 15 години
a koi e "muspi"?
40
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 15 години
Всеки момент ще роди, тези дни ще е.Кой би приел, че Емин се е самоубил с изтрел отлявата страна, с окървавена ръка. След 48-часови размисли решава да напише и предсмъртно писмо...
39
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Vsyko chudo za 3 dni,vreme e i na Agata da go posledva!
38
0
 
2
 
! Отговори
GB преди 15 години
Според мен нещата са всни и за следствието и за прокуратурата. Иначе погребението нямаше да е разрешено! Сега да видим колко ще се чудят да изкилифинчват ли нещата и как или да кажат най-после цялата истина по случая! Само че в бъркотията да си оставят повече опции се "намери и предсмуртно писмо" та ако излезе истината осирането май става много голямо! Ама прекалено голямо и то за доста хора!
37
0
 
2
 
! Отговори
chiva преди 15 години
дясната ръка на Доган. Той е държал кчерната каса на ДПС. Всеки месец е "ходил" при фирми за рекет. На това са му казвали събиране на членски внос. Изцапал си е ръцете сигурно е! Да си събирач на рекет ев една мафиотска организация като ДПС не е лесна работа. И биг-боса решава кой ще жвее, кой ще умре. Точно като в мафиотски клан, какво им се чудим на акъла. Напълно логично е, да се отстраняват неудобните. А защо неудобни ще питате??? Да не само някой да си помисли че Емин е искал да пропеее...неее... искал е повече от пая, залакомял е и бум-такататта и нема го....
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
е как в законоустановения срок - трябва по -бързо, или като е умрял - може и над законоустановения срок - мъртвия не бърза за никъде... то при живите прокуратурата се бави... какво остава за умрелия... кой се самоубива в днешно време, каквито и проблеми да имаш - не си слагаш край на живота... прокуратурата дали ще намери достатъчно умисъл, достатъчно факти -че са го убили, или всичко ще е налице - но обстоятелството че е известна личност ще спре работата им най-много с обвинителен акт, с/у неизвестен извършител...
35
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
аамет духан сичко знай ама сега е снишен ,наведен и т.н
34
0
 
1
 
! Отговори
12,7 преди 15 години
12,7
33
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 15 години
Вижте лукавото свинско лице на снимката. То може да убие цялия свят, само не себе си.
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
А ти не разбра ли, че времето на смъртта на Емин не е това, което официално се казва - той е убит в четвъртък през нощта, а не в петък следобед. Вечерта на 16 октомври (четвъртък) е имало празненство в къщата на Доган. Тогава е убит Емин. Професорът е намерен в петък сутринта. Ама ти като искаш пропагандирай версията на МВР, която има за цел да прикрие Доган.
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
21,mislya che 13 misli pravilno
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
С мафията/Ахмет Доган/ да си нямаш работа,умиране има,спасение - не!Или си с тях или си - просто труп или безследно изчезнал!На всички мафиози мястото им е в затвора,независимо че са и политици!Доган се подиграва на цялата държава ,на службите, на полицията!За пореден път показва и доказва че е недосегаем,каквото и да направи за него законите НЕ СЕ ОТНАСЯТ!Доган е над законите,а те законите са за простосмъртните,а той не е от тях!
29
0
 
1
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Види се, значи, че прокуратурата чете писанията ми тук. ;-) Е, не само моите, разбира се.
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Всеки сам избира съдбата си - умните хора предварително мислят за последиците! И не застават на проветриво място! Жалко за човека, но той е имал право на избор! Прокуратурата всичко знае - просто не е възможно обратното.
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
къде е дуган?
26
0
 
1
 
! Отговори
anonimka преди 15 години
naivnik
25
0
 
1
 
! Отговори
д-р ЛИВАЙН преди 15 години
Разбира се че е самоубийство.Щом е работил на такава отговорна позиция при резака Доган ипри очертаващото се разплитане на кълбото. Така че АМИИИИИИН.
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
kade otivat parite ot danatsi. opravdano li se xar4at.