Предшественикът на Емин: В ДПС работихме с мафиоти

Керим Караали призна: По мое време ДПС беше търговска партия, Доган и Касим Дал прибираха парите
14 ное 2008 08:14,
97
Предшественикът на Емин: В ДПС работихме с мафиоти
С Доган най-много общувал убитият бизнесмен Фатих. Снимка: БГНЕС

"Аз ръководех т.нар. Бизнес център в Движението за права и свободи (ДПС). По мое време нямаше длъжност - началник на кабинета на Доган. Ние се срещахме с бизнесмени, политици, а и направо с мафиоти".

Това каза пред Нова телевизия Керим Караали, който е бил ръководител на Бизнес центъра в ДПС преди назначаването на Ахмед Емин в партията.

Емин се самоуби на 17 октомври тази година в дома на лидера на партията Ахмед Доган.

Според Караали "по това време партията е била много затруднена".

"Нямахме пари, спираха ни телефоните, парното. В централата работеха около 28-30 души, които не получаваха редовно заплата. И когато идваха бизнесмени, искахме от тях по 1000 долара, 1000 марки. След това ги вкарвах при Доган. Той взимаше парите в касата", разказа още Караали пред Нова телевизия.

Според него по това време ДПС е било търговска партия. Караали твърди, че парите се прибирали от Ахмед Доган и Касим Дал.

"При нас няма документи, няма подписи. Всичко бе устна договорка", добавя още той.

Бившият председател на Бизнес центъра в ДПС на няколко пъти каза, че партията е участвала в продажба на петрол от Русия за Турция. Той каза още, че се е срещал и със Стьопата, който бе убит ден след атентата срещу Илия Павлов.

Стьопата е бил посредник за връзката между Рем Вяхирев и ДПС. Караали казва, че има подписано Пълномощно от Касим Дал. "Това не са клевети. Това са действителни случаи", подчерта още Караали.

С Доган най-много общуваше убитият бизнесмен Фатих, каза още Керим Караали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
sadasdsa преди 13 години
*** прасета --> kirli domuz kesme !!!!!
96
1
 
0
 
! Отговори
Georgi преди 15 години
Като си турчин и няма за кой да гласуваш тук, заминавай отвъд Босфора да си намериш партия.
95
0
 
0
 
! Отговори
Comment преди 15 години
Е Веско, не си прав! И *** не е права и баща ти не е прав! Само тов не! Да не гласуваме. Така ще си останат пак същите на власт!!!! Само това не! По - добре пусни празна бюлетина, но гласувай до дупка! Ако не гласувяаш ще признаят гласа на измекярите! Като не искаш никой от тези, гласувай по съответния начин, а не да не отидеш да глаува да гласуваш! Те толкова години само това и правят, да ни отвращават та да не гласувами и да се "самоизберат" отново и отново!
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Turcin siam vinagi sim glasuval za DPS, ako zabranyat tazi partiya za kogo da glasuvam. Nikoga ne bih glasuval za Siderov, B. Borisov, Kostov, Stanishev .
93
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател2 преди 15 години
Напълно съм съгласен с теб, батка. Казал си това, което и аз смятах да пиша, но прочетох коментарите и видях, че и ти си го написал. Също така пиша и с ник наблюдател :)
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и аз съм от малцинства, може би 17 е една от крадливите в ДПС и затова се обижда.
91
0
 
0
 
! Отговори
ХАЙЛЕНДЪР преди 15 години
Най-доволен от шумотевицата около ДПС е другаря Васил Божков-Черепа.Навремето той конструира правителството на Беров,знам го със сигурност.Пътувах в една кола с негов роднина,който му се обади по току-що навлезлите в БЪЛГАРИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ МОБИФОНИ да ходатайства за назначаване на един човек в казиното на КПП КУЛАТА и Черепа го отряза с думите"...не ме занимавай сега с тия дреболии,в момента съставям правителството..."Не се съмнявам, че всички правителства след Беровото, с изключение на Костовото, малко или много са конструирани от същия вездесъщ ЧЕРЕП...В този ред на мисли - Доган стъпил накриво пред Божков и от там му се струпаха неприятностите.Крайно време беше.Чудя се само, кой хърватин вече е в България и се прави на турист в подножието на Витоша...
90
0
 
