Бъдещият човек – ням, глух и... грозен

... без зъби, по-плешиви и по-мургави
9 ное 2008 14:00,
97
Бъдещият човек – ням, глух и... грозен
Снимка: БГНЕС

Мутациите, които ще споходят хомо сапиенс в близките десетилетия, са направо стресиращи.

Прогнозите на френски учени сочат, че хората ще са по-глухи, по-плешиви и по-мургави, носовете, очите и зъбите ще се смалят, а кожата ще потъмнее.

Едни от първите прояви на еволюцията ще са резултат от високата раждаемост при азиатци и африканци и от демографския срив при европеидната раса - човекът ще стане с по-тъмна кожа и с дръпнати очи, пише "Московская правда".

Освен това учените са установили, че 72% от гените за обонянието вече са мутирали. С времето носът ще е миниатюрен израстък на лицето.

Зъбите също ще се смалят и дори ще изчезнат, защото мощните челюсти отдавна не са нужни в епохата на консервантите и захарта.

Отново според тях човешката глава ще се уголеми, а телепатията ще стане всекидневие. Езикът изобщо няма да има речеви функции.

Човекът на бъдещето ще е с рахитични ръце без два ненужни пръста, но за сметка на това краката ще започват от гърдите.

И, разбира се, това са само прогнози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
В крайна сметка,така като гледам от снимката всички дето ще са без носове май ще свършат в ПИРОГОВ! Така ли да го разбираме?
95
1
 
2
 
! Отговори
... преди 15 години
mi to i w momenta do golqma stepen sme taka...glyhi,slepi...tupi...
94
1
 
2
 
! Отговори
kuker1 преди 15 години
На човек колкото и да му е толкова............... никога не може, да му бъде повече от туй , дето му Е. :)
93
1
 
2
 
! Отговори
очилатко преди 15 години
Не смесвай нещата!Лисенко е един политически чиновник,насътворил безброй глупости с прокарване на партийната линия в Академията.За разлика от него,Мичурин е голям учен,практик,с лична покана в Щатите от Бърбенк,но той отказва.Основно работи с круши и ябълки и разширява областа на разпространение с 400 км. на север.Тези глупости за кръстоска на метла с гьозум на Гацо Бацов ги забравете!И с Лисенко няма нищо общо!
92
1
 
2
 
! Отговори
vde преди 15 години
Имаше един сериал, от тези фантастичните поредеици, там извънземни бяха изкубнали един квартал, за да видят дали хората могат да работят за тях. Но мисълта ми беше за извънземните тези "човечета" приличаха точно на гореописаните - големи тикви, рахитично кльощави с малки тела, без уши и само дупки за нос, отделят повече време за мислене и за това им трябвали хората за работа. Та да видим дали тази статия няма нещо общо с този или друг подобен сериал.А еволюцията в тази насока леко отнема не столетия а хилядолетия, така че ако не се получи ГЛОБАЛНА мутация на всички то това скоро няма да се случи. Но да ще се случи това, че ще се намали живота на децата ни, само защото храната, която консумираме като цяло е *** ама нейсе. Само се надявам да не надживя детето си.
91
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ми те предполагаемата Еволюция на Дарвин още не са я доказали - както и той самият се е опасявал, освен дето рисуват онези глупости по учебниците (изправящи се маймуни, изфантазирани от някой художник с богато въображение), с които промиват мозъците на децата по училищата.А сега на основа на суеверието Еволюция, седнали да доказват как щели да изчезнат носовете на хората... Впечатляващо.Чудя се как не му е изчезнала опашката на пауна досега (подобно на бъдещите *** без носове, описани от френските фантасти) - ако не от непотребност, то, слушайки тези суеверни пасквили от френски и каквито и да се учени, на пауните може да им окапят опашките от скръб.Щом има наивници, които да им вярват и да ги хранят с данъците си, а и да поверяват образованието на децата си в ръцете им и на тям подобни, тогава явно ще пишат такива сурогати за забавление на щедрите си спонсори...
90
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
каква еволюция бе хора - до 200-300 години ще сме изчезнали напълно - лошото е че с нас ще си заминат и повечето животински видове и накрая ще си останат само *** да щъкат насам натам
89
1
 
2
 
! Отговори
Rosen преди 15 години
По-вероятно е, според мене, хомо сапиенс да се развие в обратната посока - затлъстял и все гладен, диша тежко и е по-широк, отколкото висок ... А най-вероятно е да сме се изтребили преди да достигнем резултатите на каквато и да било еволюция ...
88
1
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 15 години
по смешно нещо няма никъде :X
87
1
 
2
 
! Отговори
vono преди 15 години
a джуча от къде ще почва
86
1
 
2
 
! Отговори
юноша бледен преди 15 години
Абе, най-добре е да селектират нов вид жена - 70 см висока и с квадратна глава. Така когато ти прави *** ще можеш удобно да си поствяш чашага с уиски на главата й :)
85
1
 
2
 
! Отговори
необразован преди 15 години
Глупости на търкалета!!! Човекът не се е изменил (мутирал) съществено от хиляди години, сега за "няколко десетилетия" щял да се превърне в ***! Тия "учени", дето прогнозират това явно си нямат понятие от генетика, мутации и наследственост. Явно са нова вълна последователи на Лисенко (съветски "учен" академик с теория за решаващото значение на околната среда върху еволюцията) или най-малко на Мичурин (подобен "учен", който кръстосвал домат с краставица, лук и магданоз за да получи един зеленчук за шопска салата) Тъй, че споко, човекът може само да става по-красив след кръстосване на расите - пример децата от смесените бракове!
84
1
 
2
 
! Отговори
Rosi преди 15 години
Ne6to po-smisleno ne mojeshe li da kajat?..S kakvo li ne "hraniat" gorkite ni mozaci...Aplodismenti!;)
83
1
 
2
 
! Отговори
tosunbey преди 15 години
taka 6te ni napravyat upravlencite ........
82
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Телепатично.
81
1
 
2
 
! Отговори
nadan преди 15 години
След като краката ще започват от гърдите, вероятно няма да има полови ограни и пикочноотделителна система. И как така ще се размножават човешките същества след десетилетие? И понеже няма да раждат жените няма да имат гърди, тъй като няма да има кого да кърмат. След като разбрахме, че няма да имат носове, учените в другата статия да ни информират как ще се размножават бъдещите поколения... Хахахахахахаха
80
1
 
2
 
! Отговори
God преди 15 години
Че то и сега има мацки, на които краката почват от гърдите (както и на някои по-възрастни жени:).Гените за обонянието едва ли влияят върху размерът на носа. По-тази логика слоновете трябваше да имат най-силното обоняние.
79
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Тъй!
78
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
И, разбира се, това са само глупости
77
1
 
2
 
! Отговори
xaxa преди 15 години
Dryn-dryn ... to tva zadmina i X-Man makar che mnogo haresvam tozi film