0
 
! Отговори
kosi преди 15 години
Да ради прав си че изглежда и говори като *** но имах нещастието да работя за фесове перящи догановите пари чрез вода КОМ и те са точно толкова умни колкото този господин Лошото е че заради парите които въртят има продажни Българи готови да им лижат за някои дребен лев
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНЯТ НА СИЛА ТЕЗИ ТУРЦИ. ЛОШОТО ЧЕ НЯМАМЕ ДЪРЖАВА КОЯТО ДА НИ ЗАЩИТИ, ТОВА В ТУРЦИЯ НИКОГА НЕМОЖЕ ДА СТАНЕ. ТОВА НЕ Е БЪЛГАРИЯ ПЪЛНА *** ЗАТОВА И ХОРАТА БЯГАТ. ЗЛЕ, МНОГО ЗЛЕ.
88
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 15 години
Ха-Ха-Ха.... А Волен Сидеров, като го говори това от години, бил болен и луд... Май е много трудно да се приеме истината, че ни управляват бандити и българите спят ... Може би защото истинските българи са изтребени от комунистите и турците през последните 65 години....
87
0
 
0
 
! Отговори
4ori преди 15 години
ПРавилен анализ 86. Но какво да се прави ,това е МАТРИЦАТА
86
0
 
0
 
! Отговори
Причината и следстви преди 15 години
На прав път сте, търсете подтекста. Резултатът ще лъсне наяве след време, истината и причината - едва ли. Целта е ясна - пълното разрушаване на ДПС, и всички здраво работят в тази посока напоследък, още с изгонването на И.Драшков от ДАНС се даде старта на операцията. поръчител: ДС по сигнал от ЕС. изпълнител: данс и всички подопечни, Б.Б., С.С и т.н. Очаквайте продължение. Най-вероятно до дни ДОГАН ще бъде привлечен като обвиняем в прокуратурата и с това ще настъпи началото на края за ДПС.
85
0
 
0
 
! Отговори
Ник преди 15 години
Силно се надявам този път да не е поредния кьор-фишек! От поне 15 години за всичко това се говори под сурдинка, но никой не посмя да го каже ... "право куме, та в очи". Защо? Ами много просто, всички т.н. "политици" бъркаха в кацата с меда и си ближеха толкова усилено пръстите, че изблизаха поне три четвърти от държавата! И всичкото това се вършеше и продължава да се върши на моя гръб, на вашия гръб, на гърба на бедния чичо Иван, чичо Пешо, бай Хасан, бай Ахмед и т.н. Не съм подръжник на каквото и да било насилие, напротив, върл противник съм на всеки начин за прилагане на сила, но тук вече нещата намирисват на революция, в прекия смисъл на думата!!!
84
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 15 години
А на бас кoпеета, 4е Дoганецът ще излезе пре4истен oт тези кoмбинации. Атаката срещу негoизползвайки такива недoу4ени мекерета няма да успее, нo се прoвежда прoфилакти4нo защoтo Дoганинът е пoдал в ЕУ oплакване за расистките изцепки на Бoйкo Бoриката oкoлo възрoдителнят прoцес. И дебнете дали смъртнoстта в селoтo къдетo Бoйкo е прибирал рекoлта(?) няма да се пoувели4и катo наближи ЕУ да разследва кoй каквo е 4инил пo време на Изрoдителнят прoцес.Тези истории със мешките, милионите и милиардите са сънища на по долните отделения на Гербаците. направете си сметката, подмолно се тръгва на избори: Царот е в конфликт с некакви имоти, Станишаевски с некаква женидба която бил отложил, Доганецът с милионите,...дрън дрън дрън.Къде е оня политикът с китарата, режисьорът от Холивуд, този който ни ославяше: БЪЛГАРИ.Този достигна "върхове" без да подлива мърсотии. Неграмотен беше, лаком, арогантен, но той на никого не стори това което сега Герб пражи на трите осножни партии. Сценарият е латино-американски, ако не е верно-еми няма да пиеме бирата. Кой нормален 4овек ще иде да гласува в тази помия, Кой? и за кого? кажете бе пи*ове, кажете.
83
0
 
0
 
! Отговори
Radi преди 15 години
Да си призная изгледах с голям интерес интервюто с Караали по Нова и ми направи впечатление следното нещо. Този човек твърдеше, че е въртял такива важни сделки за милиони, а погледнато от страни говореше като ниско интелигентен човек. Някои неща звучаха от него като разучени реплики, на други се объркваше, не помнеше факти и имена на хора с които е контактувал по тези сделки. Постановка ли е всичко или просто ДПС назначава хора с килийно образование на ключови позиции???
82
0
 
0
 
! Отговори
anon преди 15 години
kalboto zapo4na da se razplita malko po malko ,mislia 4e do tyk niama da spre i to e ot vanchna namesa nechtata makar i bavno chte si doidat na miastoto raxatlaka na dogan i sie svarchi
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
колкото българските политици/ с български имена /мислят за българите/християни/ толкова и тоя *** мисли за ибирателите мюсюлмани или турци както предпочитат да се именуват . всички политици в българия са *** с изключение на волен сидеров може би... за сега
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КЪДЕ ХОДИ ДОГАН ВЕДНАГА СЛЕД "САМОУБИЙСТВОТО" НА ЕМИН ..СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ...ПРИ НОВАТА НИ ПОСЛАНИЧКА ОТ САЩ ....НАНСИ...КЪДЕ БЕШЕ ПОСЛАНИК ТЯ ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ У НАС ...В АНКАРА ....Е ...ДОГАН Е ПОРЪЧАН И ОТ ТУРЦИЯ И ОТ ЩАТИТЕ ВЕЧЕ ...НЕ СЛУЧАЙНО ТОЯ ЧОВЕЧЕЦ КАРААЛИ ГОВОРИ ТАКА СПОКОЙНО ЧАК СЕГА ..А КОРИТАРОВ СЕ ИЗПЛАШИ ГОСПОДА ...ДОГАН ВЕЧЕ Е НЕУДОБЕН -ТОВА Е ...ВСЯКО НЕЩО Е ДОВРЕМЕ.... КАРААЛИ ДА Е ДОВОЛЕН ЧЕ СА ГО ИЗОЛИРАЛИ ПО РАНО ИНАЧЕ ДА Е ВЕЧЕ НА МЕСТОТО НА ЕМИН - 2 МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА...ЗАСЕГА ПОНЕ НЕ Е ТАМ
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В поредна тема питам: КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА? КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА? Нали сме правова и демократична държава, г-н Станишев, защо спите катопремиер? Вашето бездействие говори обратното от една страна, а от друга, че и вие сте замасен във всички търговски и мафиотски връзки на партиите с престъпността! И ми говорите за морал и давате оценки кой какъв бил!? Нямате право, безсрамна мижитурко! За затвора си заедно с всичко останали лидери в БСП и ДПС! Лицемера от Мадрид със сестра му - също! Вредни стре за България и българите!
78
0
 
0
 
! Отговори
do bg преди 15 години
Bg....хубаво казваш "да се изправим"....Аз лично смятам че това ще стане в деня в които НАРОДА ни намери начин да ЗАБРАНИ ДПС....Това е злото в БЪЛГАРИЯ......Не турците с които всеки от нас някъде или някога е имал нормално човешко общуване